Menta Fönster AB

Visa alla produkter från: Menta Fönster AB

Fönster & Tillbehör från Menta Fönster AB

PVC-fönster - Se mer på vår hemsida

PVC-fönster

Med ett PVC-fönster från Menta Fönster får du underhållsfria fönster. Vi kallar det för det ”Smarta fönstervalet” eftersom du får ett underhållsfritt fönster med väldigt kort leveranstid utan att behöva förhålla dig till några modulmått/standardmått. Du kan beställa fönstret i exakt det mått som passar ditt bygge eller storleken på hålet i din vägg. Våra fönster ger dig dessutom väldigt bra isolerande egenskaper (u-värde) som spar energi och pengar åt dig. Leveranstiden för fönster eller dörr hem till dig är 2-3 veckor så länge de inte har specialkulörer eller har rundade karmsidor.

Trä-Fönster - Se mer på vår hemsida

Trä-Fönster

Vi på Menta Fönster levererar träfönster med absolut högsta kvalitet. Vi levererar vridfönster med bra u-värde och korta leveranstider. Med Menta Trä får ett gediget trä-fönster som passar in i den svenska arkitekturen och i det svenska klimatet.

Trä/aluminium-Fönster - Se mer på vår hemsida

Trä/aluminium-Fönster

Vi på Menta Fönster levererar träfönster med absolut högsta kvalitet. Vi levererar vridfönster med bra u-värde och korta leveranstider. Med Menta Trä får ett gediget trä-fönster som passar in i den svenska arkitekturen och i det svenska klimatet.

Fönsterpartier - Se mer på vår hemsida

Fönsterpartier

I denna kategori som vi kallar fönsterpartier inkluderar vi fönster som byggs i en karm men är uppdelade i flera öppningsbara eller fasta karmar. Det förenklar montaget och ökar insläppet av ljus eftersom avståndet mellan glasen blir mindre om allt sitter i samma karm.

Takfönster - Se mer på vår hemsida

Takfönster

Släpp in naturligt dagsljus ovanifrån med takfönster. Vi erbjuder ett modernt takfönster som är underhållsfritt, enkelt att montera och har ett bra isoleringsvärde (U-värde). Glöm allt vad skrapning och målning av fönster heter – med dessa underhållsfria takfönster slipper du merarbete och problem med renovering. De är enkla att montera och har en lång livslängd, där du kan njuta av himlens alla nyanser oavsett årstid.

Fönster med fria former - Se mer på vår hemsida

Fönster med fria former

I begreppet ”fria former” inkluderar vi fönster med en eller flera sneda karmsidor eller delar av karmen som är rundad. Du kan får dina fönster i så många olika utföranden och vi kan göra dem till väldigt bra priser. Låt din fantasi flöda och stäm av med oss vad vi har för möjligheter att skapa just de fönster du vill ha. Vi sätter dina önskemål i centrum och erbjuder en snabb och effektiv service. Du får en unik prägel på ditt hus med runda fönster/fria former på fönster.

Tillbehör till fönster - Se mer på vår hemsida

Tillbehör till fönster

Då du väljer PVC-fönster och dörrar till din villa finns ett stort antal tillbehör som ger fönstret eller dörren extra tekniska funktioner eller den rätta designen och arkitektoniska utformningen.

Designa ditt fönster - Se mer på vår hemsida

Designa ditt fönster

I vår webshop kan du beställa dina PVC-fönster, träfönster och trä-aluminiumfönster. Få en offert eller lek dig fram till den rätta designen och priset för dina fönster.

Enkelt att montera - Se mer på vår hemsida

Enkelt att montera

Här kan du hitta de vanligaste frågorna, leveransvillkor, checklista på vad du behöver tänka på när du beställer fönster, teknisk information och mycket mer.