AlltomBostad
Villa Varm

Visa alla produkter från: Villa Varm

Trähus från Villa Varm

Villa Almby – vinkelhus i lantlig stil - Se mer på vår hemsida

Villa Almby – vinkelhus i lantlig stil

Ett vackert hus i lantlig stil. De två flyglarna ger en skyddad uteplats mot söder. Den ena flygeln har ryggåstak och där finns matplatsen. Det stora sovrummet ligger i den andra flygeln. Huset har 4 sovrum, ett badrum och en WC med dusch. Husets totala yta är 203 kvm.

Villa Järnäs –T-format hus med öppet kök och vardagsrum - Se mer på vår hemsida

Villa Järnäs –T-format hus med öppet kök och vardagsrum

Entrédörren ligger skyddad i vindfånget. Hallen är rymlig med WC/bad på ena sidan och plats för förvaring på den andra. Ryggåstaket i kök, matplats och vardagsrum ger mycket rymd och ljus. Härliga, stora fönster i söder. Klädvård med grovingång på gaveln. Det stora sovrummet har walk-in-closet. Husets storlek är hela 247 m2.

På vår webbplats kan du läsa ner om huset samt ladda hem en interaktiv husskiss och vandra runt i planlösningen.

Villa Lövtorp – Generöst enplanshus med många vinklar - Se mer på vår hemsida

Villa Lövtorp – Generöst enplanshus med många vinklar

Ett trevligt enplanshus med separat del för barnrum/ungdomsdel, allrum och tvätt med groventré. Vardagsrummet har ryggåstak och stora fönster. Köket och matplatsen har terrassdörrar ut på båda sidor om huset. Det stora sovrummet ligger i den andra delen av huset och här finns även klädkammare, bastu och spa-del i badrummet. Husets invändiga yta är 193 m2.

På vår webbplats kan du läsa ner om huset samt ladda hem en interaktiv husskiss och vandra runt i planlösningen.

Villa Njurunda - Vackert New England-inspirerat tvåplanshus med liggande panel. - Se mer på vår hemsida

Villa Njurunda - Vackert New England-inspirerat tvåplanshus med liggande panel.

Kök, matplats och vardagsrum ligger öppet mot söder med närhet till uteplatsen. Bottenvåningen har en stor hall och rymlig tvättstuga. Varje plan är ca 103 m², vilket ger en totalyta på hela 206 m² .Övervåningen har ett stort allrum med ryggåstak och tre rymliga sovrum. Möbleringen på övervåningen underlättas eftersom hela planet har full takhöjd. Planlösningen kan enkelt anpassas till en annan storlek.

På vår webbplats kan du läsa ner om huset samt ladda hem en interaktiv husskiss och vandra runt i planlösningen.

Villa Nybo – Tvåplans hus i  New England-stil - Se mer på vår hemsida

Villa Nybo – Tvåplans hus i New England-stil

Hus med liggande panel och spröjsade fönster. Bottenvåningen rymmer kök, matplats och vardagsrum. En liten WC med dusch, tvättstuga med groventré samt teknikrum finns också på entréplanet. Husets tre sovrum finns på övervåningen. Den totala ytan är 174 kvm.

Villa Pitsund – elegant tvåplanshus med mansardtak - Se mer på vår hemsida

Villa Pitsund – elegant tvåplanshus med mansardtak

Klassiskt och tidlöst hus med brutet tak. Bottenvåningen är öppen med vardagsrum, hall, matplats och kök med skafferi. WC med dusch, tvättstuga och ett kontor/sovrum mot husets baksida. Övervåningen har tre stora sovrum och ett allrum i mittendelen. Husets totala yta är hela 220 m2 .

Villa Skutskär – vinterträdgård i ena flygeln - Se mer på vår hemsida

Villa Skutskär – vinterträdgård i ena flygeln

Charmigt, lantligt hus med två flyglar och skyddad uteplats. Ena flygeln har ryggåstak och stora glaspartier. Taklutningen på 38 grader ger en spännande exteriör och ett rejält förrådsutrymme på vinden. Husets yta är ca 180 m2 .

Villa Sparreholm – populär modell som kan byggas på olika sätt - Se mer på vår hemsida

Villa Sparreholm – populär modell som kan byggas på olika sätt

Mittendelen är öppen och ljus tack vare ryggåstaket. Husskissen är en väldigt populär modell som vi gjort i olika utföranden. Beroende på val av fönster, kulörval och fasadbeklädnad kan huset ändra still från klassiskt lantligt till mer modernt. Just denna skiss har en yta på ca 150 m2, men för dem som önskar ett större hus kan samma modell göras större.

På vår webbplats kan du läsa ner om huset samt ladda hem en interaktiv husskiss och vandra runt i planlösningen.

Villa Valbo – New Englandhus med glasveranda - Se mer på vår hemsida

Villa Valbo – New Englandhus med glasveranda

Bottenvåningen rymmer kök, matplats, vardagsrum och bibliotek/arbetsrum. En liten WC med dusch, tvättstuga med groventré ligger också på entréplanet.

De tre rymliga sovrummen finns på övervåningen där man också hittar ett stort badrum och ett mindre vardagsrum. Husets yta är totalt 188 m2.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår