VårgårdaHus AB

Visa alla produkter från: VårgårdaHus AB

Fritidshus från VårgårdaHus AB

Villa Djupvik - Se mer på vår hemsida

Villa Djupvik

Vår populära husmodell Sandvik har fått sällskap - Villa Djupvik! Planlösningen har skruvats på vilket innebär att vardagsrummet blir större, köket har fått ryggås-tak, sovrummen har egna klädkammare och den invändiga takhöjden ligger här på luftiga 2,60 meter. De stora fönstren har ett mer avskalat uttryck, vilket gör att huset får ett underbart ljusinsläpp! Samlas runt köksön på middagsbjudningen, njut av utsikten från vardagsrummet och låt groventrén och tvättstugan svälja vardagens smutsiga stövlar.

Villa Ekhagen - Se mer på vår hemsida

Villa Ekhagen

Vår ladhus-serie nu har blivit komplett i och med detta underbara vinkelhus! Kliv in i ett hus som verkligen tar för sig men som samtidigt erbjuder en privat oas i och med uteplatsen som blir i vinkeln. Huset har 3-4 sovrum, 2 badrum, stora öppna sällskapsytor och en luftig och ljus känsla. Här får hela familjen sin egna plats samtidigt som de öppna sällskapsytorna är som gjorda för härliga middagar och fester!

Villa Säveholm - Se mer på vår hemsida

Villa Säveholm

En av våra populäraste husmodeller har fått sig en välförtjänt uppdatering. Villa Säveholm är ett stort H-hus med plats för hela familjen! Huset har fått en bättre och effektivare köksuppställning, master bedroom har nu eget badrum och dessutom har fönstren blivit större och modernare. I detta hus är köket hjärtat och det är här familjen samlas, föräldradelen har en egen flygel och barnen har sin i andra änden av huset.

Fritidshuset Storlien - Se mer på vår hemsida

Fritidshuset Storlien

Vacker och funktionell fritidsdröm för en aktiv familj

Här finns gott om sängplatser, förvaring, övervåning med eget badrum. I allrummet ges ett otroligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Storlien har möjlighet för upp till 13 sängplatser fördelat på 5 sovrum. Huset rymmer dessutom två toaletter, bastu och ett stort sällskapsrum med vacker utsikt genom de stora fönstren. På baksidan finns det möjlighet till uteplats och avkoppling i vårsolen. Storlien har en skyddad entré under tak och ett förråd/skidbod som du får från utsidan av huset. Eftersom övervåningen har två sovrum och en toalett så kan man enkelt få plats med ett sällskap till.

Fritidshuset Birka - Se mer på vår hemsida

Fritidshuset Birka

Flexibel och luftig fritidsdröm

Kontrasterna gör att husets konstruktion framträder och skapar ett originellt uttryck. Huset har stora sällskapsytor, flera uteplatser och 2 badrum. Här får hela familjen plats då Birka har hela 7 sängplatser. Huset har 2 badrum, tre flexibla sovrum och stora sällskapsytor med plats för både matsalsbord och köksö. Välj till en braskamin för att njuta av huset under alla säsonger! Är ni en mindre familj finns möjlighet att förändra ett sovrum till förvaringsyta. Huset har stora fönster mot uteplatsen och dessutom ryggåstak som ger en vacker rymd. Detta är ett imponerande modernt fritidshus!

Fritidshuset Haverdal - Se mer på vår hemsida

Fritidshuset Haverdal

Modern och stilren fritidsdröm för en aktiv familj

Huset passar in i många olika miljöer och har en uteplats som delvis är under tak. Den stora sällskapsytan bjuder på vacker utsikt genom de stora fönstren. Haverdal har två stora sovrum med plats för dubbelsängar och ett stort sällskapsrum med kök, matplats och plats för soffa/fotöljer. Huset är stilrent och modernt i sin enkelhet och uteplatsen ger bra med utrymme för grillmiddagar, utomhusträning och närhet till naturen. Följ årstiderna genom de stora fönstren och njut av en varm brasa under årets kallare månader.

Fritidshuset Städjan - Se mer på vår hemsida

Fritidshuset Städjan

Rogivande fritidsdröm med både luft och rymd

Det lilla ladhuset smälter in fint i naturen och rymmer bla uppvärmd skidbod, bastu och ett stort sällskapsrum med plats för en värmande braskamin. Städjan har tre sovrum, varav två av dem är flexibla med sängplatserna. Totalt rymmer Städjan 13 sängplatser, vilket gör att familj och vänner plats utan problem! Ryggåstaket i sällskapsrummet ger en känsla av ljus och rymd. Förutom sovrum rymmer Städjan även bastu och en övervåning med sovrum och tillhörande badrum. Den generösa skidboden ger inte bara plats för skidor utan även torkning av pjäxor och ytterkläder.

Fritidshuset Ven - Se mer på vår hemsida

Fritidshuset Ven

Enkel och modern fritidsdröm med spännande planlösning

Stora glaspartier ger stort ljusinsläpp i husets nav – sällskapsytorna och köket. Det stora taket breder ut sig som ett solsegel över uteplatsen, vilket ger ett kaxigt uttryck. Ven har tre sovrum varav två större med plats för dubbelsäng. Detta ger huset totalt sex sängplatser. Tre uteplatser är skyddade med tak och utanför de stora glaspartierna på baksidan. I allrummet finns det plats för både matbord och soffa/fotöljer. Slappna av här efter en dag utomhus och passa på att välja till en braskamin som gör det extra gott att komma in.

Fritidshuset Torpet - Se mer på vår hemsida

Fritidshuset Torpet

Klassisk fritidsdröm i modern tappning

Huset passar i alla miljöer och rymmer precis det du behöver för avkoppling, goda middagar och plats för familj och vänner. Här kan du njuta av årets alla årstider och väder. Torpet har 3 sovrum varav ett större och rymmer totalt 4 sängplatser. Kök och allrum hänger ihop och här finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Den tidlösa designen ger ett hus med ett uttryck som varar länge.Längs med baksidan finns det gott om plats för uteplats och grill.