PURUS AB

Visa alla produkter från: PURUS AB

Diskbänkar & Bänkskivor från PURUS AB

Kök i rostfritt stål - Se mer på vår hemsida

Kök i rostfritt stål

Hos Purus hittar du köksutrustning till storkök och privata hem. Vi kan ge dig, i stort och smått, allt du kan önska av rostfri inredning. Välj en diskbänk, bänkskiva eller kanske även skåp och hurts i rostfritt stål.

Rostfria diskbänkar - Se mer på vår hemsida

Rostfria diskbänkar

Purus har över 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av både standard och skräddarsydda diskbänkar i rostfritt stål.

Rostfria diskbänkar - Se mer på vår hemsida

Rostfria diskbänkar

Den rostfria plåten vi använder som standard är slipad och efterborstad i kvalitet EN 1.4301. Den har en lite mattare yta som harmonierar bra mot de flesta rostfria vitvaror. Dessutom framträder inte repor lika tydligt som på en blankare plåt.

Rostfria diskbänkar - Se mer på vår hemsida

Rostfria diskbänkar

Du kan välja vilken form du vill ha på din rostfria diskbänk. Välvd eller utbyggd skiva vid spishäll, svängd bardisk eller köksö. Även raka, sneda eller runda hörnavslutningar, vinkelbänkar och hörnbänkar. Hos oss finns det knappt några gränser.

Rak diskbänk - Se mer på vår hemsida

Rak diskbänk

En rak diskbänk i rostfritt stål är stilren och passar utmärkt i alla kök.

Kantprofil diskbänk - Se mer på vår hemsida

Kantprofil diskbänk

Välj din egen kantprofil! Rakt, avrundat eller med droppkant och varför inte en uppvikt bakkant. Diskbänkens fyra kanter kan ha en mängd olika profiler.

Rostfria disklådor - Se mer på vår hemsida

Rostfria disklådor

Förutom att du kan skräddarsy din diskbänk kan du även skräddarsy din disklåda. Hos Purus hittar du ett stort urval på disklådor i rostfritt stål.

Rostfri vinkelbänk - Se mer på vår hemsida

Rostfri vinkelbänk

Utöver raka bänkar tillverkar vi även rostfria vinkelbänkar efter dina behov och önskemål.

Skräddarsydd diskbänk - Se mer på vår hemsida

Skräddarsydd diskbänk

Standard ska inte sätta onödiga gränser. Purus kan ge dig, i stort och smått, allt du kan önska av bänkar i rostfritt. Se oss som den moderna smeden som kan forma det rostfria så som ingen visste var möjligt.

Svängd bardisk - Se mer på vår hemsida

Svängd bardisk

Du väljer vilken form du vill ha på din rostfria diskbänk. Varför inte en svängd bardisk i rostfritt stål? Du bestämmer själv tjocklek, bredd och djup.