Mitsubishi Electric Scandinavia

Visa alla produkter från: Mitsubishi Electric Scandinavia

Värmepumpar från Mitsubishi Electric Scandinavia

Geodan Bergvärme - Se mer på vår hemsida

Geodan Bergvärme

Med sina många egenskaper blir Geodan en komplett bergvärme. Låg vikt och låg höjd gör den smidig att installera. Adaptiv borrhålskontroll, inverterteknik, WiFi och Smartgrid gör den smartare. Med en av marknadens lägsta ljudnivåer och Quiet-mode blir den tystare och med R32 köldmedium och energiklass A+++ för värme blir den energisnålare och miljövänligare. Helt enkelt en bättre bergvärme.

Luft-Luft Värmepump Design (MSZ-EF) - Se mer på vår hemsida

Luft-Luft Värmepump Design (MSZ-EF)

Grym teknik i snygg förpackning
Väggmodell Design, Kirigamine Zen, för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning. Kan verkligen en inomhusdel till en luftvärmepump se ut så här? Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir ditt hems snyggaste inredningsdetalj.

Fläktläge gör att du kan använda endast fläkten för ökad luftcirkulation. 10°C funktionen gör den till det perfekta valet för alla typer av hus där du vill ha en konstant och lite lägre grundvärme även när du inte är där, för att sedan snabbt och effektivt höja temperaturen när du själv är på plats.

Luft-Luft Värmepump Golvmodell (MFZ KJ) - Se mer på vår hemsida

Luft-Luft Värmepump Golvmodell (MFZ KJ)

Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.

Luft-Luft Värmepump Hero (MSZ-LN) - Se mer på vår hemsida

Luft-Luft Värmepump Hero (MSZ-LN)

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Ett köldmedium som är snällt mot miljön och energieffektivt eftersom det gamla köldmedlet R410 motsvarar 3 st HERO värmepumpar med R32, alltså minskad miljöpåverkan. HERO hjälper dig att kämpa för en bättre miljö.

Luft-Luft Värmepump Multi Split (MXZ) - Se mer på vår hemsida

Luft-Luft Värmepump Multi Split (MXZ)

Multi Split, nyckeln till perfekt inomhusklimat
Mitsubishi Electrics värmepump MXZ innebär en oöverträffad flexibilitet vad gäller ett rum anpassat inomhusklimat. En enda utomhusdel kan kopplas till inte mindre än tre inomhusdelar med möjlighet till många individuella inställningar. Vår Multi Split-lösning ger dig oslagbar komfort i kombination med en mycket god driftsekonomi.

Därtill kan man fritt välja mellan olika modeller av inomhusdelar såsom vägg-, golv-, tak-, kassett-, och kanalmontage. Allt för att få bättre spridning av luften och ökad flexibilitet och komfort. Detta passar utmärkt i större utrymmen eller när man har behov av värmepump i flera rum.

Luft-Luft Värmepump Solid (MSZ-AP) - Se mer på vår hemsida

Luft-Luft Värmepump Solid (MSZ-AP)

Till sommarstugan
Förläng sommaren med en värmepump i sommarstugan som ger dig värme tidigt på våren och hela vintern. Under varma sommardagar ger den svalkande kyla till låg kostnad, mer pengar i plånboken helt enkelt.
Till villan
SOLID är ett utmärkt komplement till ditt befintliga värmesystem. En enkel och lätthanterlig värmepump med hög energibesparing.
Till garaget
Värmepumpen SOLID är perfekt att använda till ditt garage. Slipp den kalla råa luften i garaget och håll samtidigt bilen varm under kalla vinternätter.

Luft-Vatten Värmepump Ecodan - Se mer på vår hemsida

Luft-Vatten Värmepump Ecodan

Ecodan luft-vattenvärmepump finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus. Innerdelen är inte mer än 1,6 meter hög men är trots detta utrustad med en varmvattenberedare som rymmer 200 liter vatten. Tack vare att Ecodan är liten och kompakt så är den enkel att installera i alla sorters byggnader.

Zubadan med Ecodan-serierna är utrustade med patenterad teknik från Mitsubishi Electric, vår unika Zubadanteknik, som ger kraftigare och snabbare uppvärmning. Detta är ett måste för stora hus och hus i kalla miljöer. Zubadantekniken möjliggör en garanterad värmeeffekt ner till -28ºC.

Luft-Vatten Värmepump Ecodan CO2 - Se mer på vår hemsida

Luft-Vatten Värmepump Ecodan CO2

Ecodan CO2 använder det naturliga köldmediet CO2 vilket gör den till en grön värmepump. Den är ett energieffektivt alternativ till traditionell uppvärmning och ger en låg uppvärmningskostnad. Mitsubishi Electrics senaste luft-vattenvärmepump är den idealiska lösningen för nybyggda bostäder och för dig med stort varmvattenbehov. En tystlåten luft-vattenvärmepump som enkelt kan styras trådlöst via WiFi.

Ecodan CO2 utomhusenhet kan leverera upp till 70°C varmvatten till 200 literstanken. Utöver det kan färskvatten direkt upphettas till 65°C via Mitsubishi Electrics unika plattvärmeväxlare. Det innebär varmvattenvolym motsvarande en ca 400 literstank, perfekt för dig med stort varmvattenbehov.

Luft-Vatten Värmepump Hydrobox - Se mer på vår hemsida

Luft-Vatten Värmepump Hydrobox

När man väljer Hydroboxlösning kan man använda befintlig varmvattenberedare eller dimensionera en som är lämplig för fastigheten. Genom att ansluta Hydroboxen till ditt befintliga system fås alla Ecodans energibesparande egenskaper. Ecodan sparar pengar, energi och är skonsam mot miljön.

Ecodan Hydrobox har en garanterad värmeeffekt ner till -28ºC med Zubadan utedel. Ecodan finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus. Innerdelen är inte mer än 0,8 meter hög, men är trots detta utrustad med expansionskärl, pump, flödesvakt, filter samt styrning.

Styr med WiFi - Se mer på vår hemsida

Styr med WiFi

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud.