AlltomBostad
 
Viessmann

Visa alla produkter från: Viessmann

Luftvärme & Inneklimat från Viessmann

Luft/vattenvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Luft/vattenvärmepumpar

Luft/vattenvärmepumpar är en mycket vanlig typ av värmepump vilket bland annat beror på deras relativt låga investeringskostnader och flexibilitet gällande olika installationsalternativ.

Hur fungerar en luft/vattenvärmepump
På ett förenklat sätt kan man förklara funktionen med ett kylskåp som exempel. Medan kylskåpet leder den varma luften till utsidan leder luft/vattenvärmepumpen värme från den omgivande luften in i rummet. En fläkt drar luften genom en värmeväxlare, där cirkulerar ett kylmedium som ändrar tillstånd även vid låga temperatur. En luft/vattenvärmepump fungerar även i låga temperaturer långt under noll grader.

Split Luft/Vatten-Värmepump - Se mer på vår hemsida

Split Luft/Vatten-Värmepump

Luft/vattenvärmepumpar i split-utförande

Viessmann värmepumpar i split-utförande har extremt tysta uteenheter utan att på något sätt ge avkall på varken utseende eller effekt. Finns i varierande utformningar och effekter, vilket gör att de är väl anpassade för montering i till exempel både villor och radhus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår