Smedbo AB

Visa alla produkter från: Smedbo AB

Krokar & Beslag från Smedbo AB

LOFT - Se mer på vår hemsida

LOFT

En modern klassiker, som med enkla linjer och rena ytor ger en tidlös elegans åt badrummet. Kärna av mässing, yta i polerad krom.

AIR - Se mer på vår hemsida

AIR

AIR badrumsserie med raka, kantiga linjer. Mode som aldrig går ur tiden. I serien ingår handdukskrokar, hållare till fön och plattång, tandborstglas, handduksstänger, toalettpappershållare mm. AIR har en kromad yta och kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Produkterna har 10 års garanti.

ART - Se mer på vår hemsida

ART

Skandinavisk design när den är som bäst. En designad produktserie som är kreativ och unik i sitt slag. För ditt personliga badrum. Kärna av mässing, yta i polerad krom.

HOME - Se mer på vår hemsida

HOME

HOME badrumsserie har en enkel och funktionell design, som lätt kan matchas med andra produkter. I serien ingår WC-borste med behållare, hållare för hårfön, tandborstglas, handduksstänger, tvålpumpar, toalettpappershållare mm. HOME finns att få med kromad yta eller mattborstad krom. Kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

HOUSE - Se mer på vår hemsida

HOUSE

HOUSE badrumsserie är vår mest uppskattade serie, med tidlös design för badrummet. I serien ingår handdukskrokar, handduksstänger, reservpappershållare, tvålpumpar, toalettpappershållare mm. HOUSE finns att få med kromad yta, mattborstad krom, samt polerad mässing. Kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

ICE - Se mer på vår hemsida

ICE

ICE badrumsserie har ett klassiskt, Skandinaviskt formspråk. Kombineras med fördel tillsammans med OUTLINE. I serien ingår handdukskrokar, tvåldispenser, tandborstglas, handduksstänger, toalettpappershållare mm. De lösa delarna i ICE finns i porslin eller glas. ICE har en kromad yta och kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

LIFE - Se mer på vår hemsida

LIFE

LIFE krokserie passar i både badrum, kök och hall. Modern design som ger ”det lilla extra” till rummet. Kärna av massiv zink. Ytbehandling i polerad krom. Produkterna har 10 års garanti.

LIVING - Se mer på vår hemsida

LIVING

LIVING är produkter som förenklar och höjer säkerheten i ditt badrum. I serien ingår ett antal bad och duschhandtag samt en vägghängd duschsits. Kärna av högkvalitativt rostfritt stål enligt europastandard EN1.4301. Ytbehandling i polerat eller mattborstat rostfritt stål. För säker montering och användande, se Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

POOL - Se mer på vår hemsida

POOL

POOL badrumsserie är designad med rena, tunna linjer och genomtänkt funktion. I serien ingår handdukskrokar, tvåldispenser, tandborstglas, handduksstänger, toalettpappershållare mm. POOL har en kromad yta och kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

TIME - Se mer på vår hemsida

TIME

TIME badrumsserie har en intressant och lekfull design med möten mellan tunna plattor och rör. I serien ingår handdukskrokar, klocka, handduksstänger, WC-borste med behållare, tvålpumpar, toalettpappershållare mm. TIME har en kromad yta och kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Produkterna har 10 års garanti.

VILLA - Se mer på vår hemsida

VILLA

VILLA badrumsserie ger en romantisk känsla i badrummet. I serien ingår handdukskrokar, tandborstglas, handduksstänger, reservpappershållare, tvålpumpar, toalettpappershållare mm. VILLA finns att få med kromad yta samt polerad mässing. Kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Produkterna har 10 års garanti.

Lokala återförsäljare