AlltomBostad
 
Ifö Sanitär AB

Visa alla produkter från: Ifö Sanitär AB

Badrumsinredning från Ifö Sanitär AB

Ifö Option speglar och spegelskåp - Se mer på vår hemsida

Ifö Option speglar och spegelskåp

Praktiska tillbehör är det som gör badrummet till ditt. Med speglar förstorar du badrummet, vacker belysning ramar in helheten. Ett spegelskåp ger både förvaring och plats att spegla sig. Vår tillbehörsserie Ifö Option ger dig stora möjligheter att få ditt badrum precis som du vill.

Ifö Renova Plan - Se mer på vår hemsida

Ifö Renova Plan

Ifö Renova Plan är en möbelserie med massor av skåp att välja mellan. Det gör att du kan få exakt den kombination som passar dig och ditt badrum. Stort eller litet spelar ingen roll. Ifö Renova Plan finns i tre färger: grå, högblank vit och alm (folierad). Underskåpen har fiffig förvaring och finns i bredder från 45 till 100 cm. Rymliga väggskåp, halvhögskåp och högskåp hjälper dig att hålla ordning på det du vill ha nära till hands. De integrerade handtagen gör skåpen lätta att öppna.

Ifö Sense - Se mer på vår hemsida

Ifö Sense

Ifö Sense är vår mest flexibla möbelserie någonsin. Det breda sortimentet gör att den passar lika bra i det lilla såväl som i det stora badrummet. De färdigmonterade skåpen finns i en mängd bredder, djup, färger och varianter vilket gör att du kan skräddarsy dem efter just din stil. Skåpen är UV-lackade och tillverkade i fuktsäker MDF som är speciellt anpassad för badrumsmiljön.

Ifö Sign - Se mer på vår hemsida

Ifö Sign

Vår trotjänare Ifö Sign har hängt med ett tag, men är fortfarande modern. Redan när vi lanserade den ansträngde vi oss för att formen skulle vara enkel och tidlös. Självklart har alla modeller vår extra rengöringsvänliga glasyr, Ifö Clean, och Fresh WC som ger fräsch doft och färg i vattnet och gör WC-stolen mer lättstädad.

Ifö Solid - Se mer på vår hemsida

Ifö Solid

Ifö Solid-serien består av både duschväggar och duschkabiner som fås med vita profiler eller aluminiumprofiler och 4 mm tjockt säkerhetsglas. Duschväggen ger ett rejält intryck tack vare den bredare profilen som omsluter den, samtidigt har den enkla och raka linjer som andas elegans. Duschväggen är lättmonterad och skjutdörrarna vippbara för enkel rengöring och försedda med hjul både upp- och nedtill.

Ifö Space - Se mer på vår hemsida

Ifö Space

Ifö Space duschar har minimalistisk elegans och gör duschutrymmet diskret och lättskött. Design och konstruktion frigör yta och får badrummet att både se större ut och faktiskt också bli det. Ifö Space finns som både raka och bockade dörrar och även i en ny vikbar variant. Den passar extra bra om du har ett litet badrum eller om exempelvis WC eller badrumsmöbler är placerade nära duschen.

Ifö Spira och Ifö Spira Art - Se mer på vår hemsida

Ifö Spira och Ifö Spira Art

Ifö Spira är en serie tvättställ och toalettstolar som ger ditt badrum en elegant känsla. De härliga tvättställen finns i en mängd storlekar och i både runt och fyrkantigt utförande. På toaletterna har vi tagit bort spolkanten helt och gjort Rimfree® till standard. Att spolkanten saknas innebär att smuts och bakterier inte längre har någonstans att gömma sig. Det gör också toaletten enklare att rengöra och mer hygienisk. Spolfunktionen är ändå minst lika bra tack vare genomtänkt teknik. För de extra designintresserade finns Ifö Spira Art tvättställ och toaletter. Linjerna och formerna är rena och enkla vilket ger badrummet ett lyxigt intryck. De är formgivna av danske designern Knud Holscher som skapat många av Ifös klassiker genom åren..

Ifö Stella - Se mer på vår hemsida

Ifö Stella

Ifö Stella är duschen för dig som vill ha en minimalistisk designdusch som drar blickarna till sig. Den ger en lätt och luftig känsla och du kan välja en fast duschvägg eller dörrar. Du kan också kombinera en vägg med en dörr.

Ifö VariForm - Se mer på vår hemsida

Ifö VariForm

Designkonceptet Ifö VariForm tvättställ innehåller de fyra grundläggande geometriska formerna cirkel, rektangel, oval och ellips. Sortimentet består av underlimmande, infällda och ovanpåliggande (lay-on) tvättställ i olika storlek som används tillsammans med en bänkskiva. De flesta finns både med och utan kranhål och bräddavlopp vilket ger i princip obegränsade designmöjligheter.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår