Duravit

Visa alla produkter från: Duravit

Badrumsinredning från Duravit

Badrumsmöbelserie Brioso - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Brioso

Handtagen och fötterna i designerserien finns i krom och i färgen på slaktkroppen för åtta dekorer. För dekorskogen finns de endast i krom. Golvstående varianter understryker de balanserade proportioner av Brioso.

Totalt 15 ytbehandlingar finns i olika dekorer inklusive nya trendiga toner som Matt Ljusblå och Matt Betonggrå.

Brioso-konsoler finns i två olika tjocklekar, med varierande bredder och två djup.

Badrumsmöbelserie Cape Cod - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Cape Cod

Tvättställsskålen har en snygg porslinsyta av hög kvalitet och eleganta, fina kanter som endast är 5 mm breda. Det innovativa materialet DuraCeram® har gjort det möjligt att skapa enastående elegans utan att kvaliteten och kraftfullheten försämras eller att produkten blir svårare att underhålla.

Skålen finns i tre olika former: cirkel, fyrkant och trekantig oval På de runda och fyrkantiga tvättställen finns kranen på en blandardom inuti skålen.

Badrumsmöbelserie DuraStyle - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie DuraStyle

Individualitet är viktigt i vardagen

Men individualitet betyder inte att man måste göra ett intryck på alla tänkbara sätt. Det är endast en atmosfär som reflekterar sig själv, ger din personlighet chansen att andas och ger dig utrymme att göra din grej. Precis som i DuraStyle: Serien har formgivits av Matteo Thun & Partners, är medvetet diskret och smälter just av denna anledning harmoniskt in i vilken atmosfär som helst

Badrumsmöbelserie Happy D.2 - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Happy D.2

Happy D.2 har skrivit historia vad gäller badrum och hänfört badrumsanvändare världen över.

Happy D.2 är en komplett badrumslösning som är lika stilfull, mångsidig och tidlöst modern som sin föregångare – och samtidigt är den även helt ny. Serien har en feminin sida: detta uppnås tack vare de rundade hörnens fina radier som finns i hela badrumsprogrammet – och som ger Happy D.2 dess unika, arketypiska design. Det råder inga tvivel om att Happy D.2 för in ny elegans i badrummet.

Badrumsmöbelserie Happy D.2 Plus - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Happy D.2 Plus

Plus i form och färg.

Den arketypiska öppna ovalen i Happy D. designklassikern går igenom alla element i detta nya sortiment. Ovanifrån handfat med exakta linjer, fristående konsoler och matchande höga och halvhöga skåp samt cirkulära speglar kombineras för att skapa perfekt harmoniserade tvättområden.

Badrumsmöbelserie Ketho - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Ketho

Den perfekta serien för förstagångsköpare

Formgivaren Christian Werner har skapat en ny serie badrumsmöbler som utmärker sig med sina tydliga former, välgenomtänkta funktionalitet och bekväma kvalitet. De karakteristiska, ergonomiska handtagen används genom hela Ketho-serien och gör den unik. Det enkla utseendet är flexibelt så att det passar i allamoderna badrum. Med tanke på detta och att man får så mycket för pengarna är Ketho den perfekta serien för förstagångsköpare.

Badrumsmöbelserie L-Cube - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie L-Cube

Maximal elegans i tidlös design

Stillsamhet. Klarhet. Utrymme för eftertanke. Så här beskriver formgivaren Christian Werner visionen som föranledde L-Cube: ett möbelprogram för badrum som eliminerar alla onödiga element. Med färre ”distraktioner” inspireras användaren att slappna av helt.

Badrumsmöbelserie Luv - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Luv

Nordisk elegans

Den särpräglade serien Luv, designad av Cecilie Manz, kombinerar nordisk minimalism med tidlös elegans. Mjuka former som följer en strikt geometri. Luv kännetecknas av precisa, tydliga och fina former och kanter. Designerns ursprungliga vision för den här serien var en vattenfylld skål på ett bord. Resultatet är ett nytt designspråk som är både minimalistiskt och elegant och kan tolkas på ett högst individuellt sätt.

Badrumsmöbelserie Starck Furniture - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Starck Furniture

Badmöbler från cylindern till det ljusa torget

Basfacket som Philippe Starck designade för sitt badrum i Starck 1-badrum sedan 1994 är en av de mest kända föremålen för badrumsmöbler. Enheten med sin distinkta koniska form finns i prestigefyllda omgivningar över hela världen, till exempel världens högsta byggnad, Burj Chalifa. Philippe Starck har nu introducerat geometriska variationer i denna koniska form för Duravit.

Badrumsmöbelserie Light and Mirror - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Light and Mirror

Nya speglar för nya projekt

Med det nya spegelprogrammet visar Duravit mångsidiga designlösningar som tillför badrummet värde i privata och kommersiella byggnader samtidigt som de ger optimal och vacker belysning. Välj mellan tre olika varianter för att förverkliga dina individuella idéer som alltid strävar efter de högsta kraven vad gäller design, funktionalitet och komfort. De kan kombineras perfekt med alla badrumsserier tack vare det reducerade och formella språket.

Badrumsmöbelserie Universal consoles - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Universal consoles

Helt enkelt unikt

Duravit har utökat sitt badrumsmöbelprogram genom att lägga till ett nytt, universellt konsolsortiment. Det nya logiska systemet gör badrumsplanering ännu enklare och mer individuell. En mängd möjliga kombinationer av badrumsmöbler och ytfinish möjliggör otaliga individuella varianter. Ett stort urval för olika budgetar och livsstilar.

Badrumsmöbelserie Vero - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Vero

Konsekvent rektangulär. Konsekvent fullständig.

Inte utan anledning är Vero keramiska serien en modern designklassiker som nu har varit en Duravit-bästsäljare i mer än ett decennium: dess konsekvent rektangulära design är inte bara elegant utan också tidlös. Med den nya badrumsmöbelkollektionen har Vero marknadsförts till ett komplett badrum.

Badrumsmöbelserie Vero Air - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Vero Air

Vero Air

Ny tolkning av tidlös geometri: Det konsekvent rektangulära designspråket för badrummet i Vero från 2001 är en av klassikerna i Duravit-programmet. Och nu är det dags för Vero Air: Tack vare dagens tekniska alternativ är Vero Air en komplett badrumskollektion som kombinerar originalets otänkbara karaktär med en ny nivå av precision och perfekta proportioner.

Badrumsmöbelserie X-Large - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie X-Large

Namnet säger allt

X-Large möbler serien erbjuder massor av extra lagringsutrymme och extra elegans, populärt med instinktiv god smak. Och de kan nu utveckla detta ytterligare med X-Large-serien, som Duravit nu helt har tolkat om. Utmärkt vad gäller funktion men ännu mer sofistikerad i form av form.

Badrumsmöbelserie XBase - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie XBase

Utmärkt värde för pengarna.

Goda nyheter för badrumssegmentet på nybörjarnivå: XBase från Duravit är ett nytt, snyggt badrumsmöbelprogram med utmärkt värde för pengarna. Finns i fyra olika massiva eller trätoner och med dimensioner som är skräddarsydda till Duravit badrums keramiska serien ME av Starck, Starck 3, DuraStyle och D-Code, XBase tvättställets fåfänga enheter erbjuder en mängd alternativ för badrumsdesign.

Badrumsmöbelserie XSquare - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie XSquare

Modern elegans och kvalitet designad av Kurt Merki Jr.

XSquare badrumsmöbler serien kombinerar olika material för att producera något ganska nytt. Träytorna på skåpen och fåfängaenheterna står i kontrast till de slående kromprofilerna som har hela sortimentet och ger det en spännande, högklassig stil.

Badrumsmöbelserie XViu & Viu - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie XViu & Viu

Vilken Viu

Den postindustriella elegansen hos bitarna framgår av interaktionen mellan mjuka, organiska former med en exakt geometri och detaljer färdig till en tidigare ouppnådd nivå av perfektion. Skarpa kontraster uppstår från ytor som kombinerar finaste keramik, glas och metall med mattlack eller träkvalitet.