AlltomBostad
 
Eksjöhus AB

Visa alla produkter från: Eksjöhus AB

Trähus från Eksjöhus AB

Balans + Garage - Se mer på vår hemsida

Balans + Garage

Som namnet antyder är Balans designat för att passa hela livet – här finns plats för vanlig vardagslunk och fantastiska festligheter. Huset är ett modern och stilrent tvåplanshus med luftig och öppen planlösning, helt utan korridorer. Vi har också kopplat ihop garaget med huset för att få bra balans mellan livets logistik och heliga helger.

Ekeberga - Se mer på vår hemsida

Ekeberga

Ekeberga är ett av våra mest stilfulla och välbalanserade hus med mycket proportionerliga linjer. Det är modernt, men ändå klassiskt. De stora spröjsade fönsterpartierna, den vackra entrén och verandan skapar ett välkomnande och spännande intryck. Invändigt väntar en genomtänkt planlösning med mycket generösa ytor.

Kaptensgården - Se mer på vår hemsida

Kaptensgården

Kaptensgården är ett mycket speciellt och exklusivt hus med lantlig karaktär. Det förhöjda vägglivet tillsammans med vackra takkupor, vinklar och vrår skapar en särpräglad harmoni och följsamhet. Husets interiör går även den i samma linje, med stor omsorg om klassiska snitt, rymlighet och ljus med hela 2,6 meters takhöjd.

Larvik - Se mer på vår hemsida

Larvik

Mötet mellan de två pulpettaken ger huset både attityd och karaktär och skapar en mycket spännande exteriör. Formspråket är modernt och har ett horisontellt drag som förstärks av den liggande panelen med dess smala fodersättning. Trädgårdsfasaden med sin spännande vinkel bryter stilfullt av med höga fönsterpartier och bidrar till en intressant och lekfull helhet.

Lyckan - Se mer på vår hemsida

Lyckan

Lyckan är ett praktiskt disponerat hus som erbjuder både barn och vuxna avskildhet — men här finns också plats att umgås. Med sitt burspråk i anslutning till entrén får Lyckans fasad en fin balans som passar med de flesta färgsättningar. Lyckan finns i flera olika versioner och har under åren blivit ett av våra mest omtyckta hus. 130 prisvärda kvadratmeter fördelat på 4 sovrum, allrum, kök och vardagsrum visar att Lyckan visst går att köpa för pengar.

Mellangården - Se mer på vår hemsida

Mellangården

Mellangården är ett landskapshus med rötterna i senare delen av 1800-talet. Speciellt för den tiden är den karakteristiska sekelskiftespanelen, så kallad fasspontpanel, de vackert bearbetade fönsteromfattningarna och spegeldörrarna. Även det salsliknande vardagsrummet och det stora trivsamma köket anknyter till äldre byggnadstraditioner. Huset har 2,6 meter i takhöjd på entréplanet. Här finns allt du kan förvänta dig av ett genuint landskapshus.

PrioTvå - Se mer på vår hemsida

PrioTvå

Prio är en husserie från Eksjöhus som är designat för att passa dig som vill ha ett boende med hög kvalitet till ett lägre pris. Tack vare en effektiv byggprocess och en standardiserad husmodell kan vi leverera huset snabbt. Prio har dock samma höga standard när det gäller material och konstruktion som vårt övriga sortiment.

Södergården - Se mer på vår hemsida

Södergården

Med sin välbalanserade, romantiska och inbjudande gatufasad är Södergården ett hus man lätt förälskar sig i. De två vinklarna skapar ett behagligt lugn och erbjuder förutom estetiskt mervärde också praktisk nytta som skydd över entréns vackra dubbeldörr. Det runda fönstret i den mindre vinkeln ger även ett härligt ljusinsläpp till matplatsen innanför.

Sundvik - Se mer på vår hemsida

Sundvik

Sundvik är ett sluttningshus i New England-stil med en spännande exteriör och ett annorlunda, inspirerande inre. Stora fönsterpartier mot trädgårdssidan och ryggåstak gör att hela huset känns ljust och luftigt. Den härliga balkongen runt hörnet ger en bra kontakt mellan in- och utsida men också mellan entrésida och trädgård.

Trend Pulpet - Se mer på vår hemsida

Trend Pulpet

Trend pulpet är ett väldisponerat enplanshus i hög klass med intelligent planlösning som följer dina behov över åren. Exteriören är tydligt funkisinspirerad och formspråket präglas av attityd och en modern stil.

Invändigt är Trend välkomnande med generösa fönster från golv till tak som sprider ljus i stora delar av huset. Vardagsrummet är centralt placerat i huset. Här finns gott om plats för trevliga stunder med familj och vänner. Sovrummen ligger naturligt avskilda och både barn och föräldrar har tillgång till egna badrum.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår