AlltomBostad
Viessmann

Visa alla produkter från: Viessmann

Sol, Vind & Vattenkraft från Viessmann

Vitosol 200-F - Se mer på vår hemsida

Vitosol 200-F

Plan solfångare för tillvaratagande av solenergi Vitosol 200-F är övertygande genom hög märkeffekt och sitt attraktiva pris-effekt-förhållande. Vitosol 200-F plan solfångare, har under många år kontinuerligt förbättrats, och har med sin låga vikt blivit mer monteringsvänlig. Hög kvalitet ger långvarig driftsäkerhet, lång livslängd och hög märkeffekt.

Vitosol 200-T - Se mer på vår hemsida

Vitosol 200-T

Vakuumsolfångare – direkt genomströmning - för tillvaratagandet av solenergin
Vitosol 200-T är en direktgenomströmmande vakuum-röruppsamlare, idealisk för lägesoberoende montering. Med den nya designen på uppsammlingshuset, utgör Vitosol 200-T en harmonisk del av Takbilden.

Vitosol 300-T - Se mer på vår hemsida

Vitosol 300-T

Vakuumsolfångare med Heatpipe-principen för utnyttjande av solenergi Den högeffektiva vakuum rörkollektorn Vitosol 300-T arbetar enligt den beprövad Heatpipe-principen och erbjuder därigenom en särskilt hög driftssäkerhet. Ett av de områden som Vitosol 300-T kan monteras, är anläggningar hos vilka man kan räkna med längre faser utan värmeförbrukningen under solbestrålningen, så kallade stagnationsfaser. Den ”torra” kopplingen mellan Heatpipe-rören och solvärmekretsen, samt den integrerade temperaturbegränsningen sörjer för särskild hög driftssäkerhet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår