AlltomBostad
 
Mitsubishi Electric Scandinavia

Visa alla produkter från: Mitsubishi Electric Scandinavia

Ventilation från Mitsubishi Electric Scandinavia

Luftkonditionering Cool (MSZ-HR) - Se mer på vår hemsida

Luftkonditionering Cool (MSZ-HR)

Sommaren i Sverige har de senaste åren haft dagar av extrema temperaturer över 30 grader. Med HR COOL slipper du sitta inne och svettas, sova dåligt och känna dig orkeslös. Nu har du möjlighet att med god driftsekonomi effektivt kyla ner ditt hus under de hetaste sommardagarna. Ett svalt hem med ett inomhusklimat anpassat för sommarens värmebölja blir verklighet med HR COOL.

HR COOL kyler snabbt och energieffektivt ned ett varmt rum till ett behagligt inomhusklimat. Då kall luft väger mer än varm luft är luftflödet speciellt anpassat till kyla. Det gör att luften effektivt når rummets alla utrymmen och du snabbt får den önskade temperaturen.

Luftkonditionering Solid större (MSZ-AP 60/71) - Se mer på vår hemsida

Luftkonditionering Solid större (MSZ-AP 60/71)

Energieffektivt luftkonditioneringsaggregat som även kan gå i värmedrift vid behov. MSZ-AP60/71 passar dig som vill ha en mer ekonomisk, men samtidigt energieffektiv lösning. Den snygga designen gör värmepumpen lätt att placera för att smälta in inomhusmiljön. Ett tryggt val som sänker dina energikostnader!

SOLID har förbättrade luftriktare. Det betyder att den kan på ett bättre sätt dirigera luftströmmar och sprida värmen i huset. Eldar du i t.ex. en kamin kan SOLID även hjälpa dig att sprida värmen tack vare sitt fläktläge. SOLID har dessutom en otroligt låg ljudnivå på 19 dB(A), så pass att den kan jämföras med ljudet från en viskning

Miniventilation - Se mer på vår hemsida

Miniventilation

Dålig ventilation är ett problem idag. Åtta av tio småhus och hälften av alla lägenheter har för låg luftomsättning, vilket ger ökad risk för astma och allergi. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen kan vara ett smidigt ventilationsaggregat som vädrar med stängda fönster!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår