AlltomBostad
 
Ifö Sanitär AB

Visa alla produkter från: Ifö Sanitär AB

WC, Toaletter från Ifö Sanitär AB

Ifö Sign - Se mer på vår hemsida

Ifö Sign

Vår trotjänare Ifö Sign har hängt med ett tag, men är fortfarande modern. Redan när vi lanserade den ansträngde vi oss för att formen skulle vara enkel och tidlös. Självklart har alla modeller vår extra rengöringsvänliga glasyr, Ifö Clean, och Fresh WC som ger fräsch doft och färg i vattnet och gör WC-stolen mer lättstädad.

Ifö Spira och Ifö Spira Art - Se mer på vår hemsida

Ifö Spira och Ifö Spira Art

Ifö Spira är en serie tvättställ och toalettstolar som ger ditt badrum en elegant känsla. De härliga tvättställen finns i en mängd storlekar och i både runt och fyrkantigt utförande. På toaletterna har vi tagit bort spolkanten helt och gjort Rimfree® till standard. Att spolkanten saknas innebär att smuts och bakterier inte längre har någonstans att gömma sig. Det gör också toaletten enklare att rengöra och mer hygienisk. Spolfunktionen är ändå minst lika bra tack vare genomtänkt teknik. För de extra designintresserade finns Ifö Spira Art tvättställ och toaletter. Linjerna och formerna är rena och enkla vilket ger badrummet ett lyxigt intryck. De är formgivna av danske designern Knud Holscher som skapat många av Ifös klassiker genom åren..

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår