AlltomBostad
 
Expodul Inredningar AB

Visa alla produkter från: Expodul Inredningar AB

Yttertak & taktillbehör från Expodul Inredningar AB

Uterumstak – Kanalplasttak Multi Iso - Se mer på vår hemsida

Uterumstak – Kanalplasttak Multi Iso

Vi erbjuder två olika tjocklekar av kanalplasttaket beroende på hur väl isolerat tak ni önskar. Till båda alternativen har vi valt att använda oss isolerande takprofiler med snäpplockfunktion för lättast möjliga montering. Detta ger även ett snyggt resultat utan synliga skruvar.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Uterumstak – Glastak Pergola - Se mer på vår hemsida

Uterumstak – Glastak Pergola

Ett uterumstak av glas är en av de mest attraktiva och unika delar du kan ha på din fastighet. Vårt glastak kan självklart kombineras med ett uterum men går också att beställas enskilt. Perfekt då man vill ha mycket ljusinsläpp, en lyxig känsla samt en fin utsikt. Det är heller inget material som åldras i traditionell bemärkelse, så du behöver inte oroa dig över solblekning eller missfärgning med tiden. Dessutom är det enkelt att hålla rent.

Se hela vårt utbud, klicka här!

Takguiden Uterum i 3D - Se mer på vår hemsida

Takguiden Uterum i 3D

Söker du ett uterumstak till befintlig stomme? Eller letar du efter ett tak som är stabilare och inte minst snyggare än korrigerad plast? Prova då att skapa ett kanalplasttak i vår 3D-takguide. Välj utförande och ange dina önskade mått, eller välj mått för hela takskivor. Se därefter ditt pris.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår