AlltomBostad
 
Ifö Sanitär AB

Visa alla produkter från: Ifö Sanitär AB

Dusch från Ifö Sanitär AB

Ifö Solid - Se mer på vår hemsida

Ifö Solid

Ifö Solid-serien består av både duschväggar och duschkabiner som fås med vita profiler eller aluminiumprofiler och 4 mm tjockt säkerhetsglas. Duschväggen ger ett rejält intryck tack vare den bredare profilen som omsluter den, samtidigt har den enkla och raka linjer som andas elegans. Duschväggen är lättmonterad och skjutdörrarna vippbara för enkel rengöring och försedda med hjul både upp- och nedtill.

Ifö Space - Se mer på vår hemsida

Ifö Space

Ifö Space duschar har minimalistisk elegans och gör duschutrymmet diskret och lättskött. Design och konstruktion frigör yta och får badrummet att både se större ut och faktiskt också bli det. Ifö Space finns som både raka och bockade dörrar och även i en ny vikbar variant. Den passar extra bra om du har ett litet badrum eller om exempelvis WC eller badrumsmöbler är placerade nära duschen.

Ifö Stella - Se mer på vår hemsida

Ifö Stella

Ifö Stella är duschen för dig som vill ha en minimalistisk designdusch som drar blickarna till sig. Den ger en lätt och luftig känsla och du kan välja en fast duschvägg eller dörrar. Du kan också kombinera en vägg med en dörr.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår