Teckentrup Scandinavia AB

Visa alla produkter från: Teckentrup Scandinavia AB

Garage & Carport från Teckentrup Scandinavia AB

TAKSKJUTPORTAR FÖR GARAGE - Se mer på vår hemsida

TAKSKJUTPORTAR FÖR GARAGE

Garageporten är en stor del av din husfasad och är det första intryck besökaren möts av – använd paneltyp, fönster, kulörer och designmotiv för att porten skall smälta in med ditt hems arkitektur, eller som en medveten kontrast. Med Teckentrups stora urval av paneltyper, ytstrukturer, kulörer, fönster och designmotiv kan du designa din port helt enligt dina egna önskemål.

CARTECK VIPPORTAR DL / DF - Se mer på vår hemsida

CARTECK VIPPORTAR DL / DF

Det komfortabla portsystemet – passar för alla garage
CarTeck vipportar DL och DF är en oisolerad port i stålplåt. Vipporten är enkel att montera och lämpar sig utmärkt för oisolerade garage som t.ex. garage i länga. Porten levereras med portblad i vitt RAL 9016 som standard och kan även levereras i någon av våra prisvärda trendkulörer eller valfri RAL-kulör som tillval. I standardutförandet levereras porten med manuell låsning men kan även beställas med fjärrstyrd motordrift.

FJÄRRSTYRDA MOTORÖPPNARE - Se mer på vår hemsida

FJÄRRSTYRDA MOTORÖPPNARE

Komfort och säkerhet.
en nya generationen portautomatik för CarTeck garageportar är här! Den nya snabbgående motorn CarTeck DRIVE är vårt standardalternativ för motordrivna garageportar och öppnas och stängs bekvämt via fjärrstyrning.

CARTECK GSW 40 TAKSKJUTPORT - Se mer på vår hemsida

CARTECK GSW 40 TAKSKJUTPORT

CarTeck takskjutport GSW 40-L ger maximal valfrihet i fråga om design – även för extrema portbredder som 5,5 meter.