Tarkett AB

Visa alla produkter från: Tarkett AB

Golv från Tarkett AB

Play - Se mer på vår hemsida

Play

Trägolv som lyfter fram färg och form i kraftfullare uttryck för dig som gillar lite mer spännande golv och idéer. Dynamisk golvdesign som tar för sig och ger rum ett modernt intryck men utan att göra avkall på vetskapen och känslan av äkta trä på golvet.

Pure - Se mer på vår hemsida

Pure

Ursprunget till trägolv är rena träslag utan infärgning som lagts in i allt från koja till herresäten under flera hundra år. Efterfrågan är fortfarande stor på dessa golv. De är samlade här under en egen familj. Kollektionen speglar träslagens naturliga variationer i olika mönster, format och ytbehandlingar.

Shade - Se mer på vår hemsida

Shade

Ett stort urval av eleganta trägolv från plank till 3-stav förstärkta med lasyrer i naturliga färger. Det stora och variationsrika utbudet skapar fler möjligheter för klassiskt vackra och ombonade rum i harmoni med olika stilar inom inredning.

Viva - Se mer på vår hemsida

Viva

Träfanérgolven Viva och Viva Line är inte bara vackra att se på och sköna att gå på, de gör också renoveringen av ditt hem både enkel och kostnadseffektiv. Hårda och slitstarka golv och dessutom lätta att transportera hem och lätta att lägga

Vintage - Se mer på vår hemsida

Vintage

Vackert laserade och borstade plank med maxifas där ytan också fått en känsla av gammalt och nött med hjälp av mekanisk behandling. Nytt och gammalt på samma gång.

Aquarelle våtrum - Se mer på vår hemsida

Aquarelle våtrum

Badrummet är ett rum där design och funktion verkligen möts. Golv och väggmaterial måste vara lättskött, hygieniskt och praktiskt. Det ska också vara garanterat vattentätt och säkert. Allt detta får du med Nya Aquarelle från Tarkett.

Atelier Collection - Se mer på vår hemsida

Atelier Collection

Atelier Collection förenar hantverk, skönhet och kvalitet på allra bästa sätt. Kollektionen består av gedigna och exklusiva trägolv gjorda av råmaterial av högsta kvalitet från utvalda träd från europeiska skogar. I kollektionen ingår flera olika typer av trägolv: de breda planken Elegance, rustika Heritage, unika Seasons samt populära Vintage. Årets nyheter är det retro klassiska rutmönstade Noble samt Prestige som är en borstad 3-stav. Vintage har också blivit uppdaterad med två nya hårdvaxoljade trägolv.

Laminatgolv - Se mer på vår hemsida

Laminatgolv

Tarketts laminatgolv kombinerar funktionalitet med det bästa inom teknik och design. Det smidiga klicklåssystemet gör dem enkla att lägga och de är lika lättskötta som de är slitstarka, till ett pris som ger dig mer utrymme över till resten av inredningen hemma. Golven finns i flera olika kvaliteter och tjocklekar och erbjuder en bred palett av nyanser, från klassiskt och exotiskt trä till fiskbensmönster och spännande och trendiga mönster.

Starfloor Click - Se mer på vår hemsida

Starfloor Click

Tarketts Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plankformat med en exklusiv känsla. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent.

Golvet består av ett klicklåssystem som gör det möjligt att lägga in utan att använda några specifika verktyg eller lim. Det är en flytande installationsmetod vilket gör att du kan lägga golvet direkt ovanpå ditt nuvarande golv om det har en plan yta.

Tarkett Extra - Se mer på vår hemsida

Tarkett Extra

Tarkett Extra är Nordens mest omtyckta vinylgolv. Ett slitstarkt golv med ett brett urval naturtrogna designs. Då ett vinylgolv tål spill och är lättstädat är det extra lämpligt för köket och hallen. Årets kollektion har laddats med hela 22 nyheter, välj din stil!

Vinylgolv - Se mer på vår hemsida

Vinylgolv

Tarketts vinylgolv är gjorda för att underlätta för dig i din vardagsmiljö hemma. De är slitstarka, tåliga och lättstädade där du behöver det. Samtidigt är de mjuka och tysta att gå på.

Lokala återförsäljare