AlltomBostad
Teckentrup Scandinavia AB

Visa alla produkter från: Teckentrup Scandinavia AB

Garageportar från Teckentrup Scandinavia AB

Garageport GSW 40-L - Se mer på vår hemsida

Garageport GSW 40-L

CarTeck GSW 40-L med 40 mm värmeisolerande stålsektioner i sandwichkonstruktion i ett mångfald olika design: du kan välja mellan olika panelutföranden (smalpanel, bredpanel, slätpanel, spegelpanel), olika ytstrukturer, och nästan alla RAL- och NCS-kulörer. Många fönsteralternativ i modern design. GSW 40-L levereras med lackad insida (RAL 9002 gråvit) och har det bredaste urvalet för dig som har höga krav på design.

CarTeck DRIVE - Se mer på vår hemsida

CarTeck DRIVE

Den nya generationen garageportsöppnare
Vår nya snabbgående motor levereras som standard med våra garageportar (med undantag för kampanjerbjudanden och vid objekt). Den nya generationen garageportsmotor är perfekt anpassad till CarTeck-portar upp till portbredd 4500 mm. I standardutförande klarar CarTeck DRIVE 600/800 portar upp till 2400 mm höjd, förlängningsskenor finns som tillbehör. Motorpaketen innehåller 2 styck handsändare typ Pearl.

KAMPANJ FJÄRRSTYRDA GARAGEPORTAR
Kampanjerbjudande: 10.990,-- för fjärrstyrd garageport inklusive 2 styck handsändare.

CarTeck vipportar - Se mer på vår hemsida

CarTeck vipportar

CarTeck vipportar är så konstruerade, att de passar för i stort sett alla garage och kännetecknas av en säker teknik i ett stort designurval. Vare sig du behöver en port för ett enskilt garage, ett dubbelgarage eller för flera garage i rad - tack vare det stora urvalet har du inga problem att hitta en garageport som passar din personliga smak ock till husets arkitektur.

Garageport GSH - Se mer på vår hemsida

Garageport GSH

Massivt trä med hantverkstradition. Trä är ett material som förmedlar värme och som ser helt naturligt ut. För våra GSH Garageportar använder vi två olika träsorter: skandinavisk furu i utsökt kvalitet och från andra sidan Atlanten hemlock med en fin masurering.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår