AlltomBostad
 
Pax AB

Visa alla produkter från: Pax AB

Badrumsfläktar från Pax AB

Badrumsfläktar - Se mer på vår hemsida

Badrumsfläktar

Badrumsfläkt, våtrumsfläkt, frånluftsfläkt, väggfläkt – kärt barn har många namn och alla är de synonyma med Pax-fläkt som varit ett begrepp i mer än 40 år. Det finns ett exklusivt antal produkter som genom sin plats på marknaden har blivit ett eget begrepp och en Pax-fläkt hör definitivt till den kategorin. 1973 lanserade vi Sveriges första fläkt som godkänts för badrum. Med den försvann både fukt och lukt snabbare. Under åren har vi vidareutvecklat och förbättrat våra fläktar till att vara effektiva, driftsäkra och otroligt tysta.

Pax Calima - Se mer på vår hemsida

Pax Calima

- innovation i varenda detalj!
Pax Calima® är en multifunktionell fläkt som är klar att använda direkt efter elanslutning. I sitt standardutförande arbetar Calima helautomatiskt på både fukt och ljus i tre hastighetslägen. Vill du ha fler funktioner och användningsområden så ladda ner vår smarta app Pax Wireless. Med hjälp av den kan fläkten programmeras även för värmeförflyttning, kalenderfunktion, boostläge, konstantflöde och vädringsfunktion.

Pax Chinook - Se mer på vår hemsida

Pax Chinook

Kraftfull tvåhastighetsfläkt med boost funktion.

Pax Chinook är en kraftfull våtrumsfläkt som passar utmärkt som förstärkning av frånluftflödet i utrymmen där det naturliga självdraget är svagt eller saknas helt. Fläkten är en insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med minst Ø 100 mm innerdiameter. Den är enkel att montera och lätt att rengöra. Godkänd för montage i våtutrymmen. Motorn är kullagrad och kan monteras i valfri position (tak eller vägg).

Pax Passad - Se mer på vår hemsida

Pax Passad

Skandinaviens mest sålda badrumsfläkt.

Vi har utvecklat Pax Passad-serien för att du enkelt ska hitta en modell som matchar fläktbehovet i din bostad. Vi har byggt in all vår kunskap, mer än 50 års erfarenhet och den allra senaste styrtekniken. Pax Passad uppfyller alla de avancerade krav och funktioner som installatörer och användare ställer på en modern kvalitetsfläkt.

Pax Sirocco - Se mer på vår hemsida

Pax Sirocco

- helautomatisk badrumsfläkt med ljus- och fuktsensor, grundinställd på kontinuerlig drift
Pax Sirocco är enkel att installera och klar att användas utan att några inställningar behöver göras. Grundinställd på kontinuerlig drift för grundventilation på låg hastighet och har ljus- och fuktsensorer aktiverade.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår