AlltomBostad
Västkustvillan

Visa alla produkter från: Västkustvillan

Lågenergihus från Västkustvillan

Fladen 142 - Se mer på vår hemsida

Fladen 142

Fladen 142 är ett klassiskt en & enhalvplanshus med ett aktivt entréplan och plats för vila och rekreation en trappa upp. Från entrén öppnar vardagsrummet upp sig och genom terrassdörren ser ni rakt ut i trädgården eller till uteplatsen. En balk i taket ger huset en gedigen, mysig och avskärmande känsla. I anslutning till köket ligger rum för klädvård, groventré och badrum med plats för badkar. Smidigt för den som gillar att ha många järn i elden. På övervåningen ligger två medelstora och ett lite större sovrum med klädkammare samt ett allrum och badrum.

Fladen 160 - Se mer på vår hemsida

Fladen 160

Fladen 160 har två tydligt avskilda våningar. På undervåningen finns stora ytor för umgänge med familj, släkt och vänner medan övervåningen istället är en plats reserverad enbart för familjen. Köket har fått ett eget rum med plats för matgäster och ligger i anslutning till vardagsrum, entré och trappa. I vardagsrummet finns stora glaspartier och en utgång till trädgården. I andra delen av huset finns WC, klädvårdsrum och gästrum med ytterligare en utgång. På andra våning finns tre sovrum, varav två med klädkammare, samt allrum och badrum. Notera också husets två balkonger i olika väderstreck.

Fladen 170 - Se mer på vår hemsida

Fladen 170

Fladen 170 är ett stort och ljust hus som passar extra bra för er som har en smal tomt eller vill ha många rum utan att få korridorskänsla. Det finns fem möjliga sovrum, tre på övervåningen och två på första plan. Var föräldrarna sover kan anpassas i takt med att barnen blir större. Fladen 170 har gott om förvaringsutrymme och hela fem klädkammare. På första våning är planlösningen öppen och längs trädgårdssidan av huset löper flera fönsterpartier. Perfekt för en lång veranda. Större delen av vardagsrummet är öppet ända upp till övervåningen vilket skapar bra kontakt med allrummet en trappa upp.

Garpen 125 - Se mer på vår hemsida

Garpen 125

Garpen 125 är ett relativt litet tvåplanshus med många rum och mycket charm. Entré och groventré ligger under tak och på baksidan finns i vinkeln ett idealiskt läge för uteplatsen. Kök och matplats är avskilt från vardagsrummet och gränsar mot entrésidan. I anslutning finns rum för klädvård, groventré, arbetsrum och badrum. Vardagsrummet är som ett litet hus för sig. Taket är öppet upp till taknock och skapar en härlig rymd över rummet med fönster och utsikt i tre väderstreck. Njutbart utan sovrumsdörrar eller familjens genomfartstrafik. På andra våning finns ett litet allrum, tre sovrum samt WC med dusch.

Garpen 151 - Se mer på vår hemsida

Garpen 151

Garpen 151 är ett tvåplanshus med hemtrevlig och lite annorlunda arkitektur. Entrén ligger i en trevlig vinkel och innanför finns en praktisk klädkammare för alla jackor, vantar och cykelhjälmar. Köket börjar som en gång och breder sedan ut sig och öppnar upp sig mot det ljusa vardagsrummet. I klädvårdsrummet finns en groventré och på bottenplan finns också arbetsrum/gästrum och badrum. Trappan upp till andra våning ligger centralt i huset och tar er upp till ett allrum med mycket möbleringsyta samt WC med dusch och tre sovrum. Från det större sovrummet finns dörr ut till balkongen.

Garpen 187 - Se mer på vår hemsida

Garpen 187

Garpen 187 ger från utsidan ett imponerande intryck och är välkomnande tack vare entrén under tak. Kompromisserna är få i detta hus eftersom alla rum har getts stor yta. Trappan ligger i anslutning till entrén som är öppen upp till andra våning. Planlösningen är öppen även om kök och vardagsrum har getts särskilt utrymme. I köket finns utrymme att placera en köksö och här finns även en smidig terrassdörr ut till trädgården. Klädvårdsrummet är stort och rymmer en groventré och på första våning finns också ett större arbetsrum/gästrum/sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum, badrum och fyra stora sovrum. Med andra ord gott om plats för hela familjen.

Kullen 148 - Se mer på vår hemsida

Kullen 148

Kullen 148 är ett sluttningshus med känslan av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdssidan. Entrén har ett väderskyddande tak och innanför finns trappan nära tillhands. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med endast en bardisk som avskiljare. Medan köket har utsikt mot entrén har man utsikt över trädgården från hög höjd i vardagsrummet. Runt vardagsrummet och husets hörn böjer sig även en stor balkong. På entréplan finns även WC med dusch, klädkammare och två sovrum. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården, två sovrum, badrum, klädkammare och förråd.

Kullen 162 - Se mer på vår hemsida

Kullen 162

Kullen 162 är ett sluttningshus med entrén på sluttnings-våningen. På bottenplan finns förutom en rymlig entré, ett stort allrum med burspråk, två sovrum, rum för klädvård, WC med dusch, klädkammare och förråd. En trappa upp är planlösningen öppen och kök och vardagsrum breder ut sig mot entrésidan. Ett ljust burspråk med extra takhöjd utgör en given plats för middagar och längs med hussidan sträcker sig en stor balkong. På andra våning finns vidare ett stort och ett mindre sovrum, samt ett badrum.

