PURUS AB

Visa alla produkter från: PURUS AB

Golvbrunnar från PURUS AB

Golvbrunnar till ett exklusivt badrum - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar till ett exklusivt badrum

Med Purus Line intill vägg blir det enkelt att lägga ensidigt fall. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom undviker du brutna kakelplattor, vilket höjer helhetsintrycket. Purus Line finns i olika längder, silar och brunnsdelar.

Golvbrunnar - Purus Corner Fish - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Corner Fish

I Purus Corner kan du montera glaskakel med motiv i fotokvalitet. Glaset skapar ett mycket tåligt ytskikt samtidigt som det ger motivet ett djup och en förstaklassig finish. Utsmycka din golvbrunn med det motiv som du önskar.

Golvbrunnar - Purus Corner Pearl - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Corner Pearl

Purus Corner placeras till exempel mot hörn och passar perfekt för diagonalt lagd klinker. Resultatet är en snygg lösning och ett golv med hela, obrutna plattor. Väljer du Pearl får du en elegant sil i rostfritt stål. Du kan dessutom byta brunnssilen efter att brunnen är monterad och klinkern är lagd.

Golvbrunnar - Purus Corner Platinum - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Corner Platinum

Purus Corner placeras till exempel mot hörn och passar perfekt för diagonalt lagd klinker. Resultatet är en snygg lösning och ett golv med hela, obrutna plattor. Väljer du Platinum får du en stilren sil i rostfritt stål. Du kan dessutom byta brunnssilen efter att brunnen är monterad och klinkern är lagd.

Golvbrunnar - Purus Line Platinum - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Line Platinum

Purus Line – en exklusiv golvbrunn som finns i flera längder, silar och brunnsdelar. Passar både till stora och små badrum. Väljer du Platinum får du en stilren sil i rostfritt stål.

Golvbrunnar - Purus Line Rib - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Line Rib

Purus Line – en exklusiv golvbrunn som finns i flera längder, silar och brunnsdelar. Passar både till stora och små badrum. Väljer du Rib får du en modern och tidlös sil i rostfritt stål.

Golvbrunnar - Purus Square Donna - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Square Donna

I Purus Square kan du montera glaskakel med motiv i fotokvalitet. Glaset skapar ett mycket tåligt ytskikt samtidigt som det ger motivet ett djup och en förstaklassig finish. Utsmycka din golvbrunn med det motiv som du önskar.

Golvbrunnar - Purus Square Drop - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Square Drop

Drop golvbrunnssil i gediget rostfritt stål. Den finns i storlek 155x155 och 200x200 mm. Drop passar till de flesta Purus golvbrunnar.

Golvbrunnar - Purus Square Platinum - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar - Purus Square Platinum

Väljer du Platinum får du en stilren sil i rostfritt stål. Den finns i storlek 130x130 och 150x150 mm. Platinum passar till de flesta Purus golvbrunnar.