AlltomBostad
 
Lundqvist Trävaru AB

Visa alla produkter från: Lundqvist Trävaru AB

Fritidshus från Lundqvist Trävaru AB

Fritidshus - Se mer på vår hemsida

Fritidshus

Vi levererar villor och fritidshus i byggsatser med leveranser över hela Sverige.

Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett alternativ till kataloghus och lösvirkesbyggande - ett effektivt och prisvärt sätt att bygga på som skapar utrymme för flexibilitet och personlig prägel.

Fritidshus & stugor - Se mer på vår hemsida

Fritidshus & stugor

Med utgångspunkt från vårt modulsystem kan du själv valja storlek och utseende på ditt fritidshus eller din stuga. Därefter kan du välja mellan ett brett utbud av fönster, dörrar, yttertak med mera. Fördelen med att använda våra byggsatser till fritidshus och stugor är att du snabbt får upp en byggnad som blir skyddad mot väder och vind. Byggsystemet med de prefabricerade byggelementen håller även kostnaden i schack! När byggsatsen väl är uppe kan du enkelt själv färdigställa byggnaden invändigt, och inreda när du har tid och pengar till övers. Vi anpassar självklart takstolarna på alla våra byggsatser, fritidshus så väl som garage, efter den snözon som du ska bygga i - så du behöver garanterat aldrig tänka på att skotta taket på vintern!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår