AlltomBostad
 
Expodul Inredningar AB

Visa alla produkter från: Expodul Inredningar AB

Fönster & Tillbehör från Expodul Inredningar AB

Solo enkelglaspartier - Se mer på vår hemsida

Solo enkelglaspartier

Solo-enkelglassystem är vårt egentillverkade Sommar/Förlängd Sommar glassystem. Med mjukt rullande luckor och en stor flexibilitet ger detta system ett brett användningsområde och fungerar utmärkt till att glasa in uterum eller veranda. Till Solo-systemet tillhör både fasta och skjutbara glaspartier, samt kombinationer av skjutpartier med bröstning eller överljus. Gör även ditt glasparti personligt genom att lägga till spröjs. Vi erbjuder ett brett sortiment av standardmått med tre olika kulörer, samt ett mycket flexibelt måttanpassat sortiment där dina önskemål står i fokus.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Twin isolerglaspartier - Se mer på vår hemsida

Twin isolerglaspartier

Twin systemet används till inglasningar av uterum och vinterträdgårdar, perfekt för åretrunt bruk. Klinkergolv med golvvärme är ett bra alternativ till dessa partier. Till Twin glassystem finns en mängd olika glaspartier för att det ska passa just dina förutsättningar. Vill du ha skjutfönster med bröstning? Eller Skjutdörr med överljus är det möjligt.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Gavelspetsfönster 3D guide - Se mer på vår hemsida

Gavelspetsfönster 3D guide

Komplettera ditt uterum med ett måttanpassat trekantsfönster. Här kan du själv skapa ett snedkapat glasparti efter dina önskemål. Välj säsong och ange dina mått och se ditt pris direkt. Skapa och visualisera ditt snedkapade glasparti med vår 3D-guide!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår