Eksjöhus AB

Visa alla produkter från: Eksjöhus AB

Putsade hus från Eksjöhus AB

Bymarken - Se mer på vår hemsida

Bymarken

Ett kubiskt stilsäkert hus med en fantastisk takterrass belägen över en carport/förrådsdel. Den strama utformningen och husets tydliga symmetrier i fönster, fasadbeklädnad och detaljer skapar ett hus i fullständig balans. Den liggande träpanelen blir ett dynamiskt inslag i fasaden och skapar ett vackert och naturligt blickfång i de stora vita ytorna.

Holmsjö - Se mer på vår hemsida

Holmsjö

Holmsjö är ett attraktivt enplanshus med modernt formspråk och enkla, ärliga detaljer. Framsidan pryds av en elegant frontespis med ett fönsterparti som är något utöver det vanliga. På baksidan, mot trädgården, finns en härlig uteplats under tak.

Prio 165 - Se mer på vår hemsida

Prio 165

Prio är en ny husserie från Eksjöhus som är designat för att passa dig som vill ha ett boende med hög kvalitet till ett lägre pris. Tack vare en effektiv byggprocess och en standardiserad husmodell kan vi leverera huset snabbt. Prio har dock samma höga standard när det gäller material och konstruktion som vårt övriga sortiment.

Rimsjö - Se mer på vår hemsida

Rimsjö

Ett självsäkert och stilrent sluttningshus som trots sin ringa storlek innehåller en oerhört funktionell och rymlig planlösning. Huset har dessutom en integrerad carport med ovanliggande generös takterrass.

Skanör - Se mer på vår hemsida

Skanör

Detta vackra och stilrena landskapshus hämtar sin inspiration från våra sydliga kust och slättlandskap. Den vita putsen, de markerade friserna under takfoten samt de proportionerliga och stilfulla fönstren ger huset dess rena och harmoniska karaktär. De vackra linjerna förstärks ytterligare av dekorfärgen i detaljerna.

Vallvik - Se mer på vår hemsida

Vallvik

Ett tufft och modernt hus som med sina tre huskroppar skapar spännande möten, intressanta vinklar och ett näst intill dynamiskt yttre. Huset har en tydlig axialitet som kröns på var sida av ett uppglasat fönsterparti som ger ett ståtligt intryck både in- och utvändigt.