Photonic Power Systems AB

Visa alla produkter från: Photonic Power Systems AB

Sol, Vind & Vattenkraft från Photonic Power Systems AB

Vi hjälper dig installera solceller - Se mer på vår hemsida

Vi hjälper dig installera solceller

När det kommer till installation av solceller så arbetar vi med produkter som klarar av vårt nordiska klimat och väder. Detta är helt andra typer av system än de som t ex används i Sydeuropa där snö, is och vind inte samverkar på samma sätt. Därför får du alltid välgjorda beräkningar på vind och snölast för just ditt tak. Hur utformningen blir för just ditt tak beror bland annat på var i landet fastigheten står samt hur hög byggnaden är. Terräng och omgivning spelar också in för dessa beräkningar. Oavsett vilket så får du ett system på din solcellsinstallation som du kan känna dig trygg med när du väljer Photonic

Solceller för villa - Se mer på vår hemsida

Solceller för villa

När det blir snyggt med solceller på villa
Förutom energiproduktionen och miljönyttan är det ofta viktigt att solpanelerna på en villa också blir estetiskt tilltalande. Vi på Photonic har olika system för att anpassa just ditt tak till de förutsättningar och önskemål som du har.

Solceller fritidshus - Se mer på vår hemsida

Solceller fritidshus

Att montera solceller på fritidshus är en bra investering, men också mycket praktiskt. Solpaneler på fritidshus producerar normalt mer el än vad som förbrukas. Dessutom producerar solceller på sommarstuga eller fritidshus el när huset inte används och står på så vis i princip för hela underhållselen. Så det är verkligen en bra idé att titta på våra solcellspaket för sommarstuga eller fritidshus – det kan vara en riktigt lönsam affär.