VårgårdaHus AB

Visa alla produkter från: VårgårdaHus AB

Trähus från VårgårdaHus AB

Villa Djupvik - Se mer på vår hemsida

Villa Djupvik

Vår populära husmodell Sandvik har fått sällskap - Villa Djupvik! Planlösningen har skruvats på vilket innebär att vardagsrummet blir större, köket har fått ryggås-tak, sovrummen har egna klädkammare och den invändiga takhöjden ligger här på luftiga 2,60 meter. De stora fönstren har ett mer avskalat uttryck, vilket gör att huset får ett underbart ljusinsläpp! Samlas runt köksön på middagsbjudningen, njut av utsikten från vardagsrummet och låt groventrén och tvättstugan svälja vardagens smutsiga stövlar.

Villa Ekhagen - Se mer på vår hemsida

Villa Ekhagen

Vår ladhus-serie nu har blivit komplett i och med detta underbara vinkelhus! Kliv in i ett hus som verkligen tar för sig men som samtidigt erbjuder en privat oas i och med uteplatsen som blir i vinkeln. Huset har 3-4 sovrum, 2 badrum, stora öppna sällskapsytor och en luftig och ljus känsla. Här får hela familjen sin egna plats samtidigt som de öppna sällskapsytorna är som gjorda för härliga middagar och fester!

Villa Säveholm - Se mer på vår hemsida

Villa Säveholm

En av våra populäraste husmodeller har fått sig en välförtjänt uppdatering. Villa Säveholm är ett stort H-hus med plats för hela familjen! Huset har fått en bättre och effektivare köksuppställning, master bedroom har nu eget badrum och dessutom har fönstren blivit större och modernare. I detta hus är köket hjärtat och det är här familjen samlas, föräldradelen har en egen flygel och barnen har sin i andra änden av huset.

Villa Bovik - Se mer på vår hemsida

Villa Bovik

Total boyta: 126,7 m2
Sovrum: 3-4 st
Prisvärd och funktionell villa

Bovik är ett mindre hus, men som har plats för många. Planlösningen har allt man kan önska med gott om förvaring, öppet mellan kök och vardagsrum, 3-4 sovrum och en smart groventré. Välj om ni vill ha 2 badrum eller använd det ena badrummet som klädförvaring! Flexibelt är ledordet för detta hus som med enkla medel kan göras i klassisk stil, modern stil eller helt efter era egna önskemål. Från det öppna vardagsrummet och köket finns en dörr ut till altan/uteplats och under sommarhalvåret kan ni göra uteplatsen till ert vardagsrum. Villa Bovik är ett prisvärt hus för er som söker en något mindre villa eller för er som är i startgropen för att bilda familj.

Villa Ekerö - Se mer på vår hemsida

Villa Ekerö

Funderar ni på att bygga ett större hus i modern stil? Då är Villa Ekerö något för er! Här finns plats för hela familjen! Villa Ekerö har hela 5 sovrum, stora öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum, rejält köksskafferi och smart grovingång till tvättstugan på gaveln av huset. Den stora balkongen på övre plan gör att ni kan njuta av kvällens sista strålar och blir en samlingsplats att umgås på med vänner eller familj!

Villa Haga - Se mer på vår hemsida

Villa Haga

Total boyta: 144 m2 Byggyta: 163,8 m2 Antal sovrum: 3

Villa Haga är ett modernt H-format hus i 1plan som verkligen tar för sig! Huset har ett stort master bedroom med tillhörande walk in closet och med eget badrum. Även två mindre sovrum och ett arbetsrum/förråd finns där ni själva avgör vad ni vill göra med dessa – kanske vill ni använda det som hobbyrum, kontor, barn-rum eller gästrum?

Vill ni ändra på något i planlösningen? Självklart hjälper vi er att skapa huset så som ni vill ha det! Villa Haga passar in på många olika tomter och i områden med lite mer moderna hus.

Villa Hagalund - Se mer på vår hemsida

Villa Hagalund

LADHUS I 1,5-PLAN FÖR FAMILJEN ATT VÄXA I

En funktionell och praktisk villa med perfekta möjligheter att växa i. Hagalund Innehåller 3 sovrum, vardagsrum och gott om förvaringsutrymmen! Övervåningen är initialt oinredd. Vill man så går det så klart alldeles utmärkt att köpa huset komplett inrett, men tanken är att detta är ett hus för den lilla familjen att kunna växa i. Köket och umgängesytorna har vackert ryggås tak vilket ger luft och rymd till den öppna planlösningen. Njut av årets alla årstider ute på altanen eller inomhus genom de stora fönstren!

Ändra stilen på huset genom att byta t.ex paneltyp, fasad, färg på fönster eller ändra takets utförande och färg.

Boyta entréplan: 138,1 m2 Boyta övre plan: 59,2 m2 (oinrett)

Villa Rosenhill - Se mer på vår hemsida

Villa Rosenhill

RYMLIGT OCH MODERNT FARMHOUSE

Med inspiration från landsbygden möter här den skandinaviska arkitekturen den amerikanska. Huset är praktiskt på alla sätt och vis och rymmer hela fem sovrum, två badrum och fyra klädkammare. Tvättstugan har en groventré och hänger ihop fint med badrum och hall - funktionellt! Husets hjärta är de stora och öppna ytorna som utgör kök, matsal och vardagsrum. De stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp och här kan ni kliva ut i solen på verandan eller krypa upp i soffan framför en brasa. För att göra huset ännu mer stiltypiskt - välj till takkupor!

Boyta total: 196,3 m2

Villa Sjövik - Se mer på vår hemsida

Villa Sjövik

Total boyta: 183,9 m2
Den stora barnfamiljens dröm

Moderna Villa Sjövik har en spännande karaktär, inte minst tack vare den läckra entréfasaden och vardagsrummet i vinkel med tjusigt ryggåstak. Av vinkeln får du dessutom en skyddad uteplats. Den öppna och ljusa planlösningen i vardagsrum och kök gör det enkelt att samsas många under samma tak. Huset stoltserar också med fyra sovrum, ett allrum, två badrum och flera rymliga förråd.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Solvik - Se mer på vår hemsida

Villa Solvik

148,9 m2
Villa med rymd och ljus

Härlig enplansvilla i New England-stil. Huset har en praktisk uppdelning i två separata sovrumsdelar för barn respektive föräldrar, med gemensamma ytor i mitten. I vuxendelen finns master bedroom med egen klädkammare och bad. I ungdomsdelen finns tre sovrum, allrum och bad. Köket och vardagsrummet hänger ihop och har rejält med ljusinsläpp och rymd tack vare stora fönster och ryggåstak.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Nolhaga - Se mer på vår hemsida

Villa Nolhaga

LADHUS I 1-PLAN MED FOKUS PÅ DESIGN OCH FUNKTION

Villa Nolhaga är minimalistiskt enkel, med utpräglad materialkänsla i skandinavisk design. Den indragna takfoten, fönstren och dörrarna med smala foder och lister bidrar till husets speciella karaktär. I hallen möts man av en öppen och välkomnande känsla. I anslutning till hallen finns ett mindre badrum med dusch och till höger om hallen ligger de två mindre sovrummen. Här finns möjlighet att skapa barnrum, hemma-kontor eller plats för hobbyprojekt! Anpassa planlösningen efter era behov och önskemål.

Boyta: 138,1 m2

Villa Ljung - Se mer på vår hemsida

Villa Ljung

Vår nya villa är en riktig dröm med både avskildhet och sociala ytor, inom smidigt räckhåll! Den välkomnande hallen har en luftig övergång till det stora och hemtrevliga vardagsrummet. Härifrån kan du också öppna altandörren och låta trädgårdens dofter hitta in. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett härligt stort rum, perfekt för socialt umgänge.

Villa Enhagen - Se mer på vår hemsida

Villa Enhagen

En väl tilltagen 1,5-plansvilla i ladhusstil. Här har vi hämtat inspiration från de nordiska ladorna och skapat ett hus som passar lika bra i stadsmiljö som på landsbygden. För dig som gillar design är denna villa något utöver det vanliga.

Det karakteristiska med Ladhus är att de ska smälta fint in i miljön. Oberoende av var ett Ladhus byggs och hur exteriören utformas, ska det kännas lika naturligt som tidlöst. I stad som på landsbygd. Stående träpanel i fasaden i nedtonade färgskalor ger dess karaktär som skapar lugn och harmoni. Ladhuset är minimalistiskt enkel med mycket känsla för materialet. Indragen takfot, fönster och dörrar med smala foder bidrar till husets speciella karaktär.

Villa Vinö - Se mer på vår hemsida

Villa Vinö

Detta boxiga enplanshus har en arkitektur som är kaxig, lekfull och som verkligen tar för sig! Planlösningen är modern, praktisk och ger plats både för familjeliv och fest. Samlas kring köksön och vardagsrummet och njut av kvällsolen oavsett årstid. Öppna upp mot den underbara uteplatsen och lår inne bli ute under årets varma månader! Huset är praktiskt på många sätt och vis och något vi verkligen älskar är den smarta groventrén med tillhörande förråd, föräldrarnas walk in closet med eget badrum och de väl tilltagna klädkammarna i barnens sovrum.