AlltomBostad
Villa Varm

Visa alla produkter från: Villa Varm

Ekologiska hus från Villa Varm

Villa Porsnäs – Klassiskt hus med runda fönster vid entrén - Se mer på vår hemsida

Villa Porsnäs – Klassiskt hus med runda fönster vid entrén

Ett klassiskt och tidlöst hus med de runda fönster vid entrén. Balkongen ovanför entrén bärs upp av raka pelare. På bottenvåningen ligger vardagsrum, hall, matplats och kök i ett öppet samband. Liten WC med dusch och tvättstuga med angränsande hobbyrum/hemmakontor finns också på bottenvåningen. Stort kök med skafferi.

Övervåningen har ett stort allrum, sovrum och badrum. Bottenvåningen är 140 m2 och övervåningen 100 m2 , vilket ger en totalyta på hela 240 m2.

Villa Almby – vinkelhus i lantlig stil - Se mer på vår hemsida

Villa Almby – vinkelhus i lantlig stil

Ett vackert hus i lantlig stil. De två flyglarna ger en skyddad uteplats mot söder. Den ena flygeln har ryggåstak och där finns matplatsen. Det stora sovrummet ligger i den andra flygeln. Huset har 4 sovrum, ett badrum och en WC med dusch. Husets totala yta är 203 kvm.

Villa Ystad -  H-format hus med garage och skyddad uteplats - Se mer på vår hemsida

Villa Ystad - H-format hus med garage och skyddad uteplats

Trevligt H-format enplanshus med enkelgarage i ena flygeln. I söderläge ligger ett generöst trädäck som delvis är skyddat tack vare husets två flyglar.
Entrésidan ser spännande ut tack vare det runda fönstret vid dörren. Kunden valde putsad fasad, förutom liggande panel vid entré- och södersida.
Det stora sovrummet, bad och vardagsrum har luftigt ryggåstak. Huset har en yta på 201 m²

På vår webbplats kan du läsa ner om huset samt ladda hem en interaktiv husskiss och vandra runt i planlösningen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår