AlltomBostad
 
Oscarssons Möbel

Visa alla produkter från: Oscarssons Möbel

Hallmöbler från Oscarssons Möbel

Hatthyllor - Se mer på vår hemsida

Hatthyllor

Alla delar i våra möbler är speciellt utformade för att passa in i möbelns helhetsintryck. Alla handtag, krokar, beslag är detaljer som du bara hittar på en möbel från Oscarssons Möbel, tillverkade av oss själva här i Småland. Vi skapar möbler att leva med.

Skohyllor - Se mer på vår hemsida

Skohyllor

Vår passion är vacker, innovativ design med en rejäl dos funktionalism där vi använder levande material som bara blir vackrare med åldern. Vi vet nämligen att en möbel från Oscarssons kommer finnas med dig under många år. Forma ditt hem - möjligheterna är oändliga!

Byråer - Se mer på vår hemsida

Byråer

Våra nya byråserier Vero & Maya är en vacker korsning av klassisk och nyskapande form.

Nadja byrå är den mest populära av våra byråer och den finns i hela 6 olika storlekar. Den finns i utföranden som oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, vitpigmenterad ek, vitlack, vitlack/oljad ek och vitlack/vitpigmenterad ek.

Malva byrå liknar lite Nadja men har ändå sin egen stil. Vilket ditt behov än är så finns det en byrå som passar och ger karaktär åt rummet.

Nadja byrå - Se mer på vår hemsida

Nadja byrå

Nadja är vår mest populära och kompletta serie. Den finns i utförande oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, vitlack och vitlack/oljad ek.

Nadja Byrå har varit en mycket populär produkt och vi har nu serien i hela 6 olika storlekar. Vilket ditt behov än är så finns det en byrå som passar och ger karaktär åt rummet.

Vinställ - Se mer på vår hemsida

Vinställ

Finns i: oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, vitpigmenterad ek och vitlack.

Vår passion är vacker, innovativ design med en rejäl dos funktionalism där vi använder levande material som bara blir vackrare med tiden. Vi vet nämligen att en möbel från Oscarssons kommer att finnas med dig under många år.

Tidskriftsställ - Se mer på vår hemsida

Tidskriftsställ

Med Elle ville vi skapa något exklusivt men samtidigt innovativt där vi frångick traditionella materialkombinationer. Resultatet blev en vacker förening av det massiva träets känsla, det slipade stålets styrka och glasets elegans; ELLE

Sittmöbler - Se mer på vår hemsida

Sittmöbler

Vår nyaste sittmöbel heter Alme pall och den har en potential att bli en pall som du vill ha i flera rum. Hitta din egen favorit bland de olika 12 utföranden. Sittdynan kan vara klädd med konstläder, skinn, fårskinnslook eller äkta fårskinn.

Nadja väggstol är en av våra mest lovordade produkter. Med dess snygga och kompakta design är det lätt att förstå. Den passar perfekt på små ytor.

Hängare - Se mer på vår hemsida

Hängare

Rock och Ricky är två olika kroklister i storlekar från 2 upp till 8 krokar.

Elton herrbetjänt som alltid står till din tjänst!

Bord/Sideboard - Se mer på vår hemsida

Bord/Sideboard

Finns i: oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, svartlack och vitlack.

Speglar - Se mer på vår hemsida

Speglar

Finns i: oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, vitpigmenterad ek och vitlack.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår