Lundbergs Produkter

Visa alla produkter från: Lundbergs Produkter

Garderob & Förvaring från Lundbergs Produkter

Förvaringssystemet Wide  – stora och små lösningar - Se mer på vår hemsida

Förvaringssystemet Wide – stora och små lösningar

Vårt förvaringssystem uppfyller många och varierande behov. Från de mindre till de större. Med enskilt monterade detaljer till väggfasta eller golvmonterade kombinationer. Att de många metalldelarna finns i både vitt och silverfärg innebär att du bättre kan påverka hur förvaringen ska passa in i hemmet.

Måttbeställd inredning Style  – för garderober och walk-in-closets - Se mer på vår hemsida

Måttbeställd inredning Style – för garderober och walk-in-closets

Med hjälp av vår exklusiva måttbeställda garderobsinredning kan du låta dina drömmar förverkligas. Skräddarsy inredningen efter dina unika behov. Passar både öppna garderobslösningar och walk-in-closets. Använd vårt digitala planeringsverktyg för att börja inreda redan idag.

Måttbeställd skjutdörr OPTIMAL - Se mer på vår hemsida

Måttbeställd skjutdörr OPTIMAL

Optimal är namnet på våra exklusiva massiva skjutdörrar. Dörrarna karakteriseras av mycket hög kvalitet, stabilitet och ytfinish. Optimal har rena och raka linjer, inspirerade av skandinavisk design, och ger dig många valmöjligheter. En dörr som sätter sin prägel på hemmets atmosfär.

Måttbeställd skjutdörr SELECT - Se mer på vår hemsida

Måttbeställd skjutdörr SELECT

Select är vår måttbeställda skjutdörr som är utvald för sin stabilitet och exklusiva yta. Inspirerad av italiensk design och anpassad för det trendiga skandinaviska hemmet med sin rena stil och de naturnära färgerna. Diskret men ändå tydligt sätter Select sin prägel på rummet.

Skjutdörr / rumsavdelare gör-det-själv SHOJI - Se mer på vår hemsida

Skjutdörr / rumsavdelare gör-det-själv SHOJI

Konceptet för Shoji täcker in funktioner både för rums- avdelare och skjutdörrar. De färdiga måtten för ramverk och fyllningar är anpassningsbara, en perfekt lösning för gör-det-självare. Den funktionella designen och den tidlösa stilen sätter inga gränser för var Shoji passar in.

Skjutdörr i fast mått NORDIC - Se mer på vår hemsida

Skjutdörr i fast mått NORDIC

Skjutdörr Nordic har en tidlös look i modern stil som passar alla rum i hemmet. Den breda folierade ramen ger ett gediget och elegant uttryck. Skjutdörrarna finns med fyllning som är vit eller av spegelglas. Glöm inte att komplettera med tak- och golvskena.

Skjutdörr i fasta mått STANDARD - Se mer på vår hemsida

Skjutdörr i fasta mått STANDARD

Våra Standard-dörrar i stålprofil finns i två klassiska utföranden; vit fyllning och spegelglas. Skjutdörrarna är framtagna i de vanligast förekommande måtten vilket gör att de täcker in de flestas behov till ett bra pris. Köp till tak- och golvskena, montera och ha långvarig nytta och glädje av din förvaringslösning.

Lokala återförsäljare