AlltomBostad
 
Benders

Visa alla produkter från: Benders

Yttertak & taktillbehör från Benders

Tak - BETONGTAKPANNOR - Se mer på vår hemsida

Tak - BETONGTAKPANNOR

Benders betongtakpannor är med sin enkelhet att lägga, vackra utseende och funktionalitet pannor som förblivit populära år efter år. Välj bland tre modeller, den tvåkupiga Palema, den enkupiga Exklusivpannan eller den platta Carisma. En panna för alla!

Tak - BETONGTILLBEHÖR - Se mer på vår hemsida

Tak - BETONGTILLBEHÖR

Benders tillbehör i betong ger huset dess slutgiltiga utseende. Med samma vackra yta på tillbehören med dubbel ytbehandling och säker förpackning är detta kronan på verket. Många tillbehör underlättar dessutom läggningen och kortar montagetiden.

Tak - LERTEGELTAKPANNOR - Se mer på vår hemsida

Tak - LERTEGELTAKPANNOR

Bender Lertegel bjuder på ett brett utbud av falsade modeller. De falsade pannorna Hansa, Hansa rak framkant, Tvilling och Piano har betongpannans lättlagda egenskaper i kombination med lerteglets rustika charm.

Tak - LERTEGELTILLBEHÖR - Se mer på vår hemsida

Tak - LERTEGELTILLBEHÖR

Vi har ett stort utbud av lertegeltillbehör anpassade till våra profiler Tvilling, Tvilling rak framkant, Hansa, Hansa rak framkant och Piano ger ditt lertegeltak dess slutgiltiga utseende.

Tak - VENTILATION/GENOMFÖRING - Se mer på vår hemsida

Tak - VENTILATION/GENOMFÖRING

Ventilera väl så slipper du fukt. Lika viktigt som täta genomföringar. Här finner du produkter för olika användningsområden och de levereras kompletta, anpassade för respektive profil och dess utformning gör dem lätta att montera.

Tak - TAKSÄKERHET - Se mer på vår hemsida

Tak - TAKSÄKERHET

Tänk på säkerheten på taket! Här finner ni våra viktiga utprovade lösningar för ett säkert tak.

Tak - TÄTNING/LUFTNING - Se mer på vår hemsida

Tak - TÄTNING/LUFTNING

Lika viktigt som att täta taket, är att lufta det. Här finner ni våra produkter som hjälper dig till ett friskt tak.

Tak - INFÄSTNING - Se mer på vår hemsida

Tak - INFÄSTNING

Väl förankrade takpannor är viktigt för din egen och andras säkerhet. Här hittar du de nödvändiga infästningar du behöver för ett väl förankrat tak.

Tak - ÖVRIGA TILLBEHÖR - Se mer på vår hemsida

Tak - ÖVRIGA TILLBEHÖR

Benders tillbehör för tak med allt från takutsmyckning till produkter för effektiv rengöring av ditt tak. Produkter som skänker ditt tak det lilla extra både vad gäller funktionalitet och estetisk touch.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår