Smedbo AB

Visa alla produkter från: Smedbo AB

Badrumstillbehör från Smedbo AB

LOFT - Se mer på vår hemsida

LOFT

En modern klassiker, som med enkla linjer och rena ytor ger en tidlös elegans åt badrummet. Kärna av mässing, yta i polerad krom.

OUTLINE - Se mer på vår hemsida

OUTLINE

OUTLINE är ett sortiment med fristående produkter, samt solitärer för badrummet. Här finns bland annat fristående kombiprodukter och handdukshängare. Produkterna har kromad yta eller mattborstad krom, med kärna av massiv mässing. Produkterna har 10 års garanti.

OUTLINE LITE - Se mer på vår hemsida

OUTLINE LITE

OUTLINE LITE består av badrumstillbehör i polerat eller borstat rostfritt stål. Här ingår bland annat en pedalhink med soft close i flera färger, samt en svängbar handduksstång.

SIDELINE - Se mer på vår hemsida

SIDELINE

SIDELINE duschkorgar finns i flera olika modeller, både för att skruva i väggen och hänga på duschväggen. SIDELINE finns med kromad yta eller mattborstad krom. Kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

X-tra - Se mer på vår hemsida

X-tra

Reservdelar och tillbehör för badrummet. Väggplattor för upplimmning av väggserier och kompletterande delar, så som porslins och glasdelar till våra väggserier. Extra borsthuvuden till toalettborstarna och WC skyltar finns också i X-tra sortimentet.

Lokala återförsäljare