Villa Varm

Visa alla produkter från: Villa Varm

Ekologiska hus från Villa Varm

Villa Almby – vinkelhus i lantlig stil - Se mer på vår hemsida

Villa Almby – vinkelhus i lantlig stil

Villa Almby är ett rymligt hus och den U-formade huskroppen skapar en mysig uteplats. Använder man det s.k TV-rummet till ett sovrum istället så har huset hela fem sovrum. Ryggåstaket tillsammans med de härliga fönsterna i matplatsen skapar ljus och rymd. Alla sovrum är väl tilltagna i storlek.

Villa Altergård - Se mer på vår hemsida

Villa Altergård

Villa Altergård är ett trevligt hus med en yteffektiv planlösning. Den härliga uteplatsen ligger under tak och kan även bli en framtida inglasning. Eftersom huset inte är så långt så passar det in på mindre tomter med entrésida mot norr.

Vardagsrummet har ryggåstak.Kaminen kan också placeras i vardagsrummet eller mot det mindre sovrummet. För den som önskar, kan fler fönster sättas in i vardagsrummet. Köket är väldisponerat med bra arbetsytor och en trevlig köksö. Terrassdörren från köket gör det enkelt då man ska bära ut mat till uteplatsen.

Villa Alvik - Se mer på vår hemsida

Villa Alvik

Villa Alvik har en härlig, ljus vinkeldel med ryggåstak där matplatsen ligger. Sovrummen är väl tilltagna. Hallen har plats för förvaring. Tvättstugan har en liten WC samt groventré på gaveln. En fin detalj på fasaden är den liggande panelen under fönster och stående på övriga delar av huset.

Villa Backa - Se mer på vår hemsida

Villa Backa

Villa Backa är yteffektivt hus med en trevlig vinkel ut i vardagsrummet. Huset passar in i många miljöer och beroende på fönsterval, panel och kulör får det antingen en modern stil eller klassisk, lantlig charm.

Tvättstugan är rymlig med plats även för teknik och har en groventré på ena gaveln. Vill man ha ett mer öppet kök kan väggen mitt i huset tas bort och kaminen flyttas mot fönsterpartiet i vardagsrummet.

Villa Blidö - Se mer på vår hemsida

Villa Blidö

Det vackra skärgårdshuset Villa Blidö består av två huskroppar som binds samman av hallen. Fasaden har en liggande panel och härliga spröjsade fönster ner mot vattnet. Kök, matplats och vardagsrum ligger samlat i den ena huskroppen. Sovrummen är väl tilltagna. En speciell detalj på huset är att från cykelcarporten kan man gå direkt in i det mindre sovrummet.

Villa Borgfors - Se mer på vår hemsida

Villa Borgfors

Villa Borgfors har en bra planlösning för en växande familj. Huset räknas som ett 1 1/2-plans hus eller ett enplanshus med inredd vind. Byggnadshöjden gör att det kan byggas där detaljplanen inte tillåter hus med övervåning. En trevlig detalj är öppningen i hallen upp till övervåningen. Kök, matplats och vardagsrum ligger öppet i den husdelen som även har ryggåstak.

Villa Boudden - Se mer på vår hemsida

Villa Boudden

Villa Boudden är ett budgeteffektivt enplanshus där man skalat bort detaljer som sänker kostnaden. Kök med skafferi, matplats och vardagsrum ligger öppet. Hallen är rymlig och har plats för förvaring. En fin detalj på fasaden är den liggande panelen under fönster och stående på övriga delar av huset.

Villa Enhörna - Se mer på vår hemsida

Villa Enhörna

Villa Enhörna är ett rymligt hus med plats för den stora familjen, här finns det plats för sex sovrum och många gemensamma ytor. Separat barndel i den ena huskroppen och föräldrasovrum med eget badrum och klädkammare. Huset har en lantlig stil med spröjs och ribbpanel men får ett annat uttryck med en annan fasad och fönster.

Villa Furuvik - Se mer på vår hemsida

Villa Furuvik

Villa Furuvik är en riktigt bra planerad familjevilla. I det här utförandet har huset 3 sovrum, där föräldradelen ligger separat på ena sidan av huset. Det mindre vardagsrummet i barndelen fungerar fint som lekrum eller för tonårshäng då barnen blir större. Vill man hellre ha ytterligare ett sovrum så nyttjar man ytan till det istället.

Villa Gyllengården - Se mer på vår hemsida

Villa Gyllengården

Villa Gyllengården är ett häftigt tvåplanshus i modern stil. En trevlig detalj är öppningen upp över matplatsen till övervåningen. På bottenvåningen ligger kök, matplats och vardagsrum samlat i den ena delen av huset. Hallen är rymlig och under trappan finns ett mindre förråd. Ett sovrum med klädkammare och ett mindre badrum med dusch finns också på bottenvåningen.

