Menta Fönster AB

Visa alla produkter från: Menta Fönster AB

Innerdörrar & Ytterdörrar från Menta Fönster AB

Altandörr eller Balkongdörr - Se mer på vår hemsida

Altandörr eller Balkongdörr

Ska din altandörr vara inåtgående eller utåtgående? Helglasad eller med ett glas som linjerar med fönstret bredvid? Vi har alternativen som gör din altandörr rätt för dig.

Trä-Fönsterdörrar - Se mer på vår hemsida

Trä-Fönsterdörrar

Fönsterdörrar anpassade för våra trä-fönster, öppnas utåt och har beslag anpassade till ASSA-lås. Dörrarna har en tröskel av trä och aluminium.
Våra träfönsterdörrar har goda värmeisolerande egenskaper och passar mycket väl till din villa. Önskar du minska underhållet och undvika att skrapa och måla ditt fönster skall du välja trä-aluminiumfönster eller pvc-fönster.

Trä/aluminium-Fönsterdörrar - Se mer på vår hemsida

Trä/aluminium-Fönsterdörrar

Menta Trä-aluminium –fönsterdörrar är anpassade för att passa till våra trä-aluminiumfönster. Aluminiumplåtarna som är monterade utanpå träkarmarna medför minimalt underhåll av produkterna och du behöver aldrig skrapa och måla dessa fönsterdörrar. Menta Trä-Aluminium fönsterdörrar har väldigt goda värmeisolerande egenskaper och passar perfekt till ditt villa-, uterum eller kontorsbygge.

Glidskjutpartier - Se mer på vår hemsida

Glidskjutpartier

Menta Fönsters skjutdörrar och glidskjutpartier tillverkas för att hålla högsta kvalitetsstandard och ge din villa, sommarstuga eller uterum ett härligt ljusinsläpp i åratal. Allt ifrån rutorna i glas till karmar och glidspår är omsorgsfullt utvalda föra att skapa en så bra helhet som möjligt. Du kan själv välja och anpassa våra glasskjutdörrar och glidskjutpartier för att passa just din smak och dina önskemål.

Skjutdörrar Delux - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrar Delux

Menta Delux Skjutdörr ger dig en underhållsfri produkt med modern design och bra isolerande egenskaper som sparar energi och pengar för dig. Med denna Lyft-Glid-skjutdörr kan du sänka ner tröskeln i grund eller bjälklag för att minska barriären mot din altan eller uteplats. Släpp in ljuset i ditt hus samtidigt som du får närhet till natur och trädgård med Menta Delux Skjutdörr.