Duravit

Visa alla produkter från: Duravit

WC, Toaletter från Duravit

Badrumsmöbelserie DuraStyle - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie DuraStyle

Individualitet är viktigt i vardagen

Men individualitet betyder inte att man måste göra ett intryck på alla tänkbara sätt. Det är endast en atmosfär som reflekterar sig själv, ger din personlighet chansen att andas och ger dig utrymme att göra din grej. Precis som i DuraStyle: Serien har formgivits av Matteo Thun & Partners, är medvetet diskret och smälter just av denna anledning harmoniskt in i vilken atmosfär som helst

Badrumsmöbelserie Happy D.2 - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Happy D.2

Happy D.2 har skrivit historia vad gäller badrum och hänfört badrumsanvändare världen över.

Happy D.2 är en komplett badrumslösning som är lika stilfull, mångsidig och tidlöst modern som sin föregångare – och samtidigt är den även helt ny. Serien har en feminin sida: detta uppnås tack vare de rundade hörnens fina radier som finns i hela badrumsprogrammet – och som ger Happy D.2 dess unika, arketypiska design. Det råder inga tvivel om att Happy D.2 för in ny elegans i badrummet.

Badrumsmöbelserie Happy D.2 Plus - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Happy D.2 Plus

Plus i form och färg.

Den arketypiska öppna ovalen i Happy D. designklassikern går igenom alla element i detta nya sortiment. Ovanifrån handfat med exakta linjer, fristående konsoler och matchande höga och halvhöga skåp samt cirkulära speglar kombineras för att skapa perfekt harmoniserade tvättområden.

Badrumsmöbelserie Ketho - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Ketho

Den perfekta serien för förstagångsköpare

Formgivaren Christian Werner har skapat en ny serie badrumsmöbler som utmärker sig med sina tydliga former, välgenomtänkta funktionalitet och bekväma kvalitet. De karakteristiska, ergonomiska handtagen används genom hela Ketho-serien och gör den unik. Det enkla utseendet är flexibelt så att det passar i allamoderna badrum. Med tanke på detta och att man får så mycket för pengarna är Ketho den perfekta serien för förstagångsköpare.

Badrumsmöbelserie L-Cube - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie L-Cube

Maximal elegans i tidlös design

Stillsamhet. Klarhet. Utrymme för eftertanke. Så här beskriver formgivaren Christian Werner visionen som föranledde L-Cube: ett möbelprogram för badrum som eliminerar alla onödiga element. Med färre ”distraktioner” inspireras användaren att slappna av helt.

Badrumsmöbelserie Luv - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Luv

Nordisk elegans

Den särpräglade serien Luv, designad av Cecilie Manz, kombinerar nordisk minimalism med tidlös elegans. Mjuka former som följer en strikt geometri. Luv kännetecknas av precisa, tydliga och fina former och kanter. Designerns ursprungliga vision för den här serien var en vattenfylld skål på ett bord. Resultatet är ett nytt designspråk som är både minimalistiskt och elegant och kan tolkas på ett högst individuellt sätt.

Badrumsmöbelserie Starck Furniture - Se mer på vår hemsida

Badrumsmöbelserie Starck Furniture

Badmöbler från cylindern till det ljusa torget

Basfacket som Philippe Starck designade för sitt badrum i Starck 1-badrum sedan 1994 är en av de mest kända föremålen för badrumsmöbler. Enheten med sin distinkta koniska form finns i prestigefyllda omgivningar över hela världen, till exempel världens högsta byggnad, Burj Chalifa. Philippe Starck har nu introducerat geometriska variationer i denna koniska form för Duravit.