AlltomBostad
Skidstahus AB

Visa alla produkter från: Skidstahus AB

Trähus från Skidstahus AB

Villa Asp - Se mer på vår hemsida

Villa Asp

Villa Asp har en läcker yttre design med pulpettak och fräcka fönster. Interiören domineras av det gemensamma vardagsrummet och köket med ryggåstak.

Villa Björnbär - Se mer på vår hemsida

Villa Björnbär

I Villa Björnbär är det den öppna planlösningen med fokus på vardagsrummet som bokstavligen sticker ut. Rummets takhöjd, upp till andra våningen, och fönster mot tre väderstreck ger fantastiskt ljus och rymd.

Villa Champinjon - Se mer på vår hemsida

Villa Champinjon

Närmare 50 kvm öppen yta för måltider och annan samvaro erbjuder Villa Champinjon i sin grundversion. Som alltid finns det dock stora möjligheter att sätt sin personliga prägel på planlösningar och enskilda detaljer.

Villa Fårticka - Se mer på vår hemsida

Villa Fårticka

En stor, takad altan välkomnar till Villa Fårticka. Utbyggnaden på andra sidan rymmer en matplats med något lägre takhöjd och en balkong. Vid trappan finns en öppning som ger närhet mellan våningarna.

Villa Fläder - Se mer på vår hemsida

Villa Fläder

Villa Fläder erbjuder med ryggåstak och generös fönstervägg en fantastiskt luftig lösning för det kombinerade köket/matplatsen/vardagsrummet. Övervåningen blir i princip ett rejält sovloft med toalett och klädkammare.

Villa Gran - Se mer på vår hemsida

Villa Gran

Villa Gran är ett klassiskt sluttningshus med entré i det övre planet och sovrum och allrum med dörr till uteplatsen en trappa ner. Huset är utrustat med två balkonger med anslutning till sovrum resp. kök/matplats.

Villa Högslätten - Se mer på vår hemsida

Villa Högslätten

Den stilrena och symmetriska fasaden gör att huset smälter in bra i omgivningarna. Utrustad med klädkammare, braskamin och hela fem sovrum. Villa Högslätten är perfekt för den större familjen.

Villa Kastanj - Se mer på vår hemsida

Villa Kastanj

I Villa Kastanj det bokstavligt högt till tak runt matbordet. På dessa 136 kvadratmetrar möts kök och vardagsrum och blir den givna samlingsplatsen för familjen, där ryggåstaket tillsammans med braskaminen som utmärker sig och skapar känsla.

Villa Poppel - Se mer på vår hemsida

Villa Poppel

Villa Poppel får sin fräcka prägel genom den ”infällda” mittsektionen. Konstruktionen ger skyddade uteplatser på båda sidor och gott om plats för samvaro och vila. Ryggåstaket ger vardagsrummet karaktär.

Villa Smultron - Se mer på vår hemsida

Villa Smultron

Villa Smultron får sin lite kaxiga framtoning av den fönsterrika utbyggnaden i två plan. Det rikliga ljusinsläppet ger en känsla av ”ombonad rymd” åt matplatsen, som också har direktanslutning till sommarens fröjder utomhus.

Villa Syrén - Se mer på vår hemsida

Villa Syrén

Med Villa Syréns planlösning känns hemmet varmt och ombonat. Vardagsrummet med ryggåstak och omgivande altan öppnar upp för levande atmosfär och sköna vardagskvällar. Samtliga sovrum i anslutning till badrum och närhet till allrum.

Villa Tranbär - Se mer på vår hemsida

Villa Tranbär

Mansardtaket ger en mjuk och ombonad prägel åt Villa Tranbär. Med sovrummen placerade på övervåningen finns utrymme för ett trivsamt arbetsrum i entréplanet. En öppning i taket mot övre plan ger trivsel och ljus i entrén.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår