AlltomBostad
Flisby AB

Visa alla produkter från: Flisby AB

Golv från Flisby AB

Granit Grafit borstad - Se mer på vår hemsida

Granit Grafit borstad

Först flammas ytan i en komplicerad process, för att sedan borstas av kraftiga borstar för att bli "mjuk". Detta ger ytan en struktur som gör den lättstädad. Passa både för hall, kök och badrum.

Granitkeramik 20 Manhattan grå - Se mer på vår hemsida

Granitkeramik 20 Manhattan grå

Granitkeramikplattor med glaserad yta (lätt att hålla ren) och med snygga mönster. Plattorna är måttexakta, åldersbeständiga, nöttåliga och frostsäkra. Granitkeramik är ett mycket hårt material, därav namnet. Granitkeramiken kan sättas med fix på hårt underlag, läggas i stenflis eller sättas på Pavepad-fötter.

Kalksten grafitbrun - Se mer på vår hemsida

Kalksten grafitbrun

Denna moderna, lite mörkare variant av kalksten har mönsterådringar i själva stenen och är slipad för att få en mjuk och slät yta. Undersidan är grovsågad. Ytan mattas av med tiden.

Marmor - Se mer på vår hemsida

Marmor

Kristallstrukturen har marmor fått genom metamorfos, d.v.s. omstrukturering under värme och tryck på stora djup i jordskorpan. Markens beskaffenhet gav marmorn dess färg. Sedan årtusenden har marmor använts för bildhuggeri och inom arkitekturen. Passar i badrum, uterum eller i vardagsrummet. Säljes endast i helkartong.

Romex hårdfog - Se mer på vår hemsida

Romex hårdfog

Romex easy är en färdigblandad hårdfog som passar bäst till betongsten och vissa typer av natursten på gångytor. Romex drainage blandar du själv och passar till nästan alla typer av sten, körbar för personbil. Romex gummifog är hårdfog som har högre elastisitet. För rätt val av hårdfog se fil nedanför.

Stenfanér grå - Se mer på vår hemsida

Stenfanér grå

Skiffern delas i mycket tunna skikt samtidigt som stenen appliceras på en glasfiberarmerad polyesterplast, detta för att få en styrka och en viss flexibilitet. Varje ark är unikt och kan skifta i både struktur och färg. Åtgång lim ekofix ca 1kg/m².

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår