AlltomBostad
Menta Fönster AB

Visa alla produkter från: Menta Fönster AB

Fönster & Tillbehör från Menta Fönster AB

Öppningsbara inåtgående fönster - Se mer på vår hemsida

Öppningsbara inåtgående fönster

Våra öppningsbara fönster öppnas alltid inåt och har som standardutförande tre öppningsmöjligheter; dreh-sidohängt, kipp-underkantshängt med ventilerat läge upptill, samt microläge. Du kan välja 2 eller 3-glas, båda modeller har argonfyllning och lågemissionsskikt. Du kan beställa fönstret i exakt det mått som passar ditt bygge eller storleken på hålet i din vägg. Som tillbehör kan du välja: spröjs, färg, säkerhetsglas, diverse handtag och ventilation.

Fasta underhållsfria fönster - Se mer på vår hemsida

Fasta underhållsfria fönster

Fasta fönster används när det inte finns behov för ventilation och där man vill maximera storleken på glaset, t.ex. mot söder för att släppa in så mycket ljus som möjligt. Du kan välja på 2 eller 3-glas och ett antal tillbehör om du vill.

Skjutdörrar och fönsterpartier - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrar och fönsterpartier

NYHET! Menta Delux Skjutparti är ett ”lyft-glid”-skjutparti med en väldigt bra isolerande förmåga och som kan produceras i storlekar från 18*15 till 65*26, i modell 2-delat, 3-delat eller 4-delat. Designen är modern, tyst och glider lätt och släpper in mycket ljus i ditt hus samt har hög kvalité.

Som standard används 3-glas med U-värde Ug = 0,5 W/m2K och karmen är en 7-kammarprofil av A-klassad PVC med karmdjup 82 mm.

Fönsterpartier - Se mer på vår hemsida

Fönsterpartier

En stor fördel med pvc-fönster är att vi kan tillverka dem som stora enheter med mycket glas. De kan t.ex. byggas i en karm men vara uppdelade i flera öppningsbara eller fasta delar. Detta förenklar montaget och ökar insläppet av ljus eftersom avståndet mellan glasen blir mindre om allt sitter i samma karm. Alla våra golvfönster har personsäkerhetsglas på insidan.

Fönster med fria former - Se mer på vår hemsida

Fönster med fria former

Vill du ha ett runt fönster, ett med en eller flera sneda karmsidor eller ett halvmånefönster? Oavsett hjälper vi dig utifrån ditt unika mått att få det du vill ha. Du kan välja på 2 eller 3-glas, fast eller öppningsbart samt spröjs och färg. Kontakta oss med ritning eller mått så får du en offert inom 24 timmar.

Takfönster - Se mer på vår hemsida

Takfönster

Vi har takfönster som är underhållsfria, enkla att montera och som har ett bra isolervärde. De levereras i tre delar och samtliga delar är inkluderade i priset; karm, täckduk och aluminiumkrage. Våra takfönster är pivothängda (gångjärnet sitter på sidan, i mitten) och kan svängas runt. De har också ett ventilationsläge.

Tillbehör för fönster och dörrar - Se mer på vår hemsida

Tillbehör för fönster och dörrar

När du väljer våra pvc-fönster och dörrar finns det ett antal tillbehör att välja på som ger de extra tekniska funktionerna eller den rätta designen. Alla våra glas har energiglas, 2 eller 3-glas. Du kan välja till olika specialglas, handtag med lås, spröjs, färg och ventilation.

Designa ditt PVC-fönster - Se mer på vår hemsida

Designa ditt PVC-fönster

Vi har underhållsfria prisvärda pvc-fönster, altandörrar och skjutpartier till din villa eller ditt uterum. I vår webbshop kan du göra din offert och spara till senare eller lägga en order direkt och få 3 % i webbrabatt. Vi tillverkar efter dina unika mått och levererar inom 2-3 veckor. Välkommen in att låta dig inspireras!

Menta Energi Plus

Superisolerande 7-kammarprofil med P-märkning och A-klass.

Menta Light

Den smala karmen med maximerat ljusinsläpp.