Kullen 210 - Se mer på vår hemsida

Kullen 210

Kullen 210 är ett stort sluttningshus med entré på det övre planet. Ytorna är stora i hela huset och planlösningen öppen. Nästan hela entréplan består av ett öppet utrymme för kök, matplats och vardagsrum och i centrum av allt ligger trappan ned. På entréplan finns därtill ett större och två mindre sovrum samt ett badrum. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården. Vidare finns här två sovrum, ett stort hobbyrum, klädkammare, WC med dusch och ett stort rum för klädvård med dörr ut till trädgården och möjlighet att placera ut en bastu. Kullen 210 har dessutom två balkonger.

Trubaduren 100 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 100

Trubaduren 100 är ett litet och välplanerat hus med maximalt utnyttjande av ytorna. Arkitekturen är modern men huset har samtidigt en charmig och mysig känsla, perfekt för er som gillar att umgås och vara nära varandra. Kök och vardagsrum ligger mot trädgårdssidan och spetsfönstret som går ända upp till det öppna snedtaket skapar rikligt med ljus. Rundgångsmöjligheten mellan hall, kök och vardagsrum ger huset ytterligare en dimension. Tre sovrum, WC, badrum och ett rum för klädvård med groventré gör huset praktiskt och funktionellt.

Trubaduren 115 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 115

Trubaduren 115 är ett välplanerat hus med få döda ytor och modern exteriör. Utifrån ramas husets entré in av det sluttande pulpettaket och från hallen finns kök, WC och klädvård nära till hands. Rummet för klädvård nås även genom groventrén som förenklar vardag och fritidsliv. Det stora sovrummet har gott om förvaringsutrymmen och ligger avskilt från de andra sovrummen. Vardagsrum, kök och matplats utgör med sitt öppna snedtak och höga ljusinsläpp en naturlig och självklar samlingspunkt för hela familjen.

Trubaduren 117 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 117

Trubaduren 117 har ett stort och rymligt kök som för den sakens skull inte saknar det lilla kökets charm. I köket finns det gott om plats för ett långt matbord med utrymme för såväl läxläsning och pyssel som middagsgäster. I anslutning till köket finns även en väl tilltagen klädvårdsavdelning samt en groventré. Både kök och vardagsrum ligger åt trädgårdssidan och över vardagsrummet reser sig ett ryggåstak. I huset finns också ett stort sovrum med klädkammare, terrassdörr och badrum nära tillhands samt två mindre sovrum och ett wc i närheten av entrén.

Trubaduren 134 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 134

Trubaduren 134 är ett modernt hus i funkisstil. Entré och groventré ligger åt samma håll och på baksidan av huset tar två terrassdörrar och ett skjutparti er ut i trädgården. I entrén finns ett WC och en praktisk klädkammare där ni kan stuva undan det mesta. Huset har tre sovrum varav det större har en stor skjutgarderob och egen utgång till trädgården. Köket har ett eget utrymme och avslutas med en liten bardisk. Vardagsrummet ryms under ett högt och öppet snedtak och takhöjden markeras med ett högt placerat horisontellt fönster.

Trubaduren 140 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 140

Trubaduren 140 är ett modernt hus som utstrålar kreativitet och nytänk. Husets mitt har en öppen planlösning med entré, kök och vardagsrum som en gemensam kärna. Ett stort skjutparti i vardagsrummet skapar bra kontakt med utsidan. Trubaduren 140 har två naturliga delar: en för vuxna och en där barnen kan husera lite för sig själva. Vuxendelen består av ett stort sovrum med två (!) klädkammare, ett badrum samt ett arbetsrum som med fördel också kan fungera som barnkammare. I den andra delen av huset finns två sovrum, ett badrum samt ett allrum med anslutning till klädvård, garage och förråd.

Trubaduren 155 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 155

Trubaduren 155 är ett stort enplanshus med en både smart och lyxig planlösning. Ett riktigt drömhus för barnfamiljen som både vill umgås och få tid för sig själva. Entrén ligger under tak och innanför öppnar en yta på hela 65 m² upp sig bestående av hall, kök och vardagsrum. Ovanför skapar det öppna ryggåstaket ett ytterligare djup. Det stora sovrummet är ett riktigt "master bedroom". Här finns nämligen ett tillhörande badrum med möjlighet till jacuzzi och en stor klädkammare på 3,9 m². I en avskild del av huset finns ytterligare tre sovrum, WC och ett allrum.

Trubaduren 95 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 95

Trubaduren 95 är ett litet hus med modern arkitektur. Pulpettakets nivåskillnader ger ett lekfullt och trendigt intryck som matchas med en ordentligt markerad entré. Vardagsrummet och köket delas på ett naturligt sätt upp av kyl och frys som också bildar en användbar vägg att till exempel placera braskaminen eller tv- och mediecenter på.

Vardagsrummet kännetecknas av det höga snedtaket och de höga taklinjeformade fönstren. Tre rymliga sovrum ligger samlade i ena delen av huset och det större av dem har en egen utgång till trädgården. Rummet för klädvård ligger strategiskt placerat nära sovrummen och har också den en egen in- och utgång.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår