Eksjöhus AB

Visa alla produkter från: Eksjöhus AB

Trähus från Eksjöhus AB

Ängsbacken - Se mer på vår hemsida

Ängsbacken

Ängsbacken är ett exklusivt hus i klassisk romantisk stil med en välkomnande veranda intill entréns vackra pardörrar. På husets baksida kan du njuta av en stor härlig uteplats i vinkel, med direkt access från såväl kök som vardagsrum. En öppen planlösning gör att du så fort du kliver innanför dörrarna får en överblick av vad som händer i flera av husets rum. Köket är hemmets hjärta som med generösa ytor och stort ljusinsläpp bjuder in till umgänge. Övervåningen bjuder på ett gemensamt allrum med stora takfönster, tre sovrum samt ett ljust och väl tilltaget badrum.

Askeryd - Se mer på vår hemsida

Askeryd

Detta charmiga 1 1/2-planshus är inspirerat av nordiska lador, uthus och ekonomibyggnader. Med kort takfot och enkla detaljer landar stilen i både det industriella och lantliga, vilket gör att huset passar både ute på landet som i villakvarteret. Direkt när man kliver in genom entrén möts man av rymd och öppenhet. Kök, matplats och vardagsrum skapar ett luftigt och härligt samspel, och tack vare ryggåstaket skapas en rymd som är svår att slå. På bottenplan hittar man ett stort sovrum med bra garderobsförvaring och närhet till badrum.

Björkalund - Se mer på vår hemsida

Björkalund

Ett harmoniskt sluttningshus med storslagen balkong längs hela entrésidan. Entrén är inbjudande med genomtänkta detaljer och pelare som bär upp balkongen. Entréplan bjuder på tre stora sovrum, ett härligt allrum och en praktisk klädkammare. Groventrén, som du når via sidan av huset, går till tvättstugan. På husets andra plan möts man av en öppen planlösning med stort kök och köksö, och rymlig matplats med mycket ljus från två väderstreck. Här finns även fina detaljer, som ryggåstak som ger härlig volym.

Ekeberga - Se mer på vår hemsida

Ekeberga

Ekeberga är ett av våra mest stilfulla och välbalanserade hus med mycket proportionerliga linjer. Det är modernt, men ändå klassiskt. De stora spröjsade fönsterpartierna, den vackra entrén och verandan skapar ett välkomnande och spännande intryck. Invändigt väntar en genomtänkt planlösning med mycket generösa ytor.

Hagavik - Se mer på vår hemsida

Hagavik

Detta 2-planshus med industriell anda är enkelt och avskalat med en självsäker attityd. Exteriören i detta utförande sticker ut med sin mörkare liggande träpanel och svarta fönsterkarmar. Garaget är direkt kopplat till huset, vilket gör det idealiskt för dagens stadsbild, då tomterna ofta är smalare.

Havsvik - Se mer på vår hemsida

Havsvik

Redan när du kliver innanför dörrarna ser du det stora och ljusa vardagsrummet med ryggåstak och fönster upp i nock på gaveln ut mot trädgården. Entrén ligger skyddad under det utdragna taket som med sin utsvängda takfot ger karaktär åt huset och även en känsla av exklusivitet. Köket har kontakt med vardagsrummet via matplatsen. Det är ett ljust kök med gott om förvaring. Huset har många sällskapsytor i förbindelse med varandra som bjuder in till umgänge.

Kaptensgården - Se mer på vår hemsida

Kaptensgården

Kaptensgården är ett mycket speciellt och exklusivt hus med lantlig karaktär. Det förhöjda vägglivet tillsammans med vackra takkupor, vinklar och vrår skapar en särpräglad harmoni och följsamhet. Husets interiör går även den i samma linje, med stor omsorg om klassiska snitt, rymlighet och ljus med hela 2,6 meters takhöjd.

Kvadraten - Se mer på vår hemsida

Kvadraten

Trots namnet är Kvadraten allt annat än fyrkantigt! Huset är till för dig och din familj att växa i. Både entré- och övervåningen har mycket välplanerade planlösningar. På entrévåningen har köket en central plats med en modern köksö.

Larvik - Se mer på vår hemsida

Larvik

Mötet mellan de två pulpettaken ger huset både attityd och karaktär och skapar en mycket spännande exteriör. Formspråket är modernt och har ett horisontellt drag som förstärks av den liggande panelen med dess smala fodersättning. Trädgårdsfasaden med sin spännande vinkel bryter stilfullt av med höga fönsterpartier och bidrar till en intressant och lekfull helhet.

Lyckan - Se mer på vår hemsida

Lyckan

Lyckan är ett praktiskt disponerat hus som erbjuder både barn och vuxna avskildhet — men här finns också plats att umgås. Med sitt burspråk i anslutning till entrén får Lyckans fasad en fin balans som passar med de flesta färgsättningar. Lyckan finns i flera olika versioner och har under åren blivit ett av våra mest omtyckta hus. 130 prisvärda kvadratmeter fördelat på 4 sovrum, allrum, kök och vardagsrum visar att Lyckan visst går att köpa för pengar.

Mellangården - Se mer på vår hemsida

Mellangården

Mellangården är ett landskapshus med rötterna i senare delen av 1800-talet. Speciellt för den tiden är den karakteristiska sekelskiftespanelen, så kallad fasspontpanel, de vackert bearbetade fönsteromfattningarna och spegeldörrarna. Även det salsliknande vardagsrummet och det stora trivsamma köket anknyter till äldre byggnadstraditioner. Huset har 2,6 meter i takhöjd på entréplanet. Här finns allt du kan förvänta dig av ett genuint landskapshus.

Prio 143 - Se mer på vår hemsida

Prio 143

Prio är en husserie från Eksjöhus som är designat för att passa dig som vill ha ett boende med hög kvalitet till ett lägre pris. Tack vare en effektiv byggprocess och en standardiserad husmodell kan vi leverera huset snabbt. Prio har dock samma höga standard när det gäller material och konstruktion som vårt övriga sortiment.

Sundvik - Se mer på vår hemsida

Sundvik

Sundvik är ett sluttningshus i New England-stil med en spännande exteriör och ett annorlunda, inspirerande inre. Stora fönsterpartier mot trädgårdssidan och ryggåstak gör att hela huset känns ljust och luftigt. Den härliga balkongen runt hörnet ger en bra kontakt mellan in- och utsida men också mellan entrésida och trädgård.

Trend Pulpet - Se mer på vår hemsida

Trend Pulpet

Trend pulpet är ett väldisponerat enplanshus i hög klass med intelligent planlösning som följer dina behov över åren. Exteriören är tydligt funkisinspirerad och formspråket präglas av attityd och en modern stil.

Invändigt är Trend välkomnande med generösa fönster från golv till tak som sprider ljus i stora delar av huset. Vardagsrummet är centralt placerat i huset. Här finns gott om plats för trevliga stunder med familj och vänner. Sovrummen ligger naturligt avskilda och både barn och föräldrar har tillgång till egna badrum.