AlltomBostad
 
Photonic Power Systems AB

Visa alla produkter från: Photonic Power Systems AB

Sol, Vind & Vattenkraft från Photonic Power Systems AB

Vi hjälper dig installera solceller - Se mer på vår hemsida

Vi hjälper dig installera solceller

När det kommer till installation av solceller så arbetar vi med produkter som klarar av vårt nordiska klimat och väder. Detta är helt andra typer av system än de som t ex används i Sydeuropa där snö, is och vind inte samverkar på samma sätt. Därför får du alltid välgjorda beräkningar på vind och snölast för just ditt tak. Hur utformningen blir för just ditt tak beror bland annat på var i landet fastigheten står samt hur hög byggnaden är. Terräng och omgivning spelar också in för dessa beräkningar. Oavsett vilket så får du ett system på din solcellsinstallation som du kan känna dig trygg med när du väljer Photonic

Solceller för tak - Se mer på vår hemsida

Solceller för tak

Att montera solceller på tak är idag det vanligaste sättet att installera solenergi. Taket är ofta en yta som inte används och även tillräckligt stor. Men oavsett vilket tak du har så har vi ett stabilt system för att montera solpaneler på detta. Man kan sätta solceller på takpannor av tegel, på plåt eller papp – våra tyska montagesystem garanterar att dina paneler kommer sitta kvar oavsett väder och vind. Vi gör dessutom både beräkningar för snölast och vindlast för just ditt tak innan vi påbörjar ett arbete med att skapa ett solcellstak.

Växelriktare / Inverter - Se mer på vår hemsida

Växelriktare / Inverter

Växelriktaren kan liknas vid solanläggningens hjärna. Här finns intelligens för att styra och fördela energin som solpanelerna genererar. Den huvudsakliga uppgiften är dock att omvandla likström (DC) till växelström (AC) som sedan kan användas i fastigheten eller säljas ut på elnätet. Det är också här som information om produktion av energi och momentan effektgenerering kan läsas ut. Normalt sett är växelriktaren uppkopplad till internet så att du kan se information över tid hur just din solanläggning fungerar.

Solceller batteri - Se mer på vår hemsida

Solceller batteri

Lagra din el från solen med batteri
Ett hushåll använder oftast el under morgon och kväll, medan solcellerna producerar mest el på dagen. Så när solen har gått ner, kan du ändå få energi genom att koppla in ett batteri. Det gör att du bättre kan matcha din produktion med din konsumtion och generellt få mer egenanvändning ur dina solceller.

Solcellspaket - Se mer på vår hemsida

Solcellspaket

För att göra det enkelt att välja så har vi utvecklat ett antal olika solcellspaket. De olika paketen är inriktade på vilka krav du som kund har för just din fastighet eller installation. Och om det är för privat eller kommersiellt bruk. Det kan t ex vara viktigt med hur panelerna ser ut om det är en villa jämfört med om det är en industribyggnad där panelerna inte syns.

Solceller för villa - Se mer på vår hemsida

Solceller för villa

När det blir snyggt med solceller på villa
Förutom energiproduktionen och miljönyttan är det ofta viktigt att solpanelerna på en villa också blir estetiskt tilltalande. Vi på Photonic har olika system för att anpassa just ditt tak till de förutsättningar och önskemål som du har.

Solceller fritidshus - Se mer på vår hemsida

Solceller fritidshus

Att montera solceller på fritidshus är en bra investering, men också mycket praktiskt. Solpaneler på fritidshus producerar normalt mer el än vad som förbrukas. Dessutom producerar solceller på sommarstuga eller fritidshus el när huset inte används och står på så vis i princip för hela underhållselen. Så det är verkligen en bra idé att titta på våra solcellspaket för sommarstuga eller fritidshus – det kan vara en riktigt lönsam affär.

Solceller för lantbruk - Se mer på vår hemsida

Solceller för lantbruk

Solceller lantbruk
För dig som har ekonomibyggnader med stora tak är det ofta väldigt lönsamt att installera solceller.

Solpaneler - Se mer på vår hemsida

Solpaneler

När man ska välja solpaneler är det flera faktorer som spelar in. Bland annat hur stor anläggning man skall bygga och vilken budget man har, samt effektiviteten man vill uppnå när anläggningen är i drift.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår