Lundqvist Trävaru AB

Visa alla produkter från: Lundqvist Trävaru AB

Garage & Carport från Lundqvist Trävaru AB

Carportar - Se mer på vår hemsida

Carportar

En carport är ett garage där vissa väggar ersätts av limträbalk och stolpar. Carportar kan med fördel kombineras med garage och/eller förråd som kan placeras på alla sidor av carporten. Det är möjligt att ha helvägg på ena sidan av carporten och stolpar på andra. Möjligheterna är stora.

Garage - Se mer på vår hemsida

Garage

Garage är vår populäraste produkt och vi levererar dem över hela landet till en låg fraktkostnad. Våra garage kan med fördel kombineras med carport och/eller förråd. Vi kan leverera både isolerade slagportar och takskjutportar, samt oisolerade portar. Vill du beställa en port från annat håll kan vi utan problem förbereda en öppning för den. Har du tänkt på att man kan bygga ett loft ovanpå garaget och använda det till förvaring eller som ett extra rum?

Maskinhallar - Se mer på vår hemsida

Maskinhallar

Vårt byggsystem lämpar sig utmärkt för mindre och medelstora maskinhallar. Vi kan tillverka väggblock upp till 4,8 m höga, vilket alltså ger gott om utrymme invändigt. Till byggsatserna i trä har vi sedan ett brett tillvalssortiment med både takskjutportar, så väl som vikportar i många olika storlekar.