Theofils AB

Visa alla produkter från: Theofils AB

Krokar & Beslag från Theofils AB

Dörr- och fönsterbeslag - Se mer på vår hemsida

Dörr- och fönsterbeslag

Hos oss hittar du lås och beslag för dörrar och fönster. Här finns bland annat dörrtrycken, porthandtag, spanjoletter, dörrstängare, tätningslister och andra dörrtilbehör. Vi har också en serie med stilrena dörrstopp för både golv- och väggmontering.

Gångjärn och Luckbeslag - Se mer på vår hemsida

Gångjärn och Luckbeslag

Gångjärn är en av Theofils basprodukter och vi har ett brett men samtidigt specialiserat utbud av gångjärn. Här finns gångjärn för innanförliggande, halvtäckande och heltäckande luckor och vi har modeller för de flesta öppningsvinklar. Hos oss finner du lyftgångjärn, möbelgångjärn, byggnadsgångjärn, dolda gångjärn, fjädergångjärn, överfalsgångjärn, pianogångjärn och gångjärn för glasdörrar. Självklart säljer vi Blums populära CLIP top gångjärn. Vi har även borrmallar som gör ditt monteringsjobb enklare.

Handtag/Knoppar/Krokar - Se mer på vår hemsida

Handtag/Knoppar/Krokar

Du hittar de flesta av våra handtag inom produktundergruppen Möbelhandtag. Vi erbjuder handtag och knoppar i flera utföranden bland annat blank krom, matt krom, mässing, rostfritt, aluminium, trä och plast m.m. Förutom klassiska handtag säljer vi också glashandtag, kofferthandtag, porthandtag och skjutdörrsshandtag.

Inom undergruppen Krokar ligger de traditionella skolkrokarna tillsammans med andra krokar som passar som inredningsdetalj. Våra kökshandtag, knoppar, skjutdörrshandtag och krokar speglar de trender som råder inom inredningsindustrin.

Rör och rörhållare - Se mer på vår hemsida

Rör och rörhållare

Vi säljer rör och rörhållare i flera material och utföranden. Rörhållarna finns med eller utan fot och som stängda eller öppna varianter. Rören finns i olika längder och Theofils kapar också efter dina fixmått, kontakta orderavdelningen 036-30 66 50. I denna grupp hittar du även ledstångsbeslag.

Skjutdörrsbeslag - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrsbeslag

Vårt sortiment av skjutsdörrsbeslagning är brett och innefattar skjutdörrsbeslag för både trä- och glasdörrar. Vi säljer färdiga beslagssatser som gör det enkelt att få en komplett lösning till dina skjutdörrar.

Upphängningsbeslag - Se mer på vår hemsida

Upphängningsbeslag

Inom gruppen upphängningsbeslag finns ett brett sortiment med funktionella beslag så som hyllbärare, konsoler, panelhållare, glashyllbärare och väggskenor m.m. Här lyfter vi gärna fram vårt starka upphängingsbeslga 801 från Camar som används för vägghängda överskåp. Beslaget klarar en maxvikt på 100 kg tack vara den unika designen. I denna grupp hittar du även kätting och gardinspiraler.