AlltomBostad
 
Expodul Inredningar AB

Visa alla produkter från: Expodul Inredningar AB

Uterum & Inglasningar från Expodul Inredningar AB

Kompletta Uterum - Se mer på vår hemsida

Kompletta Uterum

Välj bland ett stort sortiment av måttanpassade uterum.
Vi producerar måttanpassade uterum och marknadsför många olika produkter, såsom uterum, vinterträdgårdar, inglasade altaner, inglasade verandor, orangerier, friggebodar eller inglasade balkonger. Gemensamt för dessa är att vi arbetar med egna system och tillverkar alla produkter efter era önskemål!

Se hela vårt utbud, klicka här!

Vinterträdgårdar - Se mer på vår hemsida

Vinterträdgårdar

Uterum för vinterhalvåret!
Vinterträdgård uterum är en bra investering och ett klokt komplement till din villa. Våra svensktillverkade vinterträdgårdar är av limträ eller aluminium och anpassas efter dina mått. Uterummet har goda isoleringsegenskaper för årets kallaste årstid och tillåter dig att njuta av husets bästa rum året runt.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Vinterträdgård+ - Se mer på vår hemsida

Vinterträdgård+

Vårt senaste tillskott på uterum-sidan. Vinterträdgård+! Det är en förstärkt limträsomme med större dimensioner och har därför bättre isolerande förmåga.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Orangeri - Se mer på vår hemsida

Orangeri

Detta uterum är en unik hybrid mellan ett växthus och ett uterum. Rummet är försedd med spröjsade Solo enkelglaspartier kombinerat med ett 16mm Multi Iso kanalplasttak. Stommen består av en gedigen och stabil limträkonstruktion som levereras helt konfektionerad och obehandlad. Genom måttanpassade gavelspetsar i varje gavel får du ett ljust och behagligt rum samt en karaktäristisk växthus-look.

Vill du veta pris? kontakta oss för mer information så räknar vi på en offert. Begär offert genom att Klicka på ”Lägg till i offertlista” och skicka med dina önskemål om eventuella ändringar av tex. mått, kulörer, takvinkel samt mycket mer!

Solo enkelglaspartier - Se mer på vår hemsida

Solo enkelglaspartier

Solo-enkelglassystem är vårt egentillverkade Sommar/Förlängd Sommar glassystem. Med mjukt rullande luckor och en stor flexibilitet ger detta system ett brett användningsområde och fungerar utmärkt till att glasa in uterum eller veranda. Till Solo-systemet tillhör både fasta och skjutbara glaspartier, samt kombinationer av skjutpartier med bröstning eller överljus. Gör även ditt glasparti personligt genom att lägga till spröjs. Vi erbjuder ett brett sortiment av standardmått med tre olika kulörer, samt ett mycket flexibelt måttanpassat sortiment där dina önskemål står i fokus.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Twin isolerglaspartier - Se mer på vår hemsida

Twin isolerglaspartier

Twin systemet används till inglasningar av uterum och vinterträdgårdar, perfekt för åretrunt bruk. Klinkergolv med golvvärme är ett bra alternativ till dessa partier. Till Twin glassystem finns en mängd olika glaspartier för att det ska passa just dina förutsättningar. Vill du ha skjutfönster med bröstning? Eller Skjutdörr med överljus är det möjligt.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Uterumstak – Kanalplasttak Multi Iso - Se mer på vår hemsida

Uterumstak – Kanalplasttak Multi Iso

Vi erbjuder två olika tjocklekar av kanalplasttaket beroende på hur väl isolerat tak ni önskar. Till båda alternativen har vi valt att använda oss isolerande takprofiler med snäpplockfunktion för lättast möjliga montering. Detta ger även ett snyggt resultat utan synliga skruvar.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Uterumstak – Glastak Pergola - Se mer på vår hemsida

Uterumstak – Glastak Pergola

Ett uterumstak av glas är en av de mest attraktiva och unika delar du kan ha på din fastighet. Vårt glastak kan självklart kombineras med ett uterum men går också att beställas enskilt. Perfekt då man vill ha mycket ljusinsläpp, en lyxig känsla samt en fin utsikt. Det är heller inget material som åldras i traditionell bemärkelse, så du behöver inte oroa dig över solblekning eller missfärgning med tiden. Dessutom är det enkelt att hålla rent.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Uterumsguiden i 3D - Se mer på vår hemsida

Uterumsguiden i 3D

Använd vår 3D-uterumsguide för att enkelt bygga ihop ditt unika uterum. Varje uterum behöver måttanpassas för bästa lösning. Välj därför önskad längd, djup, höjd, takvinkel och säsong. Därefter väljs önskade partier eller väggar för att se ditt kompletta uterum med pris. I specifikationen kan du se alla delpriser. Du kan också utgå ifrån ett förskapat exempel, om det finns en modell som passar dig i smaken. Därefter kan du gör de ändringar som önskas.

Prova själv!

Glaspartiguiden i 3D - Se mer på vår hemsida

Glaspartiguiden i 3D

Skapa ditt glasparti med hjälp av vår smarta 3D-glaspartiguide. Här får du ett smidigt sätt att visualisera samt att få en prisuppgift på ett valfritt måttanpassat glasparti. Du kan skapa allt ifrån skjutpartier, fasta partier, till olika kombinationer med bröstning, överljus eller vädringslucka. Under ”Lägg till byggdel” finns våra snedkapade partier. Våra partier i standardmått finns på hemsidan. Självklart är det du som bestämmer måtten!

Takguiden Uterum i 3D - Se mer på vår hemsida

Takguiden Uterum i 3D

Söker du ett uterumstak till befintlig stomme? Eller letar du efter ett tak som är stabilare och inte minst snyggare än korrigerad plast? Prova då att skapa ett kanalplasttak i vår 3D-takguide. Välj utförande och ange dina önskade mått, eller välj mått för hela takskivor. Se därefter ditt pris.

Gavelspetsfönster 3D guide - Se mer på vår hemsida

Gavelspetsfönster 3D guide

Komplettera ditt uterum med ett måttanpassat trekantsfönster. Här kan du själv skapa ett snedkapat glasparti efter dina önskemål. Välj säsong och ange dina mått och se ditt pris direkt. Skapa och visualisera ditt snedkapade glasparti med vår 3D-guide!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår