AlltomBostad
Skidstahus AB

Visa alla produkter från: Skidstahus AB

Trähus från Skidstahus AB

VILLA FLÄDER - Se mer på vår hemsida

VILLA FLÄDER

Villa Fläder erbjuder med ryggåstak och generös fönstervägg en fantastiskt luftig lösning för det kombinerade köket/matplatsen/vardagsrummet. Övervåningen blir i princip ett rejält sovloft med toalett och klädkammare.

VILLA LÄRK - Se mer på vår hemsida

VILLA LÄRK

Väl tillvaratagna utrymmen på en relativt liten totalyta är något som karaktäriserar etagehuset Villa Lärk. Pulpettaket sätter sin prägel på exteriören till huset, som är något av en blandning mellan 1-planare och sluttningshus.

VILLA RÖNN - Se mer på vår hemsida

VILLA RÖNN

Det brutna taket och den fönsterrika utbyggnaden ger rejält med ljus och rymd åt vardagsrummet i Villa Rönn. Den känslan präglar direkt upplevelsen i den mycket välkomnande entrén.

VILLA TOPPMURKLA - Se mer på vår hemsida

VILLA TOPPMURKLA

Traditionell byggkonst i modern tappning uppvisar Villa Toppmurkla. Ryggåstaket och den fönstertäta utbyggnaden höjer trivseleffekten rejält i övervåningen. Två av sovrummen har anslutning till balkongen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår