AlltomBostad
 
Skidstahus AB

Visa alla produkter från: Skidstahus AB

Trähus från Skidstahus AB

Fjällstuga Högfjället - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Högfjället

Att bygga nyckelfärdig fjällstuga är ett enkelt och prisvärt sätt att bygga stuga på. Vi ändrar planlösning och kundanpassar alla våra fjällstugor, för att du ska kunna designa den stuga du själv drömmer om.

Boarea: 69.1 m²
Antal plan: 1
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 1

Fjällstuga Norråsen - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Norråsen

Timmerpanelen ger fjällstugorna en gedigen och ombonad karaktär, som hälsar dig välkommen efter en dag i skidbacken, på vandringsleden eller vid fiskevattnet. De specialbyggda hörnsektionerna bidrar till den äkta timmerkänslan.

Boarea: 70.6 m²
Antal plan: 1.5
Antal sovrum: 2
Antal badrum: 1

Fjällstuga Skuleberget - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Skuleberget

Aktiv fritid och rogivande avkoppling, det finns ett behov av båda alternativen i en allt mer stressad tillvaro. Att få lämna sin vardagsmiljö och dra iväg till en skräddarsydd fritidsdröm är en överkomlig lyx som allt fler unnar sig. Lev din dröm och därmed basta!

Boarea: 87.6 m²
Antal plan: 1.5
Antal sovrum: 4
Antal badrum: 1

Fjällstuga Storfjället - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Storfjället

Efter en vinterdag med uppfriskande uteaktiviteter känns det skönt att komma in i den goa stugvärmen. En värmande och rogivande brasa i kaminen hälsar välkommen. Och fönsterväggen ger goda utsikter för trivsel. Det handlar om livskvalitet.

Boarea: 87.3 m²
Antal plan: 1.5
Antal sovrum: 2
Antal badrum: 1

Villa Alnö - Se mer på vår hemsida

Villa Alnö

Bo och lev smart i denna tvåplansvilla i funkisstil. Här möts funktionalitet och design för att skapa ett yteffektivt hus, perfekt för den mindre tomten. Braskamin och köksö adderar känsla och värme till Villa Alnös fem sovrum, två badrum, walk in closet och groventré.

Villa Aspnäs - Se mer på vår hemsida

Villa Aspnäs

Pulpettaket är det som exteriört ger den speciella karaktären åt Villa Aspnäs. En liten smakfull utbyggnad lyfter fasaden och ger ljus och rymd åt ett redan väl tilltaget kök med matplats.

Villa Bergsviken - Se mer på vår hemsida

Villa Bergsviken

En traditionell tvåplansvilla på 193,4 kvm. Med sina stora sällskapsytor, fem sovrum och två badrum är villa Bergsviken perfekt för den större familjen. Det ryms också walk-in-closet, badkar och braskamin.

Villa Djupdalen - Se mer på vår hemsida

Villa Djupdalen

Villa Djupdalen är ett utpräglat funkishus med stora möjligheter till intressanta planlösningar kring trappan mitt i huset. Vardagsrummet är en riktig höjdare med full takhöjd och intressanta fönsterlösningar.

Villa Forsed - Se mer på vår hemsida

Villa Forsed

Villa Forseds dubbla fönsterdörrar ger matrummet stark närvarokänsla mot utemiljön. Med tre sovrum och allrum på övervåningen erbjuds egentid för båda generationerna i familjen med ungdomar.

Villa Herrskog - Se mer på vår hemsida

Villa Herrskog

Den stilrena och symmetriska fasaden gör att huset smälter in bra i omgivningarna. Stora gemensamhetsutrymmen är alltid uppskattat. Den relativt låga byggarean gör att huset passar de flesta tomter. Perfekt för barnfamiljer eller de som behöver lite extra utrymme.

Villa Högslätten - Se mer på vår hemsida

Villa Högslätten

Den stilrena och symmetriska fasaden gör att huset smälter in bra i omgivningarna. Utrustad med klädkammare, braskamin och hela fem sovrum. Villa Högslätten är perfekt för den större familjen.

Villa Holmö - Se mer på vår hemsida

Villa Holmö

Traditionell 1,5-plansvilla på 164,2 kvm som rymmer vardagsrum och matsal i anslutning till stämningsfull braskamin. Övervåningen bjuder på lugn och platser att dra sig undan till, där väntar fyra sovrum, ett badrum och ett allrum.

Villa Kallbäcken - Se mer på vår hemsida

Villa Kallbäcken

Villa Kallbäcken erbjuder med ryggåstak och generös fönstervägg en fantastiskt luftig lösning för det kombinerade köket/matplatsen/vardagsrummet. Övervåningen blir i princip ett rejält sovloft med toalett och klädkammare.

Villa Lövholmen - Se mer på vår hemsida

Villa Lövholmen

Villa Lövholmen är ett rymligt suterränghus med fem sovrum och fina sällskapsytor. Huset centreras runt den generösa balkongen och sköna uteplatsen. Njut av en vardag med trevliga inslag så som braskamin, walk in closet, bastu och badrum i anslutning till sovrum. I vardagsrummet njuter du av stort ljusinsläpp och väl tilltagen takhöjd.

Villa Mosjön - Se mer på vår hemsida

Villa Mosjön

En stor, takad altan välkomnar till Villa Mosjön. Utbyggnaden på andra sidan rymmer en matplats med något lägre takhöjd och en balkong. Vid trappan finns en öppning som ger närhet mellan våningarna.

Villa Murberget - Se mer på vår hemsida

Villa Murberget

Vinkelhuset Villa Murberget ger ett varmt och ombonat intryck med sin överbyggda uteplats. Planlösningen inbjuder till många intressanta möjligheter beroende på familjens aktuella behov.

Villa Nässland - Se mer på vår hemsida

Villa Nässland

Villa Nässland har en läcker yttre design med pulpettak och fräcka fönster. Interiören domineras av det gemensamma vardagsrummet och köket med ryggåstak.

Villa Östanvik - Se mer på vår hemsida

Villa Östanvik

Villa Östanvik är ett modernt enplansboende med många möjliga planlösningar. Dubbeldörrarna in till huset ger en välkomnande entré och och det brutna taket i vardagsrummet ger huset extra karaktär.

Villa Oxviken - Se mer på vår hemsida

Villa Oxviken

Modern tvåplansvilla på 169,0 kvm med fem sovrum och två badrum. Den rymliga nedervåningen rymmer braskamin, köksö och sköna sällskapsytor. En vacker trappa leder upp till övervåningen, där sovrum och allrum väntar.

Villa Prästmon - Se mer på vår hemsida

Villa Prästmon

I Villa Prästmon är det den öppna planlösningen med fokus på vardagsrummet som bokstavligen sticker ut. Rummets takhöjd, upp till andra våningen, och fönster mot tre väderstreck ger fantastiskt ljus och rymd.

Villa Sidensjö - Se mer på vår hemsida

Villa Sidensjö

Närmare 50 kvm öppen yta för måltider och annan samvaro erbjuder Villa Sidensjö i sin grundversion. Som alltid finns det dock stora möjligheter att sätt sin personliga prägel på planlösningar och enskilda detaljer.

Villa Skogsbacken - Se mer på vår hemsida

Villa Skogsbacken

Lev och bo smart i Villa Skogsbackens fina planlösning. Det 146,8 kvadratmeter stora enplanshuset rymmer separat ungdomsavdelning, fyra sovrum, två badrum, köksö och braskamin. I vardagsrummet ger ryggåstaket en härlig känsla och rymd.

Villa Skule - Se mer på vår hemsida

Villa Skule

Utbyggnaden vid matplatsen bryter av fasaden på ett fint sätt. Ovan finns en balkong. Generellt stora sovrum, med tillhörande klädkammare till master bedroom. Huset passar de flesta tomter, för barnfamiljer eller de som behöver lite extra utrymme.

Villa Stormon - Se mer på vår hemsida

Villa Stormon

Sluttningshuset Villa Stormon får sin exteriöra karaktär av pulpettaket och fönsterlösningen på det övre planet. Där finns även entrén, som leder in i en öppen planlösning med ryggåstak, liksom två separata balkonger.

Villa Sundsta - Se mer på vår hemsida

Villa Sundsta

Med sina drygt 152 kvm, brutet innertak och dubbeldörrar mot uteplatsen är köket, vardagsrummet och entrén det som verkligen sticker ut på Villa Sundsta. Och resten av huset erbjuder mängder av möjligheter.

Villa Tjärned - Se mer på vår hemsida

Villa Tjärned

Med Villa Tjärneds planlösning känns hemmet varmt och ombonat. Vardagsrummet med ryggåstak och omgivande altan öppnar upp för levande atmosfär och sköna vardagskvällar. Samtliga sovrum i anslutning till badrum och närhet till allrum.

Villa Ullånger - Se mer på vår hemsida

Villa Ullånger

Ett 1,5 planshus på 143,2 kvadratmeter med fyra sovrum och två badrum. Huset upplevs stort och rymligt vilket gör Villa Ullånger perfekt för familjen som behöver gott om plats. Den traditionella stilen gör att huset passar väl in i så väl i villakvarter som lantlig miljö. Varför inte ta morgonkaffet på den härliga balkongen?

Villa Vedastrand - Se mer på vår hemsida

Villa Vedastrand

I Villa Vedastrand det bokstavligt högt till tak runt matbordet. På dessa 136 kvadratmetrar möts kök och vardagsrum och blir den givna samlingsplatsen för familjen, där ryggåstaket tillsammans med braskaminen som utmärker sig och skapar känsla. En separat del för sovrum med anslutning till allrum och badrum gör det möjligt för tonåringar (eller deras föräldrar) att dra sig undan och umgås.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår