AlltomBostad
 
Eksjöhus AB

Visa alla produkter från: Eksjöhus AB

Putsade hus från Eksjöhus AB

Aspliden - Se mer på vår hemsida

Aspliden

Aspliden är ett kompakt och stilfullt tvåplanshus bestående av två huskroppar med pulpettak som samspelar i ett modernt formspråk med tydliga funkisinfluenser. Inbrytning av träpanel i den rena putsfasaden skapar variation och bidrar till en spännande exteriör.

Bymarken - Se mer på vår hemsida

Bymarken

Ett kubiskt stilsäkert hus med en fantastisk takterrass belägen över en carport/förrådsdel. Den strama utformningen och husets tydliga symmetrier i fönster, fasadbeklädnad och detaljer skapar ett hus i fullständig balans. Den liggande träpanelen blir ett dynamiskt inslag i fasaden och skapar ett vackert och naturligt blickfång i de stora vita ytorna.

Domsö - Se mer på vår hemsida

Domsö

Domsö är ett modernt och stilrent hus med tydliga linjer och ett kubistiskt tänk. Här hittar du, trots den fyrkantiga framtoningen, spännande vinklar som passar perfekt för uteplatser på både fram- och baksida. Husmodellen fungerar både gavelställt och med entrésidan mot gatan. De generösa fönsterpartierna skapar en härlig kontakt mellan inne och ute.

Holmsjö - Se mer på vår hemsida

Holmsjö

Holmsjö är ett attraktivt enplanshus med modernt formspråk och enkla, ärliga detaljer. Framsidan pryds av en elegant frontespis med ett fönsterparti som är något utöver det vanliga. På baksidan, mot trädgården, finns en härlig uteplats under tak.

Lyckan Funkis - Se mer på vår hemsida

Lyckan Funkis

Vårt populära hus Lyckan finns även i modern “funkis-stil”. Här har exteriören fått helt ny karaktär med sitt saxade pulpettak och sin putsade fasad. Invändigt bildar nu kök och vardagsrum en enda stor härlig samvaroplats. Känslan av rymd och volym förstärks av ryggås-taket.

Lyckan finns i flera olika variationer, med olika typer av tak och tillbyggnader. Mer information hittar du längst bak i katalogen. Lycka till!

PrioFyra - Se mer på vår hemsida

PrioFyra

Prio är en ny husserie från Eksjöhus som är designat för att passa dig som vill ha ett boende med hög kvalitet till ett lägre pris. Tack vare en effektiv byggprocess och en standardiserad husmodell kan vi leverera huset snabbt. Prio har dock samma höga standard när det gäller material och konstruktion som vårt övriga sortiment.

Rimsjö - Se mer på vår hemsida

Rimsjö

Ett självsäkert och stilrent sluttningshus som trots sin ringa storlek innehåller en oerhört funktionell och rymlig planlösning. Huset har dessutom en integrerad carport med ovanliggande generös takterrass.

Skanör - Se mer på vår hemsida

Skanör

Detta vackra och stilrena landskapshus hämtar sin inspiration från våra sydliga kust och slättlandskap. Den vita putsen, de markerade friserna under takfoten samt de proportionerliga och stilfulla fönstren ger huset dess rena och harmoniska karaktär. De vackra linjerna förstärks ytterligare av dekorfärgen i detaljerna.

Söderviken - Se mer på vår hemsida

Söderviken

Ett spännande och modernt hus med inspirerande exteriör och en insida som garanterat stimulerar fantasin. Husets ovanliga form möjliggör skyddade uteplatser i flera väderstreck och invändigt öppnar det för volym, ljus och fin kontakt mellan våningsplanen. Söderviken är ett hus med mycket speciell karaktär, utformat för både gemenskap och avskildhet.

Vallvik - Se mer på vår hemsida

Vallvik

Ett tufft och modernt hus som med sina tre huskroppar skapar spännande möten, intressanta vinklar och ett näst intill dynamiskt yttre. Huset har en tydlig axialitet som kröns på var sida av ett uppglasat fönsterparti som ger ett ståtligt intryck både in- och utvändigt.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår