Flisby AB

Visa alla produkter från: Flisby AB

Golv från Flisby AB

FOG & HÅRDFOG - Se mer på vår hemsida

FOG & HÅRDFOG

Romex easy är en färdigblandad hårdfog som passar bäst till betongsten och vissa typer av natursten på gångytor. Romex drainage blandar du själv och passar till nästan alla typer av sten, körbar för personbil. Romex gummifog är hårdfog som har högre elastisitet. För rätt val av hårdfog se fil nedanför.

GRANITKERAMIK UTE - Se mer på vår hemsida

GRANITKERAMIK UTE

Granitkeramikplattor med glaserad yta (lätt att hålla ren) och med snygga mönster. Plattorna är måttexakta, åldersbeständiga, nöttåliga och frostsäkra. Granitkeramik är ett mycket hårt material, därav namnet. Granitkeramiken kan sättas med fix på hårt underlag, läggas i stenflis eller sättas på Pavepad-fötter.

NATURSTENSPLATTOR - Se mer på vår hemsida

NATURSTENSPLATTOR

Underbart vackra äkta naturstensplattor i marmor, kalksten, travertin, skiffer och granit. Lättskött och outslitligt. Vi har en bred variation av vacker natursten som passar perfekt i husets alla rum. Varför inte lägga ett kalkstensgolv i hallen? Ett marmorgolv i köket? Skiffer i uterummet? Eller kanske polerad granit?

Natursten är ett extremt hållbart material som passar väl in i hemmen och ger en exklusiv känsla till rummet. Med golvvärme under så har du ett snyggt material som dessutom behåller värmen i stenen, vilket gör att du gärna går barfota.