Villa Hällfors - Se mer på vår hemsida

Villa Hällfors

Villa Hällfors är ett vinkelhus med entrén i söderläge och med en baksida som med fördel placeras mot norr. Tvättstugan har en klädkammare och groventrén ligger på husets ena gavel.

Köket är öppet mot hall och vardagsrummet har mycket ljus tack vare fönster från tre håll. Föräldrasovrummet har eget badrum och båda barnsovrummen är i bra storlek. I anslutning till köket finns ett skafferi.

Villa Hölö - Se mer på vår hemsida

Villa Hölö

Villa Hölö är ett klassiskt hus med lantlig charm som passar in i många miljöer. Entrén har formen som en gammaldags farstu och skapar en luftig och välkomnande hall. Huset är rymligt med fyra väl tilltagna sovrum och stora sällskapsytor. Kunderna ville inte ha några fönster på fasadens långsidor på övervåningen, något man enkelt kan ändra.

Villa Hörnefors - Se mer på vår hemsida

Villa Hörnefors

Villa Hörnefors är ett modernt hus med en bra planlösning. Den strikta hallen har pardörr och ryggåstak, en inte så vanlig detalj eftersom de flesta väljer att ha ryggåstaket i kök, vardagsrum och matplats. Tvättstugan ligger direkt in till vänster och den har egen groventré på husets ena gavel. Kök, matplats och vardagsrum ligger samlat men öppet i den ena huskroppen. Föräldrasovrummet har en klädkammare och rummet ligger nära det större badrummet.

Villa Kåbdalis - Se mer på vår hemsida

Villa Kåbdalis

Villa Kåbdalis är ett modernt fritidshus med full villastandard. En spännande detalj är öppningen upp över matplatsen till övervåningen. På bottenvåningen ligger kök, matplats och vardagsrum samlat i den ena delen av huset. Hallen är rymlig och under trappan finns ett mindre förråd.

Villa Kungsör - Se mer på vår hemsida

Villa Kungsör

New Englandhuset Villa Kungsör har övervåning med två sovrum och ett arbetsrum på ena flygeln. Entrén ligger på den ena flygelns långsida, där är också tvättstugans groventré. Hallen är rymlig med plats för förvaring. En smart lösning är att klädkammaren ligger i direkt anslutning till tvättstugan.

Den invändiga ytan är 194 m2 , där bottenvåningen är 153 m2 och övervåningen 41 m2.

Villa Kurravaara - Se mer på vår hemsida

Villa Kurravaara

Villa Kurravaara är byggt ett stenkast från Torneälvens strand, några mil utanför Kiruna i Lappland. Här är klimatet hårt och temperaturen under vintern kan ibland gå ner till -40 grader under en längre tid. Därför är det självklart att det finns en bastu i huset! Kök, matplats och vardagsrum ligger öppet i den ena vinkeldelen, här ger ryggåstaket en härlig rymd. Sovrummen är rymliga och för den som behöver ett extra rum kan man enkelt dela av det största rummet. Klädkammaren i direkt anslutning till tvättstugan fungerar som förråd för skoter-, slalomkläder och andra säsongskläder. Garaget är hela åtta meter brett och har två portar.

Villa Kussjö - Se mer på vår hemsida

Villa Kussjö

Villa Kussjö är ett trevligt enplanshus som byggdes för att fungera som fritidshus. Kök, matplats och vardagsrum ligger öppet i huset. Ryggåstaket skapar en härlig rymt till rummet och fönsterna i vinkeldelen ger mycket ljus till rummet. I köket finns ett gammaldags skafferi. Det utstickande taket vid ingången kan plockas bort för en mer lantlig stil.

Villa Lycksele - Se mer på vår hemsida

Villa Lycksele

Villa Lycksele har ett härligt, stort fönsterparti mot söder och ryggåstaket gör att man även får plats med de triangelformade fönsterna ovanför. En kul detalj är den moderna fönstersättningen i hallen med tre fönster på rad. Tvättstugan har groventré på gaveln. Allrummet kan göras om till ett extra sovrum.

Villa Marielund - Se mer på vår hemsida

Villa Marielund

Villa Marielund är ett modernt hus med en trevlig planlösning med en vinkel på ena sidan. Entrédörren ligger skyddad under tak och tack vare den invändiga takhöjden på 270 cm så har man kunnat välja överljus ovanför dörrarna. Köket har ett gammaldags skafferi som man kan gå in i och matplatsen ligger öppet mot vardagsrummet. En bra detalj i planlösningen är flygeln med två sovrum, badrum med bastu och ett mindre vardagsrum. Perfekt för en barn-/tonårsfamilj.

Villa Marstrand - Se mer på vår hemsida

Villa Marstrand

Villa Marstrand är ritad för att passa in bland bohusländska hus med spröjsade fönster och stående panel. Tack vare den rektangulära formen är huset byggsmart, vilket gör det kostnadseffektivt att bygga.

Villa Näle - Se mer på vår hemsida

Villa Näle

I Villa Näle ligger kök, vardagsrum och matplats samlat i ett stort, härligt rum med ryggåstak. I anslutning till köket finns ett skafferi. Tvättstugan har groventré på baksidan av huset. Två klädkammare finns till de större sovrummen.

Villa Nykvarn - Se mer på vår hemsida

Villa Nykvarn

Villa Nykvarn är ett klassiskt, korsformat hus med lika stor yta på de båda planen. Öppen planlösning på bottenvåningen och ett gammaldags skafferi i köket. Tvättstugan har groventré på gaveln. Vardagsrummet på övervåningen har ryggåstak, tre rymliga sovrum samt badrum.

Villa Pålmark - Se mer på vår hemsida

Villa Pålmark

Villa Pålmark har en praktfull, herrgårdsliknande stil tack vare pelarna och de runda fönsterna vid entrén. Husets klassiska stil passar in i olika miljöer och det är ritat för att hålla ned höjderna och kan därför byggas på tomter där man inte vill ha så hög bebyggelse.

Villa Renkullen - Se mer på vår hemsida

Villa Renkullen

Villa Renkullen är ytterligare en variant på den populära H-formade husmodellen. Här har huset fått en modern prägel med den trendiga fönstersättningen i vardagsrummet. Köket och matplatsen ligger mitt i huset. Den högra flygeln rymmer tre sovrum, badrum, allrum och tvättstuga. I den vänstra flygeln ligger vardagsrum, föräldrasovrum med eget badrum och en klädkammare.

Villa Repisvaara - Se mer på vår hemsida

Villa Repisvaara

Villa Repisvaara är ett modernt hus i funkisstil som är uppdelat på två huskroppar. Den ena delen rymmer kök, hall, vardagsrum och det större sovrummet. I den mindre huskroppen ligger barnsovrum, allrum, tvättstuga och det mindre badrummet. Huset går även att anpassa till sadeltak.

Villa Rimbo - Se mer på vår hemsida

Villa Rimbo

Villa Rimbo är ett vackert hus i New England-inspirerad stil som passar in i de flesta miljöer, beroende på färgval och fönstersättning. Huset har stora, sällskapsytor i hjärtat av huset och rymliga sovrum. En lyxig detalj är den stora klädkammaren och badrummet i anslutning till det stora sovrummet. Garagedelen med dubbelgarage rymmer också tvättstuga, ett litet badrum samt hallen med gäst-toalett.

Villa Rosfors - Se mer på vår hemsida

Villa Rosfors

Villa Rosfors är ett stort, rymligt New England-hus med generösa utrymmen. En elegant detalj är öppningen mellan våningsplanen i vardagsrummet. Huset rymmer fyra sovrum, men planlösningen kan enkelt ändras så fem sovrum får plats. Köket har köksö samt ett gammaldags skafferi.

Villa Sandskär - Se mer på vår hemsida

Villa Sandskär

Villa Sandskär är en modern variant på den populära H-formade husmodellen. Huset har en trendig fönstersättning med liggande rektangulära fönster vid ryggåstaket. Köket och matplatsen ligger mitt i huset. Den högra flygeln rymmer tre sovrum, två badrum och en relaxdel med bastu. Den vänstra flygeln rymmer vardagsrum, sovrum, klädkammare och tvättstuga med groventré. En liten WC finns i anslutning till hallen.

Villa Säter - Se mer på vår hemsida

Villa Säter

Villa Säter är ett byggsmart hus tack vare den raka formen. Den klassiska stilen gör att det passar in i de flesta miljöer och kan ändra stil beroende på kulör, panel och spröjsmodell. Planlösningen rymmer upp till fem sovrum, som alla är stora till ytan. En fin detalj är trappöppningen som är väl tilltagen och ger ljus in i hallen. Härliga sällskapsytor där kök, matplats och vardagsrum ligger samlat i ena halvan av huset.

Villa Sävastnäs - Se mer på vår hemsida

Villa Sävastnäs

Villa Sävastnäs har en modern stil med höga fönster och öppet upp till nock i vardagsrummet. Öppningen sträcker sig även upp till vardagsrummet på övervåningen, vilket skapar en härlig kontakt mellan planen. Bottenvåningen har en invändig yta på 110 m2 och övervåningen är 61 m2.

Villa Sikträsk - Se mer på vår hemsida

Villa Sikträsk

Villa Sikträsk har en kreativ planlösning och byggnadshöjden gör att huset kan byggas även om det finns begränsningar i detaljplanen. En fin detalj är öppningen i taket upp till övervåningen, vilket skapar en öppen känsla mellan de två planen. Bottenvåningen har en invändig yta på 154 m2 och övervåningen 51 m2.

Villa Skäret - Se mer på vår hemsida

Villa Skäret

Villa Skäret är ett modernt hus med en spännande form. Vardagsrum med matplats har en takhöjd på hela fyra meter. Även det större sovrummet har en högra takhöjd än det övriga huset. Hallen har plats för förvaring. Tvättstugan har groventré från ena gaveln, här ryms också all teknik.

Villa Sörfors - Se mer på vår hemsida

Villa Sörfors

Villa Sörfors är ett trevligt hus med öppen planlösning. Ryggåstaket vid matplatsen skapar härlig rymd. Köket har köksö och ett skafferi med en praktisk skjutdörr. Tvättstugan är väl tilltagen och passar även till ateljé/hobbyrum. De två flyglarna på huset skapar en skyddad uteplats i söder.

Villa Stenskär - Se mer på vår hemsida

Villa Stenskär

Villa Stenskär bygger på symmetri vilket ger huset vackra proportioner. Spröjs och liggande panel ger huset skärgårdskänsla. Huset passar på en långsmal tomt och den rena formen gör att huset är enkelt att bygga. Ryggåstaket i vardagsrum och hall skapar en härlig rymd. Entrén är indragen i huskroppen, vilket skapar en praktisk och snygg ingång till huset.

Villa Stöcksjö - Se mer på vår hemsida

Villa Stöcksjö

Villa Stöcksjö är ett hus för den stora familjen eller för familjer där barnen bor varannan vecka – här har alla sitt eget rum! I den stora hallen finns plats för förvaring och klädhängare i klädkammaren till höger. Är man blöt eller smutsig går man in direkt i tvättstugan till vänster. I mittdelen finns också ett mindre sovrum samt föräldrasovrummet.

Villa Strängnäs - Se mer på vår hemsida

Villa Strängnäs

Villa Strängnäs är ett modernt hus där ena husdelen står vriden i förhållande till den andra huskroppen. Kök, matplats och vardagsrum finns samlat i den ena delen där ryggåstaket ger en härlig rymd. Hallen är centralt placerad mitt emellan husen och här finns också ett mindre badrum. Den större huskroppen rymmer tre sovrum med ett allrum i mitten. Tvättstugan har en groventré på ena långsidan. Det större badrummet har också en bastu.

Villa Sunderbyn - Se mer på vår hemsida

Villa Sunderbyn

Villa Sunderbyn är ett ståtligt New Englandhus med liggande panel. Huset är korsformat och har lika stor yta på båda planen. Rymlig hall och ett öppet kök, matplats och vardagsrum. Tvättstugan är väl tilltagen och har också ett teknikrum. Övervåningen har tre rymliga sovrum,badrum och vardagsrum med ryggåstak.

Villa Tranås - Se mer på vår hemsida

Villa Tranås

Villa Tranås är ett rymligt New Englandhus, liggande panel och spröjs ger fasaden den rätta stilen till huset. Stora och öppna sällskapsytor är typiska för det här huset. Ena flygeln har övervåning och här uppe finns ett mindre vardagsrum samt två sovrum. Hallen är rymlig och har plats för mycket förvaring. En bra detalj är skafferiet i anslutning till köket. Separat barn/ungdomsdel i den ena huskroppen är en annan bra lösning.

Villa Tranö - Se mer på vår hemsida

Villa Tranö

Villa Tranö är ett trevligt vinkelhus med öppna umgängesytor i den ena husdelen. Vi har ritat det med tanke på att använda det som ett fritidshus, fast med en hög villastandard. Sovrummen nere fungerar som gästrum då gäster är på besök. Övervåningen har plats för det större sovrummet, ett mindre sovrum samt ett mindre badrum.

Villa Vaxholm - Se mer på vår hemsida

Villa Vaxholm

Villa Vaxholm är ett tvåplanshus i New Englandstil med liggande panel. Bottenvåningen har kök, matplats och vardagsrum i en öppen del. Ett rymligt sovrum/kontor med förvaringsmöjligheter. Rymlig hall och tvättstuga med groventré. Övervåningen har ett härligt vardagsrum och tre rymliga sovrum samt badrum.

Villa Ystad -  H-format hus med garage och skyddad uteplats - Se mer på vår hemsida

Villa Ystad - H-format hus med garage och skyddad uteplats

Villa Ystad är ett modernt hus med kök och matplats centralt placerat i huset. Vardagsrummet har ryggåstak och plats för braskamin. Föräldrasovrummet har bra förvaring och närhet till det stora badrummet.

De mindre sovrummen ligger i andra delen av huset, där finns också ett mindre vardagsrum. Tvättstugan fungerar också som sluss in mot garaget.