Theofils AB

Visa alla produkter från: Theofils AB

Köksbeslag från Theofils AB

Gångjärn och Luckbeslag - Se mer på vår hemsida

Gångjärn och Luckbeslag

Gångjärn är en av Theofils basprodukter och vi har ett brett men samtidigt specialiserat utbud av gångjärn. Här finns gångjärn för innanförliggande, halvtäckande och heltäckande luckor och vi har modeller för de flesta öppningsvinklar. Hos oss finner du lyftgångjärn, möbelgångjärn, byggnadsgångjärn, dolda gångjärn, fjädergångjärn, överfalsgångjärn, pianogångjärn och gångjärn för glasdörrar. Självklart säljer vi Blums populära CLIP top gångjärn. Vi har även borrmallar som gör ditt monteringsjobb enklare.

Handtag/Knoppar/Krokar - Se mer på vår hemsida

Handtag/Knoppar/Krokar

Du hittar de flesta av våra handtag inom produktundergruppen Möbelhandtag. Vi erbjuder handtag och knoppar i flera utföranden bland annat blank krom, matt krom, mässing, rostfritt, aluminium, trä och plast m.m. Förutom klassiska handtag säljer vi också glashandtag, kofferthandtag, porthandtag och skjutdörrsshandtag.

Inom undergruppen Krokar ligger de traditionella skolkrokarna tillsammans med andra krokar som passar som inredningsdetalj. Våra kökshandtag, knoppar, skjutdörrshandtag och krokar speglar de trender som råder inom inredningsindustrin.

Skåp- och lådinredning - Se mer på vår hemsida

Skåp- och lådinredning

För garderober och skåp har vi många praktiska lösningar som till exempel garderobsgaller, trådkorgar, galgutdrag, högskåpsutdrag och städskåpsutdrag med mera. Till lådor har vi smarta tillbehör som bestickinsatser, kryddhållare, knivblock, tallrikshållare och andra fackindelningar.