AlltomBostad
 
Värmebaronen AB

Visa alla produkter från: Värmebaronen AB

Bioenergi & Pellets från Värmebaronen AB

PELLETSPANNA Pellmax UB - Se mer på vår hemsida

PELLETSPANNA Pellmax UB

Kompletterar alla värmesystem

Oavsett vad du har för uppvärmning så kan du komplettera med pelletskassetten Pellmax UB. Kravet är att du har ett vattenburet värmesystem och någon form av vattenmagasin/ackumulatortank. Många värmepumpar är anslutna till en elpanna med vattenfylld “mantel”, då är det mycket enkelt att ansluta Pellmax UB.

PELLETSPANNA Pellmax CU - Se mer på vår hemsida

PELLETSPANNA Pellmax CU

Klimatstyrd värme

Smarta funktioner minskar driftskostnaden med upp till 1000:- per år jämfört med andra pannor på marknaden. Den klimatstyrda värmeregleringen ser till att villan alltid förses med exakt rätt mängd värme även om temperaturen utomhus förändras hastigt. Pannan stänger värmen på sommaren men startar alla vitala funktioner dagligen så att inget kärvar när hösten kommer. Tillsammans sparar de här funktionerna pengar varje dag.

PELLETSPANNA Pellmax VX - Se mer på vår hemsida

PELLETSPANNA Pellmax VX

Pellmax VX styrs av mekaniska termostater som kopplar in pelletsbrännaren (eller elvärmen) efter de temperaturer man har valt. Skulle pelletsen ta slut träder elvärmen automatiskt in. På panelen kan avläsas vilket energislag som är i drift.

Enorm varmvattenkapacitet med värmeväxlare Värmeväxlaren kan producera stora mängder varmvatten, vattnet värms när det passerar växlaren på väg till kranen.

PELLETSBRÄNNARE Viking Bio 20 - Se mer på vår hemsida

PELLETSBRÄNNARE Viking Bio 20

Såld i tiotusentals exemplar

Viking Bio 20 har sålts i tiotusentals exemplar och är förmodligen Sveriges populäraste pelletsbrännare. Den är tillverkad med tanke på lång livslängd och låga installationskostnader. Viking Bio 20 passar till alla pannor tack vare sin framåtbrinnande konstruktion. Värmebaronen har sålt brännare under namnet VIKING i över 25 år.

PELLETSBRÄNNARE Viking Bio 35 - Se mer på vår hemsida

PELLETSBRÄNNARE Viking Bio 35

För större effektbehov. Väl beprövad teknik.

Viking Bio 35 bygger på samma teknik som Viking Bio 20, marknadens mest sålda pelletsbrännare. Det har under flera år varit en stor efterfrågan på en “större” Viking Bio. Viking Bio 35 uppfyller det behovet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår