AlltomBostad
 
Pax AB

Visa alla produkter från: Pax AB

Ventilation från Pax AB

Pax Eos - Se mer på vår hemsida

Pax Eos

Byter luften och behåller värmen.

Pax Eos finns i två versioner, med eller utan förvärmning. Modellen med förvärmning (Eos 100H) ger en extra fördel när det är kallt ute: innan den kalla luften utifrån kommer in i huset förvärms den till minst 18°C av Eos, så att den är nära ordinarie rumstemperatur redan från början. Det är både skönt och energibesparande. Välj själv: Vill du att Eos 100H automatiskt ska ge en så ekonomisk drift som möjligt när det är kallt ute ställer du in Eco-läget. Vill du att automatiken istället ska ge ett jämnt inflöde av artongradig, skön inluft slår du över till Comfort-läge.

Tilluft - Se mer på vår hemsida

Tilluft

Lika viktigt som fläkten för ventilationen Med Pax tilluftsventiler kommer rätt luftmängd in i huset på ett kontrollerat sätt. Ventilerna monteras i bostadens torra utrymmen (sovrum, vardagsrum, arbetsrum, barnens rum). Välj mellan Pax Väggventiler och Pax Fönsterventiler som båda är konstruerade för att ge en naturlig luftspridning utan obehag.

Ventilation - Se mer på vår hemsida

Ventilation

Vad är egentligen ventilation, och hur fungerar den i ditt hus? På en punkt är ni ganska lika varandra, du och ditt hus, ni behöver båda andas för att må bra. Människan andas reflexmässigt utan att ens tänka på det, men ditt hus behöver ofta lite hjälp med luftutbytet. Inomhusluft måste bytas ut hela tiden – gammal luft ska ut och ny, frisk luft ska in. Se till att hela huset ventileras – inte bara badrummet. Vi har produkterna som hjälper dig att skapa en bra luftbalans i bostaden.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår