AlltomBostad
 
Vimmerbyhus

Visa alla produkter från: Vimmerbyhus

Putsade hus från Vimmerbyhus

Designhouse 93 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 93

Här är ett hus där vi tänkt lite extra på er som söker enkelhet och bekvämlighet. Ni kanske närmar er 60 och vill ha ett riktigt komfortabelt markboende.

Friare, "lyxigare" och faktiskt billigare än motsvarande lägenhet på sikt. Högmonterade vitvaror, stort och rymligt master-badrum, gästrum med egen wc/dusch.

Kort sagt - ett hus för ett liv åt den lilla familjen.

Designhouse 128 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 128

Ett funktionellt hus för familjen att växa i med möjligheter till fyra sovrum eller varför inte ett bibliotek. Huset har en relativt öppen planlösning som inbjuder till umgänge. Den lilla vinkeln i köket ger en fin matplats och fasaden sin karaktär. Variationen av puts och panel skapar ett spännande materialmöte som ligger rätt i tiden.

Designhouse 140 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 140

Vardagsrum i vinkel med möjlighet till ryggåstak och höga fönster för maximalt ljusinsläpp. Vinkeln skapar fina uteplatser där både morgon- och eftermiddagssol kan utnyttjas. Stora sociala ytor där matlagning i det rymliga köket ändå inte stör aktiviteterna i vardagsrummet. Barnen kan få ett alldeles eget allrum för lek och stoj med kompisarna.

Designhouse 141 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 141

Ett enplanshus i nyfunkisstil med pulpettak. Takets utformning skapar en utvändig spänning och ger en stor invändigt rymd i vardagsrum och kök.

Från föräldrasovrummet kan man direkt nå trädgården och har även tillgång till ett eget badrum. Huset har ett arbetsrum som kan göras om till sovrum för den större familjen.

Ungdomarna kan få ett eget allrum där de kan umgås avskilt med polarna.

Designhouse 144 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 144

Huset är främst utformat med en tanke på landsbygden. Om fasadmaterialet väljs till puts går associationerna direkt till Skåne eller Gotland. När du stiger in i entrén slås du av rymden och öppenheten i huset. Det stora och ljusa rummet för samvaro har fin kontakt med köket, där det varken blir för bullrigt eller för avskiljt. Samvaron har i och med vinkeln på baksidan fönster i tre väderstreck. På var sitt håll av vinkeln blir också naturliga uteplatser, där du kan utnyttja både morgon- och kvällssolen.

Designhouse 153 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 153

Här är enplanshuset för den lite större familjen som vill ha generösa ytor att röra sig på. De två huskropparna med pulpettak och länken emellan med sadeltak ger det en intressant prägel. Det blir en naturlig avskärmad uteplats i mitten av huset där det finns möjlighet att få sitt egna orangeri med exotiska växter. Den ena huskroppen är av privat karaktär som exempelvis kan bli en ungdomsdel. Föräldrasovrummet har en egen tillhörande klädkammare och badrum - för din vardagslyx.

Designhouse 163 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 163

Huset är speciellt anpassat till lite svårare tomter som är små och branta. Vi ser att det är många tomter av detta slag som nu bebyggs i storstadsregionerna men huset passar så klart runt om i Sverige. Det är smakfullt och funktionalistiskt utformat med stora ljusinsläpp. Entréplan inbjuder till samvaro och matlagning medan man hittar de mer privata rummen en trappa ner. Fina skjutpartier öppnar upp mot trädgården och balkongen. Under balkongen skapas även en skyddad uteplats som nås från föräldrasovrummet och allrummet. För den som jobbar hemifrån är kontoret ett stort plus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår