AlltomBostad
Expodul Inredningar AB

Visa alla produkter från: Expodul Inredningar AB

Uterum & Inglasningar från Expodul Inredningar AB

Limträstommar - Se mer på vår hemsida

Limträstommar

Expodul har limträstommar för obrutet tak, sadeltak och valmat tak till måttanpassade uterum.

Måttanpassade uterum - Se mer på vår hemsida

Måttanpassade uterum

Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård. Bredd, höjd, djup och taklutning väljs därför fritt. Estetiska anpassningar i form av brutna hörn och eventuell dimensionering av stommen beslutas efter önskemål. Dörrar och fönster kan väljas i olika fasta och skjutbara kombinationer, isolerade eller med enkelglas.

Solo enkelglassystem - Se mer på vår hemsida

Solo enkelglassystem

Systemet består av aluminium-glas partier. Skjutfönster, skjutdörrar eller olika fasta partier, kombineras till önskad funktion och utseende. Fyllningen består av 4 mm glas alternativt annan täckande fyllning.

Solo-systemet används till inglasningar av uterum, för användande vår, sommar och höst. Kan även användas vintertid om värme tillförs genom braskamin, gasolkamin, infravärmare eller liknande.

Twin vinterträdgård - Se mer på vår hemsida

Twin vinterträdgård

Systemet består av isolerade aluminium-glas partier. I luckan ligger därmed profilens yttersida avskärmad mot profilens innersida med hälp av isolerplaststeg, vilket benäms som profiler med bruten köldbrygga.

Karmprofiler levereras lösa, som gör att dessa kan ta upp toleranser, vilket leder till att eftertätning och lister runt karmen inte behövs.

Det finns skjutbara eller olika fasta partier, som sedan kombineras till önskad funktion och utseende. Fyllningen består av isolerglas D4-12 alternativt för fasta partier D4-15. Twin-systemet används till inglasningar av uterum och vinterträdgårdar. För användande året runt. Klinkergolv med golvvärme är ett bra alternativ till dessa partier.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår