AlltomBostad
 
Lidhults

Visa alla produkter från: Lidhults

Köksluckor från Lidhults

Frillen 001 - Se mer på vår hemsida

Frillen 001

I den här villan i stan har vi byggt ett kök i klassisk stil med innanförliggande Frillenluckor med hålkälad innerkant i ramluckan. Bänkskivan i kvartskomposit med bakkantslist och knoppar i krom.Köksön har öppna hyllor och sittplatser samt gavlar med v-spont.

De karaktärsstarka lamporna ovanför är av koppar och skivan är av vitoljad ek. På underskåpen ser ni en utanpåliggande golvlist och taklisterna är profilerade. Spisen, i gammaldags stil, och fläktkåpan är från AGA.

Frillen 002 - Se mer på vår hemsida

Frillen 002

Ett ljust kök med pärlspontspanel och innanförliggande luckor av typen Frillen. Överskåpen har dubbla speglar och en hyllsektion med inbyggda specerifack i glas.

Köksluckorna är i ask och är platsmålad i färgen pärlgrå. Hålkälad innerkant på luckramen och ytterkant med radie 1. Bänkskivan är i Carrara marmor med en bakkantslist. Kyl och frys är integrerade.

Frillen 003 - Se mer på vår hemsida

Frillen 003

I den här lantliga villan med stort och öppet kök möter den klassiska stilen inslag av moderna detaljer. Luckorna är innanförliggande och av typen Frillen och har en rak innerkant.

Den inbyggda soffan är funktionell med förvaring undertill och den väl tilltagna köksön ger stora arbetsytor. Skivorna är i kalksten med undermonterade hoar och bredvid högskåpen ser ni ett bänkstående jalusiskåp. Spisen är integrerad i köksön och notera att fläkten är stilfullt infälld i taket.

Frillen 004 - Se mer på vår hemsida

Frillen 004

Ett stort och öppet kök med väl tilltagen matplats. Innanförliggande Frillenluckor som är målade i diamantgrå och dubbla speglar med diagonal spröjs högst upp i överskåpen.

Bänkskivan vid hällen är i polerad granit och diskbänken är specialdesignad i rostfritt stål. Ovanför hällen sitter en hyllsektion med specerifack i porslin. Notera även sockelavsluten på underskåpen. Skivan på matbordet är av Thermo Ask och är hårdvaxoljad. Barstolarna är av massiv björk, även dem målade i diamantgrå, och sitsen är klädd i mörkbrunt skinn.

Frillen 005 - Se mer på vår hemsida

Frillen 005

Ett stort kök där det finns gott om lådor och förvaring. Luckan är falsad med kälad innerkant i luckramen. Fläkten är från Fjäråskupan och är behandlad i samma färg som köket. Knoppar, ho och blandare är i mässing.

Med den trevliga soffan, som är i samma stil som köket känns det välkomnande för familj och vänner. Undertill finns lådor som kompletterar kökets övriga förvaring. Vitrinskåpen är fanerad ask på insidan, detta gör att skåpen blir ljusare. Benstativet på köksbordet är tillverkat av oss och bordskivan är från Spekva.

Frillen 006 - Se mer på vår hemsida

Frillen 006

Det här köket är handmålat och är en innanförliggadne lucka med en rak innerkant i ramluckan. Bänkskivan och bakkantlist är Carrara marmor och handtagen i mässing.

Under skåpen på köksön blir det väldigt luftigt eftersom man har valt en benställning och att lådorna inte går ner mot golv…Köksön fungera både som matplats och arbetsyta.

Kösen 007 - Se mer på vår hemsida

Kösen 007

Snickerikåpan över hällen har inbyggd fläkt med belysning, maskinerna är från Miele. Bänkskivorna är i kvartskomposit med bakantslist och träskivan är i Alm. Pilastrar ner mot bänk och golv.

Öppna hyllor ger en öppen och luftig känsla till det här köket med väl tilltagen takhöjd. Luckan är modell Kösen, med en kälad innerkant. Stänkskyddet är i pärlspont och de öppna hyllorna har profilerade konsoler.

Kösen 008 - Se mer på vår hemsida

Kösen 008

Stora arbetsytor och hyllor med konsoler i en stilren kombination. Innanförliggande köksluckor med speglar av typen Kösen. Arbetsbänken är i kalksten och stänkskiva i samma material.

Stor snickerikåpa ovanför den golvstående spisen och hyllorna har specerifack i porslin. Skåpen har en utanpåliggande sockel och i bänkskivan sitter en nerfälld porslinsvask.

Frillen/Slätten 010 - Se mer på vår hemsida

Frillen/Slätten 010

I en gammal släktgård som har totalrenoverats har detta kök en central och viktig plats. Köket är innanförliggande med kombinationen Frillen och Slätten som luckor.

Skåpen är handmålade i färgen varmvit på ask vilket ger en snygg kontrast till de svarta granitskivorna. Antikhyllan med specerifack i porslin. Samtliga vitvaror kommer från SMEG och alla knoppar och skålhandtag är i krom. Man har valt en stor traditionell porslinsho från franke som smyckas med en vacker blandare från MORA. Samtliga inredningar är gjorda i ek.

Slätten 011 - Se mer på vår hemsida

Slätten 011

Ett stilrent kök som är platsmålat i nougat. Bänkskivorna är i rökt ask. Köksluckorna har en spegel av typen Slätten och är innanförliggande. Ovanför spisen ser ni en lång hylla med konsoler.

Spisen är från Wolf och det vackra kaklet är från Marakech. Köksfläkten är inbyggd (VAR???) och på vardera sida om spisen ser ni infällda utdrag i väggen. Handtagen är i brunt läder.

Doven/Frillen 012 - Se mer på vår hemsida

Doven/Frillen 012

Välkomna in till det här ljusa och platsmålade köket i vamvit. Underskåp och överskåp är i modell Doven och högskåpen är i modell Frillen med kälad inner- och ytterkant.

Lägg märke till den profilerade krönlisten högst upp och överskåpen med dubbla speglar där det är spröjs i överdelen. Köksön kan fungera både som matplats och arbetsyta, har en skiva i teak och underrede med rostfria stänger. Maskinerna är från Miele och kylskåpet och frysen är integrerade.

Cannes/Newport 013 - Se mer på vår hemsida

Cannes/Newport 013

Detaljrikt och trendriktigt kök med innanförliggande luckor. Köket är platsmålat i vit och nougat.

Invändig belysning i lådorna och infräst LED-belysning i hyllorna och i de bänkstående skåpen. Bänkskivan på köksön är av gråoljad ask och knoppar och handtagen i krom. Krönlisten är specialdesignad efter kundens önskemål. Den snygga kökshon är av porslin.

Newport 014 - Se mer på vår hemsida

Newport 014

Ett klassiskt kök i en modern villa med införliggande luckor. Bänkskivorna är i komposit och vitoljad ask.

Mitt i köket ser ni den generösa köksön med både matplats och utrymme för storbak och umgänge. Den stilfulla belysningen ovanför ön möter den klassiska stilen i den moderna miljön.

Stekhällen är planlimmad och knopparna är i krom. Kyl och frys från Gaggenau är integrerad i köksskåpen.

Newport 015 - Se mer på vår hemsida

Newport 015

Ett stort kök fyllt av smart och stilrena lösningar. Luckorna är platsmålade i vit och sotgrå och krönlisten är anpassad efter kundens önskemål. Tvådelat stänkskydd i handgjort kakel och V-panel.

Köksön är i sotgrå och det sitter belysning i underredet. Benen är ihåliga för uppdragning av el och bänkskivorna är i vitoljad ask och Carrara marmor med planlimmad häll. Köksfläkten är integrerad i taket och ugnen från Miele är inbyggd i väggen och har ett inbyggt kokboksfack ovanför.

Frillen 036 - Se mer på vår hemsida

Frillen 036

Ett personligt utformat kök som kombinerar rustik atmosfär med modern elegans. Köket har stommar och luckor i ask med lådor och inredning i massiv ek.

De mörkt målade luckorna skapar en exklusiv kontrast till kökets ljusa och träfärgare partier.Köksön har utformats för att vara en öppen och inbjudande umgängesplats som på ett naturligt sätt länkar samman köket med husets övriga delar.

Skåp och förvaring är anpassade efter kundens behov och önskemål. I det höga skafferiet finns det till exempel plats för både mikrovågsugn och kokböcker.

Newport 037 - Se mer på vår hemsida

Newport 037

Ljust och stilfullt kök med klassisk känsla och gott om förvaring. De innanförliggande luckorna och lådorna ger ett sobert intryck.

Köket har många smakfulla detaljer, som överskåpets täcklucka på gaveln och inramningen med praktiska hyllor och lådor kring spiskåpan. Bänkskivorna i Carrara-marmor harmonierar med väggarnas vita, blanka tegelyta.

Köksmaskinerna kommer från Gaggenau, spiskåpan från Tovenco.

Frillen 016 - Se mer på vår hemsida

Frillen 016

Ett kök med många stilfulla detaljer, men samtidigt stilrent. Ett kök helt i vitt lyfter fram de rostfria maskinerna från Miele. Köksluckorna i Frillen med en rak innerkant är utanpåliggande och vitmålad.

Bänkskivorna är i komposit med en bakkantslist och handtagen och knopparna i rostfri stål. Ho och diskmaskin är integrerade i köksön och belysningen är infälld i taket, förutom extra ljusinsläpp från takfönster.

Frillen 017 - Se mer på vår hemsida

Frillen 017

Modernt eller klassiskt? Med den rosa kundanpassade köksö får köket en modern touch. Köket är i modell Frillen med innanförliggande luckor. Här har man också matchat stänkskyddet vid fläkten med köksö.

Slätten 023 - Se mer på vår hemsida

Slätten 023

Det moderna möter det klassiska i detta Slätten-kök. Köket är innanförliggande luckor målat på ask. Lådorna är i valnöt.

Slätten 035 - Se mer på vår hemsida

Slätten 035

Kök i modell Slätten med estetiska detaljer i mässing. De släta utanpåliggande luckorna är handmålade i grått. Den stilrena köksinredningen glider på ett diskret sätt över till att bli förvaringsutrymmen i bostadens övriga ytor.

Lägg märke till de specialutformade högskåpen som följer den vackra trappan från den loungeinspirerade matplatsen till den upphöjda köksdelen.

Slätten 022 - Se mer på vår hemsida

Slätten 022

Det moderna köket i modell Slätten med släta målade luckor. Överskåpen och skåpen vid köksön är försedda med puch-to-open lösning. Lådorna har en kundanpassad handtagslösning.

Femmen 018 - Se mer på vår hemsida

Femmen 018

Ett modernt kök med köksluckan Femmen i högblank laminat. Trädetaljer är i ek och det kundanpassade handtagslösningen är integrerad i lådorna.

Bakom diskhon ser ni ett stänkskydd i glas från bänk till tak med RGB-belysning som kan skifta färg. Till höger om stänkskyddet är det ett bänkstående jalusi med rostfri laminat. Maskinparken är från Miele och fläkten är infälld i taket.

Fjällen 019 - Se mer på vår hemsida

Fjällen 019

Innanförliggande kök helt i ek med fasad innerkant. Eken är ytbehandlad med mattlack vitton.

Alla vitvaror kommer från NEFF. Bänkskivorna är i svart polerad granit med slipad, respektive råhuggen kant. Stänkskyddet med motiv är i glas och handtagen i rostfri krom.

Slätten 020 - Se mer på vår hemsida

Slätten 020

Ett modernt kök i mattlack ek där köksluckorna har en kundanpassad handtagslösning. Bänkskivan är i vit komposit och kaklet är från Marrakech.

Den snygga fläkten är från Elica och diskhon är från Franke. Hyllorna på väggen har dold upphängning och belysning undertill. Köksön har en stor ren bänkyta och belysning under skåpen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår