Lundbergs Produkter

Visa alla produkter från: Lundbergs Produkter

Fönster & Tillbehör från Lundbergs Produkter

Fönsterbänk Linda - Se mer på vår hemsida

Fönsterbänk Linda

En fönsterbänk med klassisk stil som är profilfräst på två kortsidor och en långsida. Spårfräst för genomsläpp av värmen från elementet och vändbar för den som önskar.

Fönsterbänk Nova - Se mer på vår hemsida

Fönsterbänk Nova

Den markant kraftiga fönsterbänken Nova ger ett modernt, robust och kraftfullt intryck. Novas dimensioner gör att den fungerar utmärkt som hylla.

Fönsterbänk Vera - Se mer på vår hemsida

Fönsterbänk Vera

Med en mjukt rundad överkant på en långsida samt kortsidorna ger Vera en stilren och modern framtoning. En modell som hjälper dig när behov finns av en något djupare fönsterbänk.

Fönsterbänk Wilma - Se mer på vår hemsida

Fönsterbänk Wilma

Wilma bidrar med en stram design i stavlimmad furu för den som t.ex. vill matcha fönsterbänken med elementskyddet Yoko. Släpper igenom elementens värme tack vare konstruktionen med ribbor.

Fönsterbänk Ebba - Se mer på vår hemsida

Fönsterbänk Ebba

Med sin elegans passar Ebba in i både klassiska och moderna omgivningar. Den signifikanta profilen finns på en långsida samt båda kortsidorna och fönsterbänken är vändbar.

Fönsterbänk Helen - Se mer på vår hemsida

Fönsterbänk Helen

En trotjänare i sortimentet med ett klassiskt uttryck. En långsida samt kortsidorna är profilfrästa och fönsterbänken är vändbar. Den vita Helen kan även fås i en riktigt djup variant.

Lokala återförsäljare