AlltomBostad
 
Pax AB

Visa alla produkter från: Pax AB

Element & Radiatorer från Pax AB

Oljefyllda elradiatorer - Se mer på vår hemsida

Oljefyllda elradiatorer

– Automatisk växling (4°C) mellan komfort- och spartemperatur Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Vi har slagit ihop alla unika funktioner från den populära serien Pax 3000 Standard med den energisparande temperaturautomatiken från Pax 3000 Lyx. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla prisnivån från tidigare Standard-serien.

Radiatorer - Se mer på vår hemsida

Radiatorer

Pax har ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetsradiatorer. Oavsett om du bara ska byta ut en befintlig radiator eller installera ny värme i ditt hem så har vi modellen för dig. Pax oljefyllda el-radiatorer har en smart energisparfunktion. Tack vare att styrintelligensen är inbyggd i termostatenheten kan du behovsanpassa temperaturen individuellt för varje enskilt rum. Fördelen med att välja oljefyllda radiatorer är att miljön i huset blir bättre eftersom radiatorn inte torkar ut luften. De blir heller inte så varma att dammpartiklarna bränns och sprids runt, vilket ger ett skonsamt inomhusklimat för dem med känsliga luftrör. För din trygghet genomgår varje enskild radiator mycket noggranna kvalitets- och säkerhetstester. Alla Pax radiatorer är naturligtvis S-märkta. Det är ditt kvitto på trygghet och elsäkerhet.

Värmeåtervinning - Se mer på vår hemsida

Värmeåtervinning

Pax produkter för värmeåtervinning hjälper dig att fördela överskottsvärme på ett effektivt sätt. Du sparar pengar och får ett behagligare inomhusklimat.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår