Vimmerbyhus

Visa alla produkter från: Vimmerbyhus

Trähus från Vimmerbyhus

Designhouse 94 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 94

Ett hus att växa i. Här bestämmer du själv takten för ett praktiskt och klokt boende. Övervåningen kan du inreda direkt eller på sikt. Hemmabio, gym, barnkammare, gästrum.... Här finns många möjligheter.

Kort sagt - ett hem att leva och växa i.

Designhouse 112 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 112

Ett mycket funktionellt och väldesignat hem där det stora vardagsrummet är "navet" i hela huset med den ljusa och öppna lösningen. Här erbjuds inte mindre än 5 rum och kök.

Kort sagt - ett hus för både enskildhet och samvaro.

Designhouse 121 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 121

Det här huset är identiskt med Designhouse 122. Samma lösningar men utrustat med ett mera konventionellt sadeltak om du föredrar det framför 122:ans funkistak.

Designhouse 122 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 122

Ett hem med gemytlig karaktär. Här erbjuds en rejäl yta för samvaro där de stora fönstren mot uteplatsen ger en mycket naturnära och öppen känsla.

Kort sagt - ett hem att leva i med trivsel och gemenskap.

Designhouse 127 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 127

Designhouse 127, det moderna 1-planshuset med ett kubistiskt formspråk. Du kommer in i en ljus och välkomnande entré och vidare in till de stora sociala ytorna med mycket ljusinsläpp. Köket är luftigt och praktiskt och har en köksö som blir en naturlig plats för familjen att samlas vid. Från vardagsrummet nås uteplatsen som är skyddad från väder och vind. Den lyxiga föräldradelen bestående av sovrum, dressingroom och badrum har även den en egen urgång till uteplatsen. I den andra sovrumsdelen finns ett allrum som kan användas som lekrum för barnen.

Kort sagt - ett hem att leva i med både enskildhet och gemensskap.

Designhouse 139 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 139

En planlösning som inbjuder till gemenskap. Direkt i entrén möts man av den öppna och luftiga planlösningen där man tack vare vardagsrummets stora fönster får direktkontakt med trädgården och naturen. Här finns plats för alla sinnesstämningar och utrymme för både arbete och avkoppling.

Vardagsrummets ryggåstak ger en härlig rymd och skapar en ljus och luftig stämning. Kort sagt - ett hem att leva i.

Designhouse 142 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 142

Designhouse 142 är enplanshuset med kanske den mest optimala planlösningen. Vi kallar det för vårt Familjehus, som är ett koncept där du köper ett standardhus med ytterst få möjligheter till ändringar till ett lägre pris. Det är tydligt indelat i tre sektioner. Mittdelen är öppen, ljus och välkomnande för socialt umgänge i vardagsrum och kök. I den ena sidodelen hittar du föräldrasovrummet med tillgång till eget badrum och klädkammare. Dessutom når man direkt ut till trädgården härifrån. Praktiskt beläget i ansutning till entrén ligger klädvården, också med en dörr ut. Den andra sidodelen består av sovrum, wc/d och ett allrum där barnen eller ungdomarna i familjen kan leka och umgås lite avskiljt.

Designhouse 150 Funkis - Se mer på vår hemsida

Designhouse 150 Funkis

Designhouse 150, ett 2-planshus där varje kvadratmeter har utnyttjats på ett mycket klokt och funktionellt sätt. Huset har fått inspiration från nyfunkisen och kontraster är något som tydligt skapar liv i fasaden. Kanske något för den moderna familjen som vågar ta ut svängarna? Stora sociala ytor att umgås på med en möjlighet att gå en trappa upp och söka den privata avskildheten.

Kort sagt – ett hem att leva i med både enskildhet och gemenskap.

Designhouse 150 New England - Se mer på vår hemsida

Designhouse 150 New England

Designhouse 150, ett 2-planshus där varje kvadratmeter har utnyttjats på ett mycket klokt och funktionellt sätt. Samtidigt ger den vackra New England-stilen huset dess karaktär. Den stiltypiska verandan ger tillfälle till att sitta och njuta av många härliga sommarkvällar. Stora sociala ytor att umgås på med en möjlighet att gå en trappa upp och söka den privata avskildheten.

Kort sagt – ett hem att leva i med både enskildhet och gemenskap.

Designhouse 150 Standard - Se mer på vår hemsida

Designhouse 150 Standard

Designhouse 150, ett 2-planshus där varje kvadratmeter har utnyttjats på ett mycket klokt och funktionellt sätt. Stora sociala ytor att umgås på med en möjlighet att gå en trappa upp och söka den privata avskildheten. Detta hus kan med små medel göras om till just den stil som ligger dig varmast om hjärtat.

Kort sagt – ett hem att leva i med både enskildhet och gemenskap.

Designhouse 151 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 151

Nu är det tillbaka! Huset med inspiration från funktionalismen i en superfräsch tappning. Det är ett välfungerande och yteffektivt hus på 7 rum och kök. Den centralt placerade trappan skapar fina rörelsemöjligheter i huset. Köket och vardagsrummet är husets hjärta som inbjuder till matlagning och umgänge. Föräldrasovrummet har en lyxig direktkontakt med ett dressingroom och ett stort badrum på övre plan. Där har du även plats för hemmakontoret.

Designhouse 174 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 174

Designhouse 174 är ett tvåplanshus som är ritat med utgångspunkt från vårt populära sluttningshus Designhouse 163. Entréplan inbjuder till samvaro och matlagning och här öppnar skjutdörrspartier upp mot trädgården. I och med balkongen ovanför blir uteplatsen delvis skyddad från väder och vind. En trappa upp finns de mer privata rummen med ett tillhörande allrum. Föräldrasovrummet har ett stort dressingroom och fina pardörrar som leder ut till balkongen, som även nås från allrummet. Det går att få antingen fyra sovrum eller tre sovrum plus exempelvis ett hemmakontor.

Designhouse 177 - Se mer på vår hemsida

Designhouse 177

Designhouse 177 Standard är varianten som passar både på landsbygden och i villakvarteret i staden. Huset har en mycket funktionell planlösning med stora ytor. Direkt i den välkomnande entrén slås man av rymden uppåt och den öppna planlösningen. På bottenplan finner du ett stort och väl genomtänkt kök där familj och vänner kan samlas kring matlagningen. I direkt anslutning ligger vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Här finns möjlighet att få ett lugnt och avskiljt bibliotek eller ytterligare ett sovrum för den större familjen. På överplan ligger de övriga sovrummen med väl tilltagna ytor, förvaring, badrum och så allrummet som är mer privat än umgängesytorna på bottenplan.

Designhouse 177 Valmat - Se mer på vår hemsida

Designhouse 177 Valmat

Designhouse 177 Valmat är ett pampigt och elegant hus som håller över tid. Designhouse 177 Valmat, har en mycket funktionell planlösning med stora ytor. Direkt i den välkomnande entrén slås man av rymden uppåt och den öppna planlösningen. På bottenplan finner du ett stort och väl genomtänkt kök där familj och vänner kan samlas kring matlagningen. I direkt anslutning ligger vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Här finns möjlighet att få ett lugnt och avskiljt bibliotek eller ytterligare ett sovrum för den större familjen. På överplan ligger de övriga sovrummen med väl tilltagna ytor, förvaring, badrum och så allrummet som är mer privat än umgängesytorna på bottenplan.