AlltomBostad
 
Oscarssons Möbel

Visa alla produkter från: Oscarssons Möbel

Garderob & Förvaring från Oscarssons Möbel

Byråer - Se mer på vår hemsida

Byråer

Våra nya byråserier Vero & Maya är en vacker korsning av klassisk och nyskapande form.

Nadja byrå är den mest populära av våra byråer och den finns i hela 6 olika storlekar. Den finns i utföranden som oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, vitpigmenterad ek, vitlack, vitlack/oljad ek och vitlack/vitpigmenterad ek.

Malva byrå liknar lite Nadja men har ändå sin egen stil. Vilket ditt behov än är så finns det en byrå som passar och ger karaktär åt rummet.

Nadja byrå - Se mer på vår hemsida

Nadja byrå

Nadja är vår mest populära och kompletta serie. Den finns i utförande oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, vitlack och vitlack/oljad ek.

Nadja Byrå har varit en mycket populär produkt och vi har nu serien i hela 6 olika storlekar. Vilket ditt behov än är så finns det en byrå som passar och ger karaktär åt rummet.

Malva byrå - Se mer på vår hemsida

Malva byrå

Senaste tillskottet bland våra byråer!

Malva byrå finns i sju olika utförande; oljad ek, lackad ek, naturlackad ek, svartbetsad ek, vitlack, svartlack och vitlack/oljad ek.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår