AlltomBostad
 
Wernamo Design AB

Visa alla produkter från: Wernamo Design AB

Grindar & staket från Wernamo Design AB

Altanräcke Drömminge - Se mer på vår hemsida

Altanräcke Drömminge

Med altanräcke Drömminge ger du din altan ett unikt utseende. Staketstolparna är tillverkade i metall och tillsammans med reglar i trä blir detta en spännande kombination. De vridna träreglarna minskar insynen och gör räcket extra lämpligt som avskärmning. Monteringen sker mycket snabbt och smidigt, och på plats får du ett räcke som dina grannar garanterat kommer slänga avundsjuka blickar på!

Altanräcke Nydala - Se mer på vår hemsida

Altanräcke Nydala

Ett räcke med kraftig underhållsfri stomme som i kombination med tryckimpregnerade träreglar ger lång livslängd. Träreglarna kan laseras eller målas till önskad nyans.

Räckesstolparna är tillverkade av 2 mm. varmgalvaniserade stålrör med yttermått 70x70 mm. Hålen är anpassade för 2 tums(45x45mm) reglar, som är standard i bygghandeln.

Stolparna förankras i altangolvet med en kraftig varmgalvaniserad stolpfot, räckesstolpenarna träs över stolpfoten och behöver normalt inte bultas fast då passformen är mycket exakt. Hålens metallflik viks ner, därefter träs regeln igenom hålet och fästs underifrån med en träskruv.

Staket Altofta - Se mer på vår hemsida

Staket Altofta

Altofta är det givna valet på de platser där det finns en önskan om en enkel markering av var tomtgränsen går. Staketet har en lägre höjd och passar därför bra att sättas på platser där en lågmarkering önskas eller exempelvis uppe på en lägre mur. Altofta finns i två olika höjder med två eller tre liggande, vridna reglar.

Staket Drömminge - Se mer på vår hemsida

Staket Drömminge

Drömminge är staketet för dig som vill ge din tomt en snygg inramning, men samtidigt få lite avskildhet. Med sin vridna träreglar ger Drömminge ett ökat skydd mot insyn. Staketstolparna är varmgalvaniserade, underhållsfria och har utskurna hål för 2-tums träreglar. Monteringen är mycket enkel. Drömminge kan beställas i fem olika höjder och finns även i svart, grå eller vit väderbeständig lack.

Staket Herrestad - Se mer på vår hemsida

Staket Herrestad

Staket Herrestad är ett staket med stående ribbor. Den enkla men eleganta designen passar i såväl modern som traditionell miljö. Då Herrestad inte är klättringsbart kan det med stor fördel användas som staket kring poolen. Herrestad byggs enkelt ihop av stolpar och färdiga sektioner, som kapas till önskad längd. Sektionerna träs sedan in i förutskurna hål i stolpen och skruvas därefter fast.

Staket Lerdala - Se mer på vår hemsida

Staket Lerdala

Staket Lerdala är staketet för dig som vill ha en enkel inramning som inte stjäl utsikten. Staketet har svartlackerade stolpar i metall och liggande rör i aluminium och blir därför ett alternativ helt fritt från underhåll! Staket Lerdala bidrar med sina raka och strama linjer till ett modernt intryck, som passar extra bra i funktionalistiska miljöer.

Staket Nydala - Se mer på vår hemsida

Staket Nydala

Våra varmgalvaniserade staketstolpar med utskurna hål för 2-tums träreglar, finns i 5 olika höjder och passar bra som staket / insynsskydd mellan två tomter eller som ett räcke på din uteplats.

Staketstolparna är i standardutförande varmgalvaniserade, men kan även beställas med svart, grå eller vit väderbeständig pulverlack ovanpå den varmgalvaniserade ytan.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår