Lundbergs Produkter

Visa alla produkter från: Lundbergs Produkter

Trappor & Räcken från Lundbergs Produkter

Trappsteg - EK - Se mer på vår hemsida

Trappsteg - EK

Färdiga trappsteg med förmonterad trappnos 42 mm, EK - 15 mm stavlimmad massiv grundoljad ek. Anpassningsbart - rak trappa/svängd trappa. Lundbergs rekommenderar monteringslim MS Polymer, (innerhåller inga lösningsmedel).

Trappsteg - Valnöt - Se mer på vår hemsida

Trappsteg - Valnöt

Färdiga trappsteg med förmonterad trappnos 46 mm. VALNÖT - 2 mm grundoljad valnötsfanér med kärna av kryssfanér. Anpassningsbart - rak trappa/svängd trappa. Lundbergs rekommenderar monteringslim MS Polymer (innerhåller inga lösningsmedel).

Copenhagen Spaljé - Se mer på vår hemsida

Copenhagen Spaljé

Obeh furu (här svartmålad). Enkel och smart konstruktion som passar i många miljöer. I trappan som spaljé (här målad svart) eller som avskiljare i ett större rum.

Ledstänger, krokar och handledare - Se mer på vår hemsida

Ledstänger, krokar och handledare

Den som söker handfast stöd när trappmiljön ska renoveras kan välja ur vårt breda utbud av handledare och ledstänger. Mängden produkter och tillbehör ger dig flexibilitet och många kombinationsmöjligheter. När du väljer någon av våra ledstänger finns även den smarta skarvdelen som löser både den raka förlängningen samt vinkeln i hörnet. Glöm inte heller att förse ledstången med ett snyggt avslut med hjälp av någon av våra ändknoppar.

Trappräcke Helsinki - Se mer på vår hemsida

Trappräcke Helsinki

Helsinki är vår trappräckesserie med stilrent utseende som fungerar både i moderna miljöer och i traditionella och rustika sammanhang. Räckespelarna finns för montering i underliggare samt för utanpåliggande montering. Den längre varianten av ändstolpe ger möjligheten till ett extra stabilt avslut av trappräcket. Säljs i obehandlad och vitlackad furu.

Trappräcke New York - Se mer på vår hemsida

Trappräcke New York

Trappräcket New York utstrålar modern design. Det är diskret och kraftfullt på samma gång. De flexibla fästena gör det möjligt att montera räcket i alla slags raka trappor, oavsett vinkel. Det går även att kapa räckespelarna på höjden för egen måttanpassning. Trädetaljerna finns i obehandlad ek samt i vitlackad mdf. Räckespelarna finns i aluminium samt i vit- och svartlackat utförande.

Trappräcke Oslo - Se mer på vår hemsida

Trappräcke Oslo

Serien Oslo har svarvade detaljer som ger både ett exklusivt och klassiskt slutresultat. Den obehandlade furun möjliggör för den som vill sätta sin egen prägel på slutresultatet. Det genomtänkta konceptet innehåller bl.a. smarta lösningar för montering och skarvbara ändstolpar. Säljs i obehandlad furu.

Trappräcke Stockholm - Se mer på vår hemsida

Trappräcke Stockholm

Stockholm har linjer som bidrar till inramning och tydlighet. De rejäla ändstolparna ger ett stabilt avslut på trappräcket och konceptets stil fungerar i många olika inomhusmiljöer. Räckespelarna finns för montering i underliggare samt för utanpåliggande montering och överliggaren i ek kan användas för att bryta av det för övrigt helt vita. Säljs i vitlackad mdf och dessutom kan överliggaren fås i obehandlad ek.

Lokala återförsäljare