AlltomBostad
 
Benders

Visa alla produkter från: Benders

Grund, dränering, avlopp från Benders

Grund - Sockelelement - Se mer på vår hemsida

Grund - Sockelelement

Med Benders egentillverkade sockelelement bygger du en grund med rustikt utseende. Sockeln har ett ytskikt av 10 mm fiberstärkt borstad betong. Våra socklar finns i höjderna 300-900 mm samt i flera belastningsklasser och tjocklekar.

Grund - Albabalk - Se mer på vår hemsida

Grund - Albabalk

Med Benders egentillverkade Alba-balksortiment kan man anlägga grund till både platta på mark och modulgrund. Utsidan har en färdig slät betongyta. För att nå extra låga u-värden har vi som ensam tillverkare även Albabalk med PUR-kärna.

Grund - Cellplast - Se mer på vår hemsida

Grund - Cellplast

Benders egentillverkade cellplast kan levereras i alla förekommande dimensioner och kvalitéer. Vi tillhandahåller även XPS och PIR. Kontakta din representant för mer information.

Murblock - Lättklinkerprodukter - Se mer på vår hemsida

Murblock - Lättklinkerprodukter

Bender Lättklinkerprodukter är utformade för murning av grunder, väggar, garage, uteplatser eller hela hus. Blocken tillverkas av lättklinkerkulor som tillsammans med cement, sand och vatten binds ihop och formas till angiven storlek.

Murblock - Skalblock - Se mer på vår hemsida

Murblock - Skalblock

Ett starkt murblock som tål stora påfrestningar. Skalblocken staplas enkelt på varandra utan murning vilket gör det till en enkel produkt att använda. Blocken är lämpliga att använda vid byggnation av bland annat stödmurar, gödselbrunn, pool och plansilo. Allt eftersom muren byggs upp, lägger man i armering både vertikalt och horisontellt. Blocken fylls med betong av lämplig kvalitet (minst C25/30).

Murblock - Betonghålsten - Se mer på vår hemsida

Murblock - Betonghålsten

Ett murblock av betong med en stark och stabil konstruktion. Betonghålstenen har en slät betongyta som går utmärkt att måla på utan putsning. Blocken lämpar sig bland annat till kallmurar, jordkällare, trappstegsfundament, hästboxar, ljud- och vindskyddsmurar.